TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1198199201203204362

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @MissUtahraptor
    Jsem zvědavý jak tohle celé vyřeší. Nemůžu si pomoct, ale mám takový pocit, že Winchesterovic kluci dělají akorát na zemi čím dál větší bordel místo toho aby čemukoli pomohli =D
  • @Everett_Young No jo, kdyby to zabalili nějakých pět sérií dozadu, mohli jsme si už v klidu užívat zombieapokalypsu a byl by pokoj... :D
    @MissUtahraptor
    Jde o to, že vždycky zlikvidujou nějakého záporáka a místo něj přijde ještě horší záporák než byl ten předchozí :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Everett_Young Oni tí záporáci asi taktne čakajú, kým je jeden mŕtvy, aby mali plnú pozornosť hlavných hrdinov :D Možno majú aj poradovník...
  • @Everett_Young Benjemin Talm...(ridge?) - to bude nějaký mega správňák.:spike: Mi je sympatický John Andre, ten co verboval tu herečku a to z jediného důvodu. Má super copánky k té bílé paruce :-)

Jinak jsem asi natrvdlá, ale vůbec jsem nepochopila tu fintu s vyhlašováním poplachu.
    To si ten zavražděný důstojník dával rande vždycky, když vyhlásili poplach? :-k Ale přijde mi vtipné, že Abraham je americký špion, co hlídá, jestli britský špion dobře špioní.
    @brbr
    A hlavně má ten britský špión odhalit jeho, to bude zajímavé. Poplach probíhal tak, že si nechal zabubnovat ten signál vždycky v nějakou naprosto neobvyklou dobu = když bylo bubnování podle normálního řádu, nedělo se nic; mimořádné cvičení = rande :-)
  • upraveno 17. dubna 2014
    @Everett_Young
    A neměl teda cvičit (kontrolovat vojáky) a ne randit? No, předpokládm, že to bylo až po. :-)
    @brbr Já bych v tom pro jistotu moc hlubokou logiku nehledal :-) Ale jsem zvědavý, jak se to bude vyvíjet, jestli se budou držet jedné linie a vyprávět příběh, nebo jestli do toho nacpou milion vycpávkových epizod ve kterých se nic nevyřeší a udělají z toho takový ten klasický seriál ve kterém bude válka až na druhé koleji. To se doufám nestane a seriál si zachová nějakou konzistenci.
    óóó, děkuji. :-)
  • @Everett_Young No, neděje se to často, ale občas se stane :-)
  • Vikings S02e08 -
    čo to je s Flokim? Kde sa zrazu vzala ta nenávisť voči Ragnarovi? :D vôbec mi to nedáva zmysel a príde mi to maximálne retardované. Jedine ak by ho Ragnar k Horikovi podstrčil, ale potom by nedávali zmysel tie veci, ktoré hovoril svojej žene. JEDINE! :D ak by Floki vedel že jeho žena to povie Sigi..ale to je už asi moc prekombinované.
    @JoeGyry
    To povídej scénáristům, ale taky mi jeho nenávist přijde naprosto bezdůvodná
    :roll:
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    upraveno 19. dubna 2014
    @JoeGyry
    mne nepride, ze Floky Ragnara rovno nenavidi, iba chce mat od neho na chvilu pokoj
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Po těch vašich spoilerech o Flokim jsem teda čekal víc.
    Je to jen schzofrenik, psychopat, jo kdyby se účastnil toho závěrečného přepadu, asi bych souhlasil
  • Poznáte niekto Orphan Black? Má to veľmi dobré hodnotenie, ale počujem o tom prvýkrát.
    @Arutha Čítal som o tom, ale opis nezaujal, lenže to je tým, že ja na také nie som, inak ako nápad mi to príde dobré (teda z toho opisu o hlavnej dejovej línií)
  • Trailer vypadá dobře, téma mi dvakrát nic neříká, ale to mi původně u DEXTRA taky nic neříkalo
    a pak kolik nocí jsem u něj strávil
  • @Ashnobe: Mě bylo téma u Dextra naopak velmi blízké od začátku... :o)
  • Niekto tu spomínal seriál, niečo na štýl League of Extraordinary Gentleman's, aspon teda myslím. Viem že to malo byť cca období viktoriánskeho Anglicka a mali tam byť fantasy prvky. Ako sa to volalo?
  • Presne tak ďakujem :))
    V tom Penny Dreadful bude hrať Billie Piper alebo sa mi to zdá O_o
    Objevil jsem úplně skvělý seriál. Jmenuje se Daria a dle mého názoru je mnohem vtipnější než například Simpsonovi nebo Futurama. Dariu jsem si hned od začátku neuvěřitelně oblíbil. Cynická, introvertní, asociální, intelektuálka, s morbidním náhledem na všechno a všechny kolem sebe (sleduje jen a pouze seriál "Sick, Sad World") a spoustou sarkastických hlášek které dokonale uzemňují všechny ty blbce kolem. Navíc žije v rodině do které absolutně nezapadá. Zkrátka a dobře - kdo má rád suchý cynický humor, ten se bude neuvěřitelně bavit. Kdo ne, pokračujte jako byste nic nečetli.
  • upraveno 24. dubna 2014
    @Everett_Young =D Ta mladá generace nezažila Supermax. Potom se není čemu divit. V té době jsem ten seriál pravděpodobně nedokázal ocenit.
    upraveno 24. dubna 2014
    @M1on Když ona je dokonalá :oops:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.