TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
castingove ftipky sú fajn, som zvedavý kto je nový arcienemy. okrem plukovníka Morgana už v knihe veľmi nie je kto, asi si vymysleli vlastného.
čo sa týka knižnej sherlockovej smrti, vzhľadom na to, že akože padol spolu s Moriatym z Reichenbach vodopádu, telo nikto nenašiel. takže keď bolo treba, jednoducho prišiel späť s tým, že sa zachytil na akomsi výčnelku, kamennej lavičke. v skvelej knižnej variácii na sherlocka (seznam sedmi a šest mesiášov), kde hrá hlavnú postavu spisovateľ A.C. Doyle, tam vysvetľuje, záchranu trochu inak, ale predsa len, to písal Frost, takže fikcia fikcie :)
Ani ne. 5 z těch 6 předchozích epizod jsem viděla (znovu) před Vánoci, takže srovnání mám poměrně čerstvé. Problém je, že mně tenhle Sherlock připadal jako jeden z té většiny současné produkce. Nesedl mi nejen styl, ale ani ta změna Sherlockovy osobnosti. Vždyť se místy choval jako rozjívený puberťák.
Neříkám, že to bylo špatné. Bavila jsem se, zasmála jsem se. Ale veškeré dojmy z tohoto dílu vyprchávají stejně rychle jako bublinky v silvestrovské Bohemce.
Proč by měnil místo s mrtvolou a pak se tam zase hned vracel? To mohl slézt a nastříkat se na červeno hned. Jak mohl vědět, o těch střelcích a kde jsou? Nějaký polštář by je těžko zmátl.
Není to úplně cesta, kterou jsem chtěla, aby se seriál vydal, ale budiž... Z geniálního racionálního sociopata nám dělají citlivku. Škoda. Nejradši bych Moffata přetáhla lopatou, ale jistě to nemá na svědomí jen on. :-)
A hoci niekoho by už z toho chytali nervy, k tomuto by sa hodil spin-off z predchádzajúcich rokov, keď bol Sherlock mladý a mohol pomáhať postave ako inšpektor Arthur Conan Doyle (Doyle's Cases by bol zaujímavý názov). A keď už v podstate reálie seriálu upravili tak, že žiadny Sir Doyle neexistoval a nenapísal svoju sériu, nemuseli sa v minulosti stať veci ako Jack Rozparovač a mohli by predstaviť upravene prípady z minulosti. :-k