TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1240241243245246362

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @sfik :twisted: A teš sa na S02E10. Veľmi báječná epizodka.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. června 2015
    @Gepeto proč zrovna na tuhle? :-k myslím, že v druhé řadě byli mnohem lepší epizody.
  • @Gepeto @Everett_Young I vy rošťáci! Jako kdyby jste tušili, že letní sezóna v mém programu není příliš bohatá a já budu muset koukat tak jako tak... :D takže asi jo no, děkuju :) Tak aspoň vím, že to není mnou ta první sérka :)
  • @sfik no, ona měla asi působit nějak vtipně nebo co, ale naštěstí Russelovi došlo, že to nebude úplně ten správný směr. Prdící zelené příšery opravdu nejsou to co by přitahovalo diváky. Ale s druhou sérií se to slušně rozjede. Nicméně epizody od Russela jsou celkově slabší, rozhodně tam byli lepší scénáristé. Od páté řady pak přebral seriál Moffat a celé se to změnilo.
  • Třeba Matt Smith mi přijde od pohledu děsně nesympatickej člověk, tak jsem zvědavej, jakej bude konkrétně jeho doktor... Takže do toho půjdu :) Předpokládám, že když je to britská produkce, budou série po 10 dílech.. a že na kickassu bude dost zdrojů :D
    @Everett_Young Vtip. Tá epizóda bola príšerná :D
  • @Arutha u Daviese je nejlepší 2,3 a 4. série, a ty jsou opravdu skvělé. Nevím čím to je, ale Moffat má naprosto skvělé jednotlivé epizody, ale dlouhé linky absolutně nezvládá, ten člověk si nejspíš ani nepamatuje co vymyslel na začátku série a prostě jenom jede dál a dál.
  • @Everett_Young Jeho scenáristické schopnosti rozhodne nespochybňujem, ako som už spomenul, moje dva obľúbené príbehy sú práve od neho. Mám ale problém vybrať epizódu z jeho éry, ktorá by ma naozaj ohúrila. Najbližšie k tomu mal asi ten vianočný špeciál, čo bol adaptáciou Christmas Carol, alebo epizóda Listen z poslednej sezóny.
    Inak súhlasím, že na Daviesovi boli dobré niektoré celé storyarci. Konkrétne dej okolo štvrtej série s miznúcimi vesmírnymi objektami sa mi páčil v tom, že som si ani nevšimol všetky tie náznaky počas série, až keď sa to dalo do kopy na konci.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • První série je vážně hodně slabá...
  • třináct dílů je standartní série + vánoční speciál.
  • Už ať je tu Downton Abbey
    Doufám, že se s námi rozloučí ve velkém stylu. Svatbou lady Mary :)
  • upraveno 30. června 2015
    Doufám že se lady Edith vrátí ten nezvěstný z Německa... Chudák holka, ta aby trochu štěstí pohledala. A otázka je koho jako ženicha pro lady Mary, vlastně už si ani nepamatuju, s kým to v poslední sérii táhla. A co chudák vdovec Branson.. musím si to zopakovat, protože vlastně nevím čím to končilo a nejsem si ani jistý jestli jsem viděl vánoční speciál. Hlavně doufám že už skončí to vláčení v blátě u Batesových..

@Nevada I když ve velkém stylu by byl i společný pohřeb hraběnky vdovy a Isobel Crawleyové :D :D

Trošku jsem si Downton nahrazoval Selfridgem, ale panství je panství, co si budeme povídat. I když Lady Mae byla moc moc moc zlobivá číča :D
  • Můžete mi vysvětlit, proč je serial The Musketeers, tak u nás všudu protěžovanej? Kouknu na úvodní stránku novin reklama, kouknu na net reklama, kouknu do televize reklama, kouknu znova a už ho dávaj na primě se standartní příšerným dabingem. Důvod, že se to natáčelo v Čechách moc neberu.
  • upraveno 1. července 2015
    @Gepeto A to z toho potom ČR něco dostane nebo to dělá jen tak?
    @Nevada Tak teď teda nevím kdo je ten Maryin nastávající možný.. (Napier nebo ten co se s ním rochnila u selat?) Ale speciál jsem viděl, protože o Tomovi vím, ale podle mě ho snad odjet nenechají, doufám že si vezme Mary :D

@CervenKa já už si to s tím Gregsonem nepamatuju, ale oni snad nenašli jeho tělo ne? Prostě byl prohlášen za mrtvého, protože zmizel.

Jinak tu tlačenku ohledně Mušketýrů taky nechápu. Já na to jenom koukám kvůli Milady a českým lokacím jinak je ten seriál dost průměrný. Má to upoutávku pomalu jako premiéra Titanicu tenkrát na nově.. (kdo pamatuje ví, že ty upoutávky měly snad větší rozpočet než 1000 dílů Ulice) :D

• @sfik No, taky si nepamatuju, jak to přesně bylo, a to jsem na to koukala před měsícem :-k Jen že kolem toho dělali velké haló ve smyslu "teď už je to fakt jisté". Takže to beru jako signál pro diváky, že si s nečekaným návratem nemají dělat naděje a mají toto pokládat za uzavřené.
  • @brbr tak Most dopozerany. Skoda, ze herec, co hra Martina, nechce ucinkovat v tretej serii, ktora zacne v sept. Ta chemia medzi nimi bola fakt ukazkova.
  • @Hildegarda A je fakt jisté, že nebude? Myslela jsem, že bude takový tajný žolík a že se nakonec objeví.
  • @brbr vyhlasil, ze sa mu nepaci, kam smeruje jeho postava, takze asi nie :(
  • @Hildegarda No, mi se to taky nepáčilo. Ale škoda.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.