TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vypadá to, že amíci znají z klasických pohádek jenom Sněhurku. U nás by vedla asi Popelka díky Šafránkové.
http://www.csfd.cz/film/281168-camelot/
Jsem spíš na scifi a poslední dobou natočili jenom samé blbosti.
Bill se mi líbí (jako herec), ale nevím, jestli bych se označila za fanouška té postavy. Dracula je pro mne nejsympatičtější upírská postava všech dob. :-)
Z nových se mi líbíl Flashforward.
Fandím upírům. Nejméně Billovi, nejvíce Ericovi. I když se mihnul asi jen ve dvou dílech, získal si moje sympatie Godric. Pak jsem fanoušek Jasona Stackhouse, dokáže mě spolehlivě rozesmát. Ryan Kwanten ho hraje parádně a nebo možná tu prostou duši ani nehraje, on je prostě Jason.
Ale co bychom chtěli, když sledujeme seriál, kde půlka postav jsou servírky a druhá půlka postav má mrtvý mozek? :-)