TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
12526283031362

Komentáře

• upraveno 12. ledna 2012
    Ty jo to je doba co jsem četl knihy... A Psa Baskervillského si nepamatuji skoro vůbec... Pamatuji že hlavní Nemesis zmizí v bažinách :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. ledna 2012
    To spíš :o))
  • upraveno 14. ledna 2012
    Hele nevíte o nějaké chytré stránce co informuje o BBC produkci seriálů a "miniseries"?
    Na Great Expectations a The Hour jsem narazil dost náhodou... Stejně třeba jako na Crimson petal and White (skvělá minisérie)... Googloval jsem ale že bych na něco přišel to ne.. díky :-)
    upraveno 14. ledna 2012
    O takové stránce nevím, ale z anglických minisérií si dovolím doporučit Whitechapel a Jekyll, pokud bys neznal.
  • upraveno 14. ledna 2012
    Díky určitě dám na seznam :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 14. ledna 2012
    Nevíte proč na stránkách edna.cz/kterýkoli seriál teď nefunguje přidání do oblíbených ani hodnocení epizod a postav?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. ledna 2012
    Tak jsem si dal dneska seriálový maraton, a nebyl to žádný čajíček. Dal jsem si celý Erufen Rîto na jeden zátah. Kdo má rád anime, tak můžu doporučit :-) Růžový, roztomilý holčičky co pomocí telekineze trhají lidi na kusy. ;-)
    upraveno 15. ledna 2012
    Tak dnes v noci má premiéru Alcatraz. Kdo se koukne na pilot? (stežený samozřejmě se neptám jestli má někdo doma fox )
  • upraveno 16. ledna 2012
    Poslední díl Sherlocka dobrej... I když jsem se těšil na vodopády. :-D
    Tak a nyní se můžeme směle dohadovat jak Sherlock přežil :-D
  • upraveno 17. ledna 2012
    Na Twitteru se Moffat pochlubil, že už je schválená i třetí série. Jen aby nekecal! :-)
    A jedno miniinterview: http://www.gorilla.cz/article/11204-rozhovor-steven-moffat-sherlock-nemus-pet-finle-druh-ady.html
    Everett Young napsal(a):

Tak dnes v noci má premiéru Alcatraz. Kdo se koukne na pilot? (stežený samozřejmě se neptám jestli má někdo doma fox )

Tak co, stojí to za to?
    upraveno 17. ledna 2012
    Tak co, stojí to za to?
    Teď to pouštim
    Takže to nestojí, ale padá? :-)
    upraveno 17. ledna 2012
    Jorge Garcia: I`m smarter than I look
    upraveno 17. ledna 2012
    Tak hodnocení po prvním dílu: Pilot povedený. Pro mě úžasná atmosféra jak současnosti tak 60. let podtržená dramatickou hudbou, pěkná kamera i střih, zajímavá zápletka a jako třešnička na dortu herecké výkony účinkujících hlavně Sama Neila ze kterého vám půjde mráz po zádech. Tomu dobře dělá protiváhu ( Obrazně :) ) Jorge Garcia. Pro mě rozhodně seriál který chci vidět.

EDIT: Málem bych zapomněl na pěknou dávku zvratů které nečekáte ale nejdou nijak proti logice seriálu. A že jich není málo
    Myslela jsem, že to je od Abramse, když je tam herec z Lostu. Ale je uvedený jenom jako producent pilotu.
  • upraveno 18. ledna 2012
    Hm, nedá se nic dělat, je čas přiznat, že stárnu. Sherlock je na mě moc rychlý. Mám za sebou první díl druhé série, který se mi líbil prozatím nejvíc, a stejně jsem nestíhala číst titulky (hlavně jak dělá ty dedukce). :-(
    Ten bumerang byl strašně vycucanej s prstu...
    upraveno 18. ledna 2012
    Jo ty jeho dedukce jsou fakt rychlý, podle mě to nebere všechno ani Watson
    upraveno 18. ledna 2012
    Sherlock - Zatím jsem neviděla třetí díl, ale druhá série mě letos až tak nebere. Možná jsem měla přehnaná očekávání.

A připomínám, že dnes odstartovala třetí série Justified. Titulky by mohly být snad už dokonce dnes.
    super!
    Mně nesedl jen druhý díl sherlocka, třetí byl zas úchvatný.

Justified - už čekám na title :-)

Jo a taky jsem přece jen zkusil 4. řadu Merlina. Jeden můj oblíbený zahr. recenzent psal, že prej lepší, že se zmohli. Inu, pravda, davové scény už nejsou tak zoufalé, ale po 3 dílech mě to stejně zase unudilo. Takže nic, po druhé jsem nad tim zlomil hůl...
    ja som zatiam nenašiel v žiadnom zálive, ale však snaď to jack sparrow niekde ukáže...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. ledna 2012
    Tu a tam kouknu na Strike Back. Je to sice celkem hovadina, ale už jsem tam viděl Joraha Mormonta a Davose Mořskýho.
    upraveno 18. ledna 2012
    Což mi připomíná, že už jsem nejednou uvažovala do jaké role v Písni napasovat Richarda Armitage.
    upraveno 18. ledna 2012
    A došla jsi k něčemu?
    upraveno 18. ledna 2012
    Víceméně stejně jako u Purefoye - Mance nebo Půlruký - i když by na něj měl být starší. Ale s tím si autoři v seriálu hlavu nedělají, takže... A možná snad Oberyn, ale viz Půlruký.
    upraveno 18. ledna 2012
    A teď přemýšlím - jak staří jsou Victarion a Euron?
    (Ale hned se musím pokárat - fuj, to jsou hrozné představy.)
    upraveno 18. ledna 2012
    Minimálně přes 40, spíš k 50.
    upraveno 18. ledna 2012
    Tak Armitageovi je čtyřicet. To by šlo. Tedy nešlo, ale jako šlo - aspoň u toho mladšího zmetka.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.