TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1196197199201202362

Komentáře

• HIMYM jedným slovom...sklamanie...
    najviac asi rozvod barneyho a robin v priebehu par minút, pričom celá deviata séria bola o ich svadbe + sa Barney vrátil ku svojím koreňom, aj keď už dávno prebehla zmena jeho postavy (proste bullshit, zabitý barney absol´tne). Toto ma najviac zabilo, nie ani tak Ted s robin ale toto...krásny názor bol na nete, že matka tam bola iba na to, aby mal ted deti, a teraz už môže krásne žiť s robin
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Tak asi patřím k menšině když se mi finále HIMYM velmi líbilo. Bylo to skvělý, takhle nějak jsem si to představoval. Teda kromě
    smrti
    ale i to mi tam sedělo.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Thorar Mně se taky líbilo, ale
    rozvod a smrt
    mě zklamali a rozesmutnili - ne ze seriálového hlediska (asi to tam patřilo a být mělo), ale z lidského hlediska (já si od postav neumím držet odstup, takže vechno prožívám s nimi a u všeho bulím.
    Já nechci, aby se Barney s Robin rozvedli!!!
  • Mne sa osobne finale HIMYM pacilo.
    Pacilo sa mi ze sa nebali ukazat ,ze zivot vzdy nekonci stastne .
    smrt matky
    rozvod Barney a Robin

To ze Ted skonci nakoniec s Robin bolo zrejme jasne .Ved preco Ted zacne rozpravat pribech svoj detom vtedy ako po
    prvykrat spozna
    Robin

Tvorcovia sa nebali ukazat ze nie vsetky manzelstva koncia stastne . Barney sa stala nakoniec tragicka postava. Rozvod s Robin ho znicil . Az tak ze sa vratil ku svojim starym sposobom.No nakoniec mal stastny koniec ,ma dceru , ktora mu
    zmenila zivot k lepsiemu

http://www.edna.cz/how-i-met-your-mother/clanky/finale-bylo-zkraceno/
    upraveno 2. dubna 2014
    fero napsal(a):

zivot vzdy nekonci stastne

Já vím, ale stejně to budu muset kompenzovat maratonem poníků :D
  • HIMYM:
    Mně teda přijde naprosto absurdní, že by se měl Ted vrátit k té vztahové parodii s Robin. Dávalo by to smysl pokud by seriál měl tři série. Ale po tom, kolikrát se rozešli a navzájem se několikrát ujistili, že se k sobě vůbec nehodí, skončí spolu? Navíc, když je matka několikrát představována jako naprostý ideál a dokonalý protějšek pro Teda, je nakonec ta pravá láska kamarádka Robin? To mi přijde jako pitomé telenovelní klišé, kdy si všechny postavy na place mezi sebou vystřídají partnery, aby nakonec skončili tak, jako na začátku. Smrt matky beru, celé vyprávění pak vyznívá jako vyjádření úcty k ní.
    @Krisa Já to taky prožíval, a proto se mi to tak líbilo :-) Jen tak mezi náma u mě pár slz taky padlo. Ale to k tomu patří jsem rád že to nebyl takovej happy end, ale byla tam i dost hořká příchuť. Bylo to pro mě uvěřitelnější.
    @Thorar To je pravda. Ale já asi radši duhu, kytičky, poníky a jednorožce :)
  • aby sme odbočili od HIMYM, čo hovoríte na finále walking dead??? môj názor:
    epizóda dobrá, na finále sa to vôbec nehodilo...vôbec sme sa nedozvedeli nič o beth a skupinke tyreesa, a vlastne sa len potvrdilo to, čo každý pomaly už vedel o terminuse...
    @Krisa Ty já rád v životě, ve fikci chci bolest a slzy :-)
  • @stano finále WD bolo úplne mimo šablóny väčšine seriálov kde to je ide: zo začiatku nuda na konci clifhanger a ako sa to skončí sa dozvieme v ďalšej časti. Tu v prvých 15min sa stalo to najzaujímavejšie a potom to bolo až do konca (pre mňa) nuda :D
  • upraveno 2. dubna 2014
    @JoeGyry A tebe nezajímá, jak se odtamtud dostanou?
  • @M1on ani nie, nejako to predsa zvládnu :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Tak to vypadá, že finále 5. série Justifiedu bude hodně výbušné. Těším se hodně.
  • Vikings
    prečo Jarla Asterixa rovno nepopravili? When you have to shoot, shoot. Don't talk.
  • máte tip na naozaj dobrý seriál, niečo čo sa skutočne oplatí pozerať? kvalitatívne merítko justified - ripper street - peaky blinders - downton abey? určite niečo lepšie ako black sails :)
  • Game of thrones? Teď budou dávat čtvrtou serii :-D
  • bodaj by to bolo kvalitatívne na tej úrovni o ktorej som písal. alebo aspoň blízko...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @sarven Zkus Vikings nebo True detective.
  • @sarven A ty si fakt este nezavadil o True detective 8-O
    To uz tu pomaly bude mat aj vlastny topic :)
  • true odpozerané, to bolo super. k vikingom sa akosi neviem dokopať :( skúsili ste niekto klondike?
  • @sarven Klondike som chvilu pozerala na Discovery, ale ten dabing je tam fakt priserny, ale niekto tu to urcite odporucal
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Co minisérie Fleming nebo Escape Artist? Ze "starších" věcí State of Play nebo Whitechapel. Nebo komediální Whites.
    Dobré ohlasy má Broadchurch, Les Revenants, The Hour.
    Mně se třeba hodně líbil i Life. Doporučila bych i jeden z mých osobních top The Good Wife, ale to asi nesedne každému.
  • @sarven Z Klondike jsem zatím viděla jen jeden díl a dá se na to dívat :-) Akorát jsem zvědavá, co se z toh vyvine, zatím to vypadá poněkud předvídatelně. Ale jsou to jen tři díly...
  • flemin a whitechapell mám za sebou, dík za ostatné tipy, pozeriem.
  • Suits 3x15: Uff, uff, ta Donna se nám nějak rozjela.
  • @brbr Luis je bozi :)
  • @Hildegarda Louise je mi líto, jak ho vždycky utáhnou na to, že miluje firmu, že je to jeho rodina, bla bla
  • upraveno 7. dubna 2014
    Suits 3x15: Luis je boží :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.