TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Na Great Expectations a The Hour jsem narazil dost náhodou... Stejně třeba jako na Crimson petal and White (skvělá minisérie)... Googloval jsem ale že bych na něco přišel to ne.. díky :-)
Tak a nyní se můžeme směle dohadovat jak Sherlock přežil :-D
A jedno miniinterview: http://www.gorilla.cz/article/11204-rozhovor-steven-moffat-sherlock-nemus-pet-finle-druh-ady.html
EDIT: Málem bych zapomněl na pěknou dávku zvratů které nečekáte ale nejdou nijak proti logice seriálu. A že jich není málo
A připomínám, že dnes odstartovala třetí série Justified. Titulky by mohly být snad už dokonce dnes.
Justified - už čekám na title :-)
Jo a taky jsem přece jen zkusil 4. řadu Merlina. Jeden můj oblíbený zahr. recenzent psal, že prej lepší, že se zmohli. Inu, pravda, davové scény už nejsou tak zoufalé, ale po 3 dílech mě to stejně zase unudilo. Takže nic, po druhé jsem nad tim zlomil hůl...
(Ale hned se musím pokárat - fuj, to jsou hrozné představy.)