TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
2) Bazinga mělo být trapné v tom dílu, jenže oni to pak začali používat 100x dokola v domnění, že je to megavtipné.
A porovnat TBBT a IT Crowd sa mi nedza najlepsie, prvve dve serie mala IT neporovnatelne lepsie ako TBBT, potom isla riadne dolu vodou, ked to zoberem ako celok tak sa mi TBBT paci viac ako IT
Ked ste zacali rozoberat dextera tak sa pridam, patri medzi moje oblubene seriali, tato seria mala velmi dobre rozbehnutie tka som zvedavy ako to poriesia, aj ked sa mi nepaci povysenie Debry na porucika, neviem si predstavit ako bude velit celemu oddeleniu
POzeravate nietko aj Spartaca co chodil na Starz? V januari ide byt druha seria.
btw nekdo tu psal ze radsi UK sitkomy nez US sitkomy.. mno nvm nvm.. britanie nic moc good nenantocila, krom Black books, Red Drawfa a pana Ministra.... US ma kazdej rok 2-3 awesom serialy a radsi koukam na US
TBBT téhož dosáhlo už ve čtvrté sérii. A co hůř, vtipy tam se staly trapnými, ubohými a nevtipnými.
Prosím, jmenuj které komediální 2-3 awesom serialy (ročně) máš na mysli. Moc ráda bych konečně na nějaký, aspoň solidní, narazila.
A v Británii se točí seriálů dost, jen u nás nejsou tak známé.
A k TBBT, jak už tu bylo řečeno - je to tím, že se okouká to prostředí... Ovšem já na to stále koukám se zalíbením (i když opravdu první dvě série nemají konkurenci a ty další už jo:D)
Ted je hlavní postava TBBT. Je vypravěčem o svém životě a životě svých přátel. Nikdo jiný ze seriálu nemá takový prostor co se vztahů (a tím i doby na obrazovce) týče.
Zato čtvrtý díl Terra Novy byl stejně blbý jako třetí a závěr zápletky přímo na ránu do hlavy.
Pozerat len na vlastne riziko
Hodnocení seriálu je samozřejmě subjektivní záležitost, ale když na HIMYM nadávali i zarytí fanoušci, tak to byl celkem jasný signál.
mimochodom tu cenu dost dobre trafili :)