TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
edit: jo nevšiml jsem si :-)
Dorian Grey I knew you were trouble when you walked in.. :D
Tak ta scéna s vyvolávaním duchov :O W T F Eva Green to zahrala úžasne. Billie Piper - buď sa mi zdá neskutočné nádherná alebo úplne škaredá :D ale zatiaľ je veľmi dobrá, mám rád tu jej hravosť pri hraní. Vic a
Stále ale neviem prísť na chuť tomu americkému ostrostrelcovi :/ jednoznačne sa ale teším na tretiu epizódu.
Už se těším, až se večer kouknu na šestý díl.
@Dreamer Nejvíc mě fascinuje paní Draperová, jak v těch úžasných šatech a dlouhých gumových rukavicích myje nádobí a pálí jednu za druhou :-)
EDIT: fascinuje mě, že tu cigaretu drží v pazourech fakt každý a jakmile dokouří jednu hned zapalují další, zajímalo by mě, jaká byla pracovní efektivita, když měli zaměstnanci neustále v hubě cigaretu.
Flash - jestli CW naváže na Arrow a hodlají to točit v podobném duchu tak to bude síla.. To můžou jako dalšího superhrdinu zapojit Esmeraldu, která vidí přes betonovou zeď... Averze k téhle stanice je pro mě nekonečná záležitost :)