TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
12021232526362

Komentáře

• upraveno 26. října 2011
    Jestli to nemusí být seriál, tak se mi líbil Trainspotting.
    American Horror Story je docela good, mam pocit ze to tu nekdo i zminoval
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 26. října 2011
    Mě Sookie ani moc nevadí - je to prostě slépka, která "touží po lásce a je lidmi odstrkována". Lidem se cpe do života, protože jim chce pomáhat. Je to prostě naivka, ale i ty jsou. Tara mi v první sérii (kdy všechny poslala do hajzlu) byla moc sympatická, pak to s ní šlo z kopce. Godric byl výbornej, stejně tak Tommy - bohužel se na dlouho nezdrželi. Mě trochu sajou krev Jessica+Hoyt a Arlen, ikdyž v jejích scénách je Terry, kterej je skvělej. Nechápu to všeobecný adorování Erica, ve čtvrté řadě mě přímo štval (SPOILER: jak se zhodnil).
    Nevado díky za tipy, zvlášť ten Father Ted vypadá sympaticky, je to od tvůrců IT Crowdu a Black Books. :)
    Nevada: už ti tam chybí snad jen Haló haló a Malá Velká Británie :-)
    Red Dwarf:))

Jinak sci-fi: Firefly+Serenity, BSG určitě stáhni a nezatracuj, to je moje milovaná záležitost:-), v poslední době bylo docela dobré V, jenže to po druhé sérii skončilo (a kurňa cliffhangerem), Farscape (pro milovníky sci-fi prostě lahůdka:)), Eureka (to je spíš sranda, ale taky dobré), Dollhouse (och, Jossi), The 4400 a Heroes (tam to ale dosti kolísalo:-/) a z minisérií stojí za to Spielbergovo Taken... nějak mě nic dalšího nenapadá, ale určitě bych časem ještě na něco přišla;-)
    Ha, stránkování:) Red dwarf byl pro Arutha2321
    a sci-fi pro überkillera:)
  • upraveno 27. října 2011
    Hell,yeah. To by bylo, abych si nevybral :-)
  • upraveno 30. října 2011
    Arutha2321: Mne sa ako fanúšikovi hororov z Britských seriálov dosť páčil menej známy Garth Marenghi's Darkplace, medzi jeho tvorcami sú ľudia z IT Crowd, dosť si to robí srandu z béčkových hororov, Stephena Kinga, kultového Rigetu od Larsa Von Triera a podobne. Podarená paródia, divím sa, že nie je známejšia :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 1. listopadu 2011
    Pro fanoušky The Walking Dead dnes byl na Coolu v TBBT jako hostující herec Steven Yeun (Glen)
  • upraveno 1. listopadu 2011
    a v jaky episode? ..ja jen ze cool je asi dost pozadu ...
    upraveno 1. listopadu 2011
    jj 3série epizoda 22. je to Sheldonův bývalí spolubydlící
  • upraveno 2. listopadu 2011
    Everett Young napsal(a):

jj 3série epizoda 22. je to Sheldonův bývalí spolubydlící

a jooo.... to uz jsou 2 roky co sjem ten dil videl :D
    Já jsem teda úplně velmi moc okouzlena American Horror Story. Je to jako kdyby někdo natočil můj vysněný seriál. Miluju strašidelné domy.

Zato jsem předevčírem nebo kdy viděla 15 minut Dextra a tak jsme se s manželem poštěkali (tedy, on popichoval, já se vztekala)....
    Dexter dokonalej, že? :-D

Já jsem teď dal ještě šanci Boardwalk Empire a je to super, ruhá řada o mnoho lepší než první.
    Dexter je best :) AHS je dobry, ale mistama naprosto stupidni
    Alek napsal(a):

Dexter dokonalej, že? :-D

Já jsem teď dal ještě šanci Boardwalk Empire a je to super, ruhá řada o mnoho lepší než první.

První se ti nelíbila?
    No ten rozjezd byl takovej podivnej, skoro jsem to vzdal. Ale už se mi nějak vykouřilo, co mi tam přesně vadilo, někde jsme to tady už ale psal tehdy. Jo už si asi vzpomínam, chyběl mi tam nějakej zásadní střet, vymezení rolí, hrdinů - chyběl mi někdo, koho bych se chytil, fandil mu.

Tak si řikam, že to se vlastně moc nezlepšilo :-) Pořád mi tam chybí nějaká citová vazba k nějaké postavě... ale smypatickej ve druhý určitě je ostřelovač a i ten irskej týpek ze Stardustu. Já si asi vždycky potřebuju najít takovou nějakou vedlejší postavu. V Sopránovejch to byl pro mě jasně Sil Dante, dokonale zahranej mafián :-)
    upraveno 8. listopadu 2011
    Viděl někdo z vás pilot Hell On Wheels? Co na to říkáte?
  • upraveno 11. listopadu 2011
    kam se hrabou tyhlety vaše seriály na seriál všech seriálů? Na geniální Chalupáře se Sovákem a Kemrem! :D
    Dokoukal jsem čtvrtou sérii True Blood a jednoznačné zklamání. Už do té doby nastavovaná kaše byla tak nastavena, že původní chuť už takřka nelze cítit...
    upraveno 11. listopadu 2011
    Jo 4. série mi taky přišla nejslabší - nechápu, že je hodnocena jako nejlepší. Pro mě je nejůepší jednoznačně série 1., ale budu na to koukat stejně dál, páč je to moje slabina :)
    True Blood mě ještě čeká. Ale nakonec mě zaujal ten Person of interest, i když je na můj vkus moc epizodní. A začíná se tam opakovat dějový zvrat typu jednoznačná oběť se promění v hlavního zabijáka. Nicméně se jim to podařilo podat zábavnou formou.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 11. listopadu 2011
    Jen kdyby Caviezel tolik nechroptěl... :)
  • upraveno 14. listopadu 2011
    Caviezel mi připomíná hrdinu ze starých filmů typu James Bond, kdy nám stačí o hlavním hrdinovi vědět, jak má rád Martini a že je schopen pobít svázaný deset nepřátel. Takže chroptí, protože to určitě někomu připadá sexy. :-)
    upraveno 14. listopadu 2011
    Tý brďo, jestli je chroptění sexy, tak to jsem sexy královna - ať žije zápal plic a smog ve městě :)
  • upraveno 15. listopadu 2011
    štýl marta kubišová zamlada? :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. listopadu 2011
    Znáte někdo a sledujete seriál Skins?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.