TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
11920222425362

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 24. října 2011
    Tak jsem viděla 1. díl Once upon a time a celkem se jim to povedlo. Kdo má rád pohádky a nevadí mu paní Morrisonová, určitě doporučuji vyzkoušet.
  • upraveno 25. října 2011
    Taky jsem se podívala na pilot. Z ženských postav mě nezaujala ani jedna, takže Morrison je z obliga.
    Vypadá to, že amíci znají z klasických pohádek jenom Sněhurku. U nás by vedla asi Popelka díky Šafránkové.
    Camelot? Viděl sem tři díly a stačilo mi viz:
    http://www.csfd.cz/film/281168-camelot/
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 25. října 2011
    Camelot? viděl jsem pilot a stačilo mi to taky....
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. října 2011
    Právě sleduji na Prima Cool třetí epizodu první série Simpsonovy. To je nářez. :D (těch 20 let je opravdu znát)
    Montezuma3: Za těch dvacet let to u mně nikdy neztratilo na kvalitě... Snad brzy přijdou s další sérii..
    Amaroun: Má jich být celkem 24
    Aj Karamba! To je málo :-(
    Glimmer: cože?? Oni s nima chtějí skončit? Néééééééééé:-/
    pro milovníky hororů můžu doporučit American horror story s úžasnou Jessicou Lange.
    No to tiež vrelo a s nadšením odporúčam, tie prvé tri diely boli výborné :)
  • upraveno 26. října 2011
    Teť jsem měl nějáké římské období, konečně jsem skouknu celý Řím, pak Spartaka: Krev a písek a Bohové arény a krom toho dva vcelku povedené filmy Centurion a Orel 9 legie, můžu jen doporučit ;-)
    Těch seriálů je na můj vkus moc. Řím stále čeká ve frontě, Tudorovce jsem viděla pouze první sezónu...
    Jsem spíš na scifi a poslední dobou natočili jenom samé blbosti.
    Já teď sleduji čtvrtou řadu True Blood ....Je to , řekl bych, až dekadentně úchylná, překombinovaná slátanina, která je však, svět div se, strašně zábavná.
    doporučte mi dobrej sci-fi seriál. Já kdysi koukal na nějakej Babylon, to nebylo špatný a jinak znám samý Hvězdný brány a podobný zhůvěřilosti typu 'týpkové střílej do těch špatnejch'.
    Battlestar Galactica, to patri medzi najlepsie sci-fi, alebo potom Caprica to je prequel ale bol natoceny az po BG
    Galacticy jsem viděl kdysi jeden jedinej díl a přišlo mi to jako übercool moderní StarTrek s teenagerama v hlavních rolích, ale zkusim stáhnout první tři díly a uvidim...
    upraveno 26. října 2011
    Jo True Blood, to je moje úchylka :)
    Jo True Blood, to je moje úchylka :)
    Máš nějaké oblíbené a naopak neoblíbené postavy?
    upraveno 26. října 2011
    No to si piš, že jo - nesnáším Crystal!!! A taky podle edny jsem asi jediný fanoušek Billa v ČR :)))
    True Blood jsem četla i předlohu a seriál mi připadá jako o 100% lepší parodie té předlohy. :-)
    Bill se mi líbí (jako herec), ale nevím, jestli bych se označila za fanouška té postavy. Dracula je pro mne nejsympatičtější upírská postava všech dob. :-)
    Na True Blood se mi nejvíc líbí že zatím každá další serie je lepší než předchozí, nebo jsem do toho možná čím dál víc zažraný, ale i podle hodnocení to není jen můj pocit, tak natom že je to pořád lepší asi něco bude :-)
    upraveno 26. října 2011
    Já mám nejradši první sérii - líbilo se mi hádat, kdo "to" byl :)
    überkiller: Galactice dej ještě šanci. Myslím novou sérií, ne tu původní. Je to temné, moderní (ani jedna postava není černobílá) a hlavně ukončené.

Z nových se mi líbíl Flashforward.
    Krista: v první sérii jsem z těch vražd ze začátku podezříval Hoyta :-)
    Uberkill: teenageri v BSG? :D lol ...
    Tak já v True Blood bytostně nesnáším Sookie. Všem se plete do života a říká jim, co by měli dělat. Někdy si přeju, aby scénář k seriálu napsal Martin a já tak měl šanci dočkat se její smrti. Nejlépe na svatbě s Billem. Podobně jsem snad nenáviděl, ze stejných důvodů, už jen Ally McBealovou. Někdy si říkám, že je tam snad jen kvůli těm svým nohám, které nám musí v každém záběru demonstrativně zdůrazňovat co nejkratšími šortkami či sukýnkou.
    Fandím upírům. Nejméně Billovi, nejvíce Ericovi. I když se mihnul asi jen ve dvou dílech, získal si moje sympatie Godric. Pak jsem fanoušek Jasona Stackhouse, dokáže mě spolehlivě rozesmát. Ryan Kwanten ho hraje parádně a nebo možná tu prostou duši ani nehraje, on je prostě Jason.
    Ups, nechci moc spoilerovat, ale kdo viděl čtvrtou sérii True Blood, dá mi asi za pravdu, že tentokrát to je sakra průměr a poslední díl dokazuje, jak je celá ta série vlastně zbytečná. A ano, kdyby Sookie byla Martinova postava, asi by jí už za její kreténismus nejmíň zmrzačil. Kolikrát by ještě potřebovala slyšet, že všechno špatný, co jí potkalo, má co dělat s upírama?
    Sookie je u mně (v neoblíbenosti) na druhém místě až po té ufňukané černošce. Víc takových postav a ospravedlním si rasismus.
    Ale co bychom chtěli, když sledujeme seriál, kde půlka postav jsou servírky a druhá půlka postav má mrtvý mozek? :-)
    Mohli byste mi doporučit nějakou dobrou britskou komedii? Mám za sebou IT Crowd, Blackadder, Black Books, a právě dokoukávám poslední sérii Only Fools and Horses.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.