TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1204205207209210362

Komentáře

• upraveno 13. května 2014
    .
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 13. května 2014
    @pavel A v plánu je i třetí řada, dost se těšim :-)

edit: jo nevšiml jsem si :-)
    @Thorar psal jsem dvě ze tří jsou hotové. těším se moc! jak se to vyvrbí - Combo si u mě dost polepšil... Doufám že ho uvidíme dostat se z vězení i z těch s*aček, je to hodně tragická postava a celkem bych mu přál klidnější život.
    @pavel Combo je sympaťák. Zato Lol mě dost štve už od začátku :-D
    Tak historie Lol je dost tragická, a celkem bych jí i tu blbost odpustil, jako Woody, stejně za tu blbost zaplatila, že má místo dítěte Danette Duo :D Lol mám rád, to spíš Shawn mě ve druhý řadě dost naštval, kvůli Smell :D
    Tak tolik si to už nevybavuju, nějakej pátek to už bude, ale nakonec to urovnali, ne? Stejně ten vztah, zvlášť ve filmu kde je Shaun mladší, vypadá dost úchylně :-)
  • Ano, jejich láska se začne (obzvlášť u Shauna) projevovat velmi brzy :D A abych řekl pravdu, tak nevím jestli se urovnaji..
  • Penny Dreadful S01E02
    Dorian Grey I knew you were trouble when you walked in.. :D
    Tak ta scéna s vyvolávaním duchov :O W T F Eva Green to zahrala úžasne. Billie Piper - buď sa mi zdá neskutočné nádherná alebo úplne škaredá :D ale zatiaľ je veľmi dobrá, mám rád tu jej hravosť pri hraní. Vic a
    Proteus
    boli vcelku zaujímaví
    ale ten koniec O_o

Stále ale neviem prísť na chuť tomu americkému ostrostrelcovi :/ jednoznačne sa ale teším na tretiu epizódu.
  • Nesleduje někdo Mad men? Viděla jsem zatím pár dílů, ale zajímalo by mne, jestli tam hraje i nějaký nekuřák. :-)
  • @brbr dnes jsem začala, to je náhoda :D a myslím, že bych v té době nejspíš neustále dusila, ať už v práci, v metru nebo na rodinné párty.
  • takže Turn e04,05,06- zdá se mi že kvalita jde lehce nahoru a konečně se to rozjíždí ale jen by mě zajímalo jestli bylo záměrem tvůrců abych si oblíbil "ty špatný" protože moje nejblíbenější postavy jsou zatím major Rogers (jediný jmeno který si pamatuju) a ten anglickej typek od kontra-rozvědky nebo jak to nazvat. Ty hlavní postavy mě celekm iritujou a štve mě že se zaměřujou na jejich vztahy víc než je zdrávo
  • @DanielSvatoš Tak to asi bylo schválně, protože mám taky nejraději Rogerse :D
  • @Everett_Young mě jsou celkově víc sympatický Britové...jedinej ten Simco (ha takže si pamatuju víc jmen :)) je trochu blázen a úchyl jinak mě překvapilo že u těch rangerů jsou i černoši
  • @DanielSvatoš Politická korektnost :roll: Bohužel, je i v TURN. A ještě víc mě pobavil ten černoch s nápisem "svoboda otrokům" na triku. Úplně vidím, jak by
    takhle seřezal profesionálně vycvičeného vojáka, ještě z elitního oddílu :wall:
  • @DanielSvatoš Anglický týpek bude asi JJ André, můj oblíbený Brit :-)
    Už se těším, až se večer kouknu na šestý díl.

@Dreamer Nejvíc mě fascinuje paní Draperová, jak v těch úžasných šatech a dlouhých gumových rukavicích myje nádobí a pálí jednu za druhou :-)
  • @brbr jj to je asi on a ta jeho hérečka je docela kus tak snad taky vydrží na scéně :)
  • upraveno 14. května 2014
    @brbr ty šatičky jsou dokonalé :)
    jeden z čistě povrchních důvodů proč jsem začala sledovat

EDIT: fascinuje mě, že tu cigaretu drží v pazourech fakt každý a jakmile dokouří jednu hned zapalují další, zajímalo by mě, jaká byla pracovní efektivita, když měli zaměstnanci neustále v hubě cigaretu.
  • Penny Dreadful e02: Sdílím trochu obavy, aby se ze seriálu opravdu nestala jenom přehlídka šukání a nechutností. Pokuste se prosím, prosím neplnit ty prostocviky tolika dnešních seriálů z kabelovek a tvářit se přitom, jako by to bylo dost. Představení Doriana Graye bych si představila trochu jinak, ale ještě je dost prostoru ho prezentovat i jinak než jako mládíka, co strká penis do všeho, co má sukni. Konec byl WTF, ale snad z toho vybruslí nějak inteligentně (
    během dílu se z Protea stala asi nejsympatičtější postava a oni ho promtně odkráglujou, bastardi, tak proč se vůbec tak snažili?
    :D)
  • @Dreamer A všimla sis, že popelník je i na zdi hned pod tlačítky výtahu? Zatím, jsem napočítala jen tři nekuřáky: liftboye, průvodčího a psychiatra. :-)
  • @brbr: Hraje tam i Miloš? :o)
  • @M1on to nebude úspešné, kedže flash tam nebdue 3x v jednej časti polonahý cvičiť takže to stratí 70% diváckej podpory :D
  • @Jay No, podle toho, jak tam jeden šéf do sebe hází vodku možná jo. Ale po radikální plastice :-)
  • @svoa00 když jsem to sledoval říkal jsem si že Frankensteinovo monstrum je sympatičtější než samotný doktor, ale musel jsem se zasmát jak dopadla ta celkem patetická scéna o přátelství :D

Flash - jestli CW naváže na Arrow a hodlají to točit v podobném duchu tak to bude síla.. To můžou jako dalšího superhrdinu zapojit Esmeraldu, která vidí přes betonovou zeď... Averze k téhle stanice je pro mě nekonečná záležitost :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 15. května 2014
    SUPERNATURAL: Jsem jediný kdo si myslí že po dílu Stairway to Heaven by se finále série mělo jmenovat Highway to Hell? :twisted:
  • @pavel This is England - můj oblíbený seriál. Vždycky si u něj zavzpomínám na dětství - třeba na to, jak u nás oficiální propaganda fandila ve válce o "Malvíny" Argentině, kde sice v té době tamní vojenská junta komouše mučila a kráglovala ve velkém, ale hlavně že válčila proti Železné lady :wall: . Jinak je to dobově taková o hodně drsnější varianta "Deníku Adriana Molea" - vtipné je to ale přinejmenším stejně :-) .
    upraveno 16. května 2014
    Crocuta napsal(a):

@pavel This is England - můj oblíbený seriál. Vždycky si u něj zavzpomínám na dětství

Čekal jsem něco jiného :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 16. května 2014
    Ako je to s Penny Dreadful. Edna dáva druhú epku na 18. mája, ale tá už predsa je. Je tam chyba alebo som v časovej diere alebo to bol nejaký bonus, čo sa stal verejným blahom?
  • upraveno 16. května 2014
    @Gepeto môžeš to pozerať skor na Showtime od demand alebo tak nejak, čiže piratuju to už skôr
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.