TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1203204206208209362

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @JoeGyry To znie ako z Bátoričky (od Jakubiska)
  • @Gepeto Pokud stále váháš, jestli začít se Supernatural- narazila jsem na skvělý fanouškovský "trailer".

P.S.: S bratrem jsme se dopracovali už do čtvrtiny druhé série a zdá se, že ho to chytlo. :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @MissUtahraptor Veď vyčkaj, OUaT bude mať ešte jednu timey-wimey dvojepizódu (finále), Dracula je nejasný, Doctor až na konci leta, HIMYM a OUaTiW definitívne skončili a Newsroom a Sherlock v nedohľadne. Supernatural mám na zozname spolu s Penny Dradful. Čoskoro :P
    Draculu už zrušili.
  • @Nevada tento krát ma správnu farbu vlasov! :D vyzerá to slušne, prajem tomu úspechy.
    @Nevada Ou. To je smola, naposledy som videl špekulácie že natáčali, ale už aj na edne je správa o zrušení. A to som sa tešil na Lucy.

Človek už od asi 3. - 5. epky, kedy začína byť zlomená, čaká, že ju premenia a vytvoria tak zaujímavú dejovú líniu pomstychtivej upírej lesbičky, napokon ju premenia na konci a ani nepokračujú :/
    Jo, a třetí a poslední řada Newsroomu by měla být na podzim a bude mít jen 6 epizod.

@JoeGyry
    Vypadá to dobře. Ale mám pocit, že mi bude vadit ta policistka.
  • @Nevada Mám trochu obavy o Constantina mimo káblovky. Ak sa to budú snažiť uhrať politicky korektne, tak to proste nebude Constantine z Hellblazera.
  • @Arutha narážaš na jeho bisexualitu?
  • @JoeGyry Skôr narážam na jeho povahu a slovník. :D
  • upraveno 12. května 2014
    @MissUtahraptor brácha už to dohnal a dostal se k začátku deváté série Supernatural, nejdřív jsem ho musela ukecávat, ale pak ho to neskutečně chytlo :D
  • @Gepeto a Under the Dome nebaví?:D
  • @M1on: Já četl "Under the Dorne"... a uvažoval co to má být... :o)
    @M1on O tom som len čítal, ale akosi ma to dosť nepresvedčilo. Raz som dokonca mal otvoreného pilota, ale OUaT dostalo prednosť a tak ani k pilotovi nedošlo. Ja nemám čas na kopu seriálov, takže radšej múdro vyberám len také viac mystické.
  • svoa00 napsal(a):

Včera jsem dala první díl Penny Dreadful a můžu jenom doporučit všem milovníkům hororu. Natočené je to krásně a občas bylo tak akorát nepříjemné obrazovku sledovat. Jenom doufám, že tvůrci zůstanou dostatečně sví, když už pracují s provařenými dějovými prvky. A ten konec... už jsem si pomalu začínala myslet, že je to doktorův milenec, když se na něj díval tak dojatě =D

taky jsem ho už dala a mám podobné pocity...
  • Crocuta napsal(a):

Tak schválně, jestli se na druhý pokus najde někdo kdo odpoví: Viděl tu už někdo "Salem" a co mu říkáte? A co seriál "Fargo"?

já neviděla, ale děkuji za tip...určitě zkusím
  • Viděl někdo novinku Penny Dreadful? Popis vypadá zajímavě.
    cénárista John Logan a režisér Sam Mendes (oba dva se podíleli na bondovce Skyfall) se opět spojí a tentokrát míří do televize. A se svým chystaným hororovým seriálem rovnou do Londýna přelomu 19. a 20. století, kde se nám představí tým výjimečných hrdinů: Drákula, Van Helsing, Dorian Gray, Frankenstein a nejspíš i Jack Rozparovač.
  • @M1on no z tých spomenutých tam bol zatiaľ len Frank. :D ale mne sa to celkom páčilo. Ale nemám tam komu "fandiť", možno to ešte rozbehnú
  • @M1on viz příspěvek výše, já mám na první díl podobný názor jako svoa :)
  • Musím ale upozornit, že jsem fanynka jak hororů, tak viktoriánské Anglie, takže Penny mi opravdu sedla. Být na místě tvůrců, byla bych trošku opatrná s provařenými postavami, aby zbytečně nekopírovali Ligu výjimečných. Moc jsem si o ději seriálu předem nezjišťovala, na imdb jsem jenom zahlídla, že se objeví Dorian Gray. Ale rozjeté je to pěkně - Josh Hartnett, Timothy Dalton a Eva Green versus upíři, co si přát víc 8-)
  • Já byl hodně překvapen, nic jsem čekat nemohl, protože jsem nevěděl že se něco takového připravuje, dneska to na mě ráno vyskočilo na edně.. Moc mě překvapilo obsazení, herecké výkony (dr. F bude velký psychouš) no a hlavně se jim povedla první lekací scéna, asi už na to nikdy nebudu koukat se sluchátkama. No a ti pavouci jak lezli z toho krucifixu, to se mi trochu navalilo (nemám rád tuhle havěť, když je v velkém počtu), takže jsem spokojen po první epizodě!
  • Doufám že ty lekací scény nebudou zastoupeny v hojém počtu. Radši koukám na horor, kterej postupně graduje.
  • @M1on mám pocit, že na skrytá tajemství a pozvolnou gradaci se moc nehraji, seriál rychle přechází k akci a nenechá si ujít příležitost, když může na diváka vybalit nějakou nechutnost, tady mám trošičku strach, aby to nesklouzlo k podobné frašce jako je AHS.
  • za mě taky dobrý, ale bylo tady doporučení na Fargo a po shlédnutí pilotu musím říct, že moc pěkný obzvlášt pro fanoušky filmů bratří Coenů, kteří to vlastně produkují....
  • M1on napsal(a):

Doufám že ty lekací scény nebudou zastoupeny v hojém počtu. Radši koukám na horor, kterej postupně graduje.

Jedno leknutí na epizodu je adekvátní ne? :)
  • @Linda_Moon Zatím jsem shlédl 4 epizody a spokojenost velká - ale já nejsem objektivní, neb patřím právě mezi Coenovic fanoušky. I když tohle se určitě bude líbit i lidem kteří rádi sledovali Psychoville, Utopii a podobné "ujeté" projekty plné černého humoru.
  • Penny Dreadful: teď jsem skoukl pilot a vypadá to zatím velice nadějně - jen mám strach jestli tvůrci nehoní trochu moc zajíců najednou, uvidíme, na další díl se rozhodně těším. Zajímavé, že pravidelně už několik let za sebou přichází spolu s novou sezónou GOT i několik dalších seriálů z jiných stanic, které mne baví a já pak nevím co sledovat dřív :-) .
  • @Crocuta Ta vždycky se najde "seriálové vakuum" v kterým mužeš sledovat seriály, která si nestihl.
  • upraveno 13. května 2014
    Dát tenhle příspěvek do seriálu bude asi nejlepší, i když první díl je vlastně film, ze kterého vychází zatím dvě z plánovaných tří seriálových řad. Pokud se vám líbí subkultura skinnů v británii, tak se vám bude líbit i film THIS IS ENGLAND. Není to nic rozsáhlého, film klasika hoďka a půl, pak první řada o 4 a druhá řada o 3 hodinových dílech. Děj zasazen do období války o Falklandy a Thatcherovské Británie. Místy se budete smát, ale místy mi i dost zatrnulo.. Hlavně v první sérii.

http://www.csfd.cz/film/230831-takova-je-anglie/

Ještě doplním odkaz na super soundtrack:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.