TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
11516182021362

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. září 2011
  • upraveno 19. září 2011
    Po spravné stopě šel Alek. Jde o něco, co by mohlo zaujmout fanošky Hry. A souvisí to s Prahou.
    A končím.
    (zejtra, ju?)
  • upraveno 19. září 2011
    Hm, že by nějaký herec z Trůnů točil v Praze?
    Našla jsem, že film Missing se Seanem Beanem se točí v Praze, ale to se mělo točit v květnu...
  • upraveno 19. září 2011
    upraveno 19. září 2011
  • upraveno 19. září 2011
    Jo to je pravda, ale už druhá serie byla rozdělená tak že Vorenus byl s Antoniem a Pullo s pozdějším Augustem. Tudíž když padnul Antonius tak byl tak nějak vyškrtnut i Vorenus.
    Ale i mě je to proti srsti znovu otvírat tenhle seriál. Už si myslím že by to bylo spíš horší než lepší.
  • upraveno 19. září 2011
    Tak co kdo se odváží spočítat stráveny čas u seriálů http://followmy.tv/ :-D
    Já i když na seriály moc nekoukám tak se bojím toho čísla
  • upraveno 19. září 2011
    Ono se kolem Římu spekulovalo o filmu a možná ne přímo navazujícím. Ale to měl mít i Deadwood a nakonec nic.

Tak nakonec bych sázel, že to asi bude nějaký ten herec, jak říká Ben Nevis.

• upraveno 19. září 2011
    Total time wasted: 1 month, 10 hours u seriálů... Hmm to není zas tak zlé... čekal jsem horší číslo...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 19. září 2011
    Hehe, tohle umí i MyEpisodes.com. Já tam mám 6 months, 1 weeks, 6 days, 7 hours, 49 minutes a to tam zdaleka nemám všechno a navíc tam nejde zadat údaj, že jsem něco viděla víckrát :o)
  • upraveno 19. září 2011
    :D hmm tak to bych možná pak byl v háji...
  • upraveno 19. září 2011
    Zrovna na mě vykouklo to Missing a fakt se to natáčelo u nás, hraje tam prý i Voříšková. Hlavní star bude Ashley Judd a nějak v tom bude i Bean, který by ale měl být mrtvý. Ten chlap je fakt legenda - on už nejenže v těch filmech a seriálech šokézně končí, teď už rovnou zkápne předtím :-)
  • upraveno 19. září 2011
    Tak co? Půjdem ho nadhánět k hotelu? :-))))
    I když na to už jsem asi stará...
  • upraveno 20. září 2011
    Já na to asi nebyl nikdy. Ale good luck a na webu vám vyvěsím cokoli ;-)
  • upraveno 20. září 2011
  • upraveno 20. září 2011
    No jo, tihle lidé, kteří pro mrzký peníz pronásledují celebrity... Nemám pro ně nic než odsouzení :-)))
    upraveno 21. září 2011
    Všimli jste si těch chyb v reklamě na Kapitol? Té jejich očividně nezdařilé parodie Spocka? mají špatně jak znak půvoní Enterprise tak uniformy tak to co spock ukazuje a ani neukážou hlavu protože tam není Leonard Nimoy. Je naprosto jasný že nedali peníze za práva a snažej se vydělat na star treku. Naprosto odstrašující.
  • upraveno 22. září 2011
    'Jorah' v příští epizodě Downton Abbey... juch...
  • upraveno 22. září 2011
    Zajtra, resp. dnes v Amerike, začína seriál Person of Interest, ktorý produkuje J.J. Abrams a píše Jonathan Nolan... a skladá Ramin Djawadi!!!
  • upraveno 22. září 2011
    Zrovna jsem čet interview, kde se Nolan vyznává k lásce ke GoT, což byl důvod, proč chtěl Djawadiho.
  • upraveno 22. září 2011
    Presne odtiaľ som sa o tom dozvedel :)
  • upraveno 22. září 2011
    Nejhorší na tom je, že mě ten seriál z toho popisu a upoutávky vůbec nezaujal. Jediné, co mě na tom láká, je právě Nolan a teď jsem trochu zvědav na Djawadiho.
  • upraveno 22. září 2011
    To by si Nolan mohl zrežírovat nějaký ten díl GoT. Akorát nevim jak by mu vysvětlili, že tady oblek s kravatou opravdu nikdo nosit nebude :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 22. září 2011
  • upraveno 23. září 2011
    Aha, já jsem křestní přehlédnul, četl jsem to celé v rychlosti. Příště si dám větší pozor.
  • upraveno 23. září 2011
    Person of Interest - 1. epizóda: Produkcia Abrams, scenár Nolan... a vznikne z toho takáto nezaujímavá šeď, zápletkou kopírujúca Minority Report? Zúfalá televíznosť kričí z každého záberu, režijné nápady veškeré žádné, scenár ničím nepripomína genialitu príbehov, ktoré Jonathan napísal spolu s bratom Christopherom... Caviezel navyše hrá nezaujímavého, tisíckrát videného "You don´t know anything about me" traumatizovaného akčného hrdinu, ktorý iba hádže smutné pohľady (akože bolesť v duši, né?), cedí vety cez zuby a divákovi je absolútne ukradnutý. To na príbeh Mr. Fincha v podaní Michaela Emersona som o niečo zvedavší. Kvôli nemu a kvôli hudbe Ramina Djawadiho (nebudem vám klamať, on bol hlavný dôvod, prečo som sa do seriálu vôbec pustil) si ďalšie epizódy pozriem. 4/10
  • upraveno 23. září 2011
    díky za info, mám to potvrzeno a rád na to zapomenu.
    upraveno 25. září 2011
  • upraveno 25. září 2011
    HBO je tiež televízia a GoT má dokonalý filmový look. Takisto ako ho mal Rím alebo Bratstvo neohrozených.
    upraveno 25. září 2011
    Tak jednak NBC není HBO, a jednak ani GoT nemá až tak dokonalý filmový look. Televizní seriál pořád zůstane televizním seriálem. Pomiňme výjimky potvrzující pravidlo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.