TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
2)Generation Kill 7x, Band Of brothers 7x, Red Dwarf asi 9x ... Himym asi 4x (celej)
ad 2) Teď mám rozkoukaných tak strašně moc seriálů, že k těm, co jsem dokoukal, nemám čas se vracet, ale v mládí jsem snad 20krát viděl každý díl Herkula, Xeny a Sindibáda.
Supernatural je super, s mámou jsme nad tím v DVD strávili léto. :)
Flanker: K tomu to bohužel od začátku směřovalo mě spíš mrzí konec Azazela ( to byl pravej záporák)
Kvůli TP jsem viděla kdejakou chujovinu od Lynche.
Musím se přiznat, že i když jsem scifista, Star Gate mě nezaujal. Líbil se mi film, ale seriál už byl na mě moc epizodní. Kvůli recyklování postav v každém dílu jsem už neslovala ani poslední Star Treky.
Sherlock a Justified budou dobrým startem do nového seriálového roku :)
U Homelandu mě závěr zklamal, ale zato herecké výkony stály za to.
Jsem zvědavá, jestli Terru Novu obnoví pro druhou sezónu, protože se zjevně na to nechtějí dívat ani puberťáci. Díky takovým scénaristickým perlám nejsou pak prachy na efekty ve fantasy a producenti si řeknou, že nemá smysl do seriálů nalévat prachy.
Terra Nova mě teprve čeká a skoro se bojím na to podívat, protože čím víc se to blíží ke konci, tím je to debilnější.
Se skvělými hereckými výkony v Homeland souhlasím, nicméně i tak je u mě ten seriál někde v průměru. Amíci to asi žerou, ale mě to přišlo místama až moc nezáživný. Eskalace napětí se nedařila příliš často. Přitom jiný (mini)seriál z prostředí nudné CIA, The Company, mě připoutal k obrazovce.
Dexter - hodně rozporuplná série. Některý věci výborný, jiný zase na ránu. Scénáristi si tentokrát hodně pomáhali... A ano, pětkrát jsme měli krásně uzavřenou kapitolu a teď máme cliffhanger jako prase, i když jak se blížil konec dílu, tak bylo jasný, že se to stane. Z šesti sérií tedy tři zaostávají za těmi zbylými. Ale co čekat, vždyť vyrovnaný je snad akorát Breaking Bad.
Na vánoce si aspoň vyšetřim čas na poslední sérii BSG a Hell on Wheels (westerny mi chyběj).
V homelande je dost veci divnych, asi najviac ako pride Brody po 8 rokoch kde bol v "diere" v podstate bez ludskeho kontatku a hned sa zaradi do normlaneho zivota
Nevím, kolik let byl v díře, ale v pozdějších dílech je vysvětleno, že to nebylo tak, jak Brody na začátku vykládal. Nějakou dobu žil u Nazira doma, tj. v civilizaci, kde se mohl vzpamatovat.
flanker.27: Běžný zaměstnanec CIA nemůže asi vědět o všem a když si to chtěli zjistit, dokumenty byly vymazány.