TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1301302304306307362

Komentáře

• Mňa by to možno aj zaujímalo, keby to bolo vice versa - tmavší utláčajú svetlejších. Príbeh o tom ako sa z obete stáva agresor a jak snadné je do té pasti padnout a nevyřešit nic. A nejlépe na závěr jak se z ní taky vyškrábat. Koniec utopistického okienka.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Netřeba vyšilovat, že by se tomu věnoval místo psaní. Martin to vysvětloval na blogu. Je u toho seriálu producentem jen jménem. Prakticky se na něm podílet nebude. Ani psát scénář. Je to jeden z těch projektů, které oznámili už před pár měsíci.

http://grrm.livejournal.com/542263.html
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Čiže ten seriál potreboval len nejaké dobré meno na zozname? :D
    Tak je to jeho projekt, tak má z toho prachy, že jo :-)
  • Čo hovoríte na Castlevaniu?
    upraveno 14. července 2017
    Ze začátku takové lehce mdlé. Ale třetí a čtvrtý díl se to zvedlo. Pokračování může být zajímavé, pokud to nerozpliznou na nekonečné pásmo bitek s démony. Takový mix Hellsinga a Claymore. Od Netflixu nečekané (navíc s hlasem Richarda Armitage jako bonusem) :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Druhá série bude asi dost Lovecraftovká :-k
    image
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Monte Karstark Já si měsíce v angličtině vždycky pletla, ale october je určitě červenec, že jo, že jo, ŽE JO!!! :P
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Krisa Obávam sa, že bratia slováci nemôžu podliehať takýmto sebaklamom :D
  • Tak, tak. Čekej to až koncem října. :D
    @Aviv Aha, fakt? (Nazdar Kapitáne :P )
  • Kolik lidí tu ženskou nerozdejchá asi :D
    Poprvé cítím chuť sledovat tenhle seriál. Podle mě charizmatická paní :)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 17. července 2017
    Dodatečně jsem viděl čtvtou sérii Sherlocka a musím napsat toto. Po tom, co radikální feminismus totálně ***** Lovce duchů a Star Wars přišla na řadu další kdysi cool série. Nečekal jsem, že by něco mohlo trumfnout, co se demence týč souboj Kylo Rena s Rey z ep. VII., ale stalo se a po hodinu a pů jsem nevěřícně koukal,
    jak nejslavnějšíh detektiva všech dob přechytračí jeho malá sestra,
    kterou si tvůrci vytáhli z análu. Plně si uvědomuji, že výše uvedené, je možná úplně mimo a zásadně se nechci dotknout něžného pohlaví (zvlášť když uživatelky tohota fóra jsou naprosto úžasné), ale nenapadá mne nic jiného, co mohlo Mofatta vést k takovéhle demetní stupiditě přihlédnuli k tomu, co se teď děje jinde. Pardon, já jsem ještě v šoku, popravdě řečeno, strašně si přeji, aby tohle byla noční můra, protože nevěřím, že jsem opravdu viděl Sherlocka.
  • Môžeš sa tváriť, že to nikdy nebolo natočené.
    @Aviv Dobrý nápad
    @Tyrion Lannister Používej tag pro spoiler jen opravdu k zakrytí spoilerů. Díky.
    upraveno 17. července 2017
    @Nevada Ok opraveno
  • @sfik a taková mladá... a blonďatá... Vypadá jak společnička spíš :D
    Samo, že si zvyknu. Ale stejně mi Capaldi bude chybět. Nejmíň půlku řady.
  • upraveno 23. července 2017
    Tak jsem viděl Stranger Things a také se těším na další sezónu :)
    Stranger Things bude taaaaaak skvělý, už teď mám nahnáno :).
    upraveno 26. července 2017
    @Krisa Doporučuji tohle video pokud jsi fanynka seriálu, je to dobrá chronologická rekapitulace všeho, co víme, že se zatím stao a zároveň krásna ukázka toho, jak se za 8 dílů povedlo vytvořit poměrně hluboký a propracovaný svět s řadou motivů
    @Tyrion Lannister Ukládám odkaz a kouknu se na to před druhou sérií, protože kdybych se na to koukla teď, tak bych se nemohla dočkat o to víc.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. července 2017
    BBC chystá seriál o Tróji a pozor, Achilles, Patroklos a ovšem především Zeus budou černoši
    (David Gyasi, Lemogang Tsipa, Hakeem-Kae-Kazim) =D
    Aneb "Černošský pánbůh a páni Řekové", abych parafrázoval jednu známou knihu...
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @flanker.27 Mluvíš o tomto? Že ano.
    https://stredoevropan.cz/2017/07/28/v-novem-serialu-o-dobyti-troje-bude-achilla-hrat-cernoch/
    Jak tam zmiňují, já skutečně čekám, až císaře Hirohita ztvární diCaprio, nebo natočí dokument o M. L. Kingovi s Bradem Pittem v hlavn roli.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 31. července 2017
    @Sagart To je ono, i když jsem na to natrefil na imdb: http://www.imdb.com/title/tt5103758/
    Kdysi v 60. letech natočili Američani velkofilm o Čingischánovi, kde Čingischána hrál Omar Sharif. Sharif byl sice původem Arab, ale pořád na míle daleko od Mongola. Už tenkrát nad tím lidi kroutili hlavou (nemluvě o ostatních Asiatech ztvárněných herci evropského vzezření). A teď se dělá přesný opak a všichni tomu tleskají, takže jsme tu měli shakespearovské historické hry, kde černoch hrál třeba "kingmakera" Warwicka a teď toto. Nepochybně se budou hájit případným útokům tím, že přece "it's fantasy", ale já bych fakt nerad jednou viděl Přemysla Oráče hraného nějakým Jusufem Abdulmánem či Kwekanu Tukumbem.
    image
  • Karma?
    Každopádne, tiež by som ocenila, keby sa od toho upustilo a zobrazovanie by bolo aspoň vzhľadovo príbuzné s pôvodnou národnosťou.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.