Jiní spisovatelé
Martin je lemra lína (omlouvám se všem, co si z něj udělali nedotknutelnou modlu), tak je možná čas pokecat i o jiných spisovatelích a jejich ságách. Vedle Zaklínače a Písně je mojí absolutní jedničkou série Malazská kniha padlých od Stevena Eriksona.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Colombo píše:
Starý zákon od Boha
Od Boha? Genesis? :-D
PS: "Byla objevena nejstarší dochovaná Bible, překlad její první strany zní: "Mé milované Candy, všechna místa a postavy v této knize jsou fiktivní a jejich spojitost s lidmi mrtvými či žijícími je čistě náhodná." Církevní představitelé tuto stranu rozhodně odmítli." :-D
ad Rothfuss: Teď akorát čtu Jméno větru, jsem asi ve třetině... Je to takové pomalé, ale není to špatné. Rozhodně lepší než většina nových věcí.
prostě proto, že vím, že nic nebude tak dobré.
Sice mám Píseň moc rád, ale v životě bych se neodvážil toto tvrdit, protože jsem neměl to štěstí přečíst všechno...
Akorát tu a tam sáhnu po dalším dílu Zeměplochy pro zkrácení dlouhé chvíle. BTW jsem teď viděl zfilmovanou Zaslanou poštu, docela dobrý, i když jsem si představovla trochu jinou stylizaci a totálně zabili strážnici Anguu.
Mne zase nebavila zeměplocha. Asi nemám stejný humor jako Prachett, ale Zaslaná pošta film se mi moc líbila.
Flanker.27 píše:
pár jednodílovek a Hlídky.
Myslíš hlídky od Lukjaněnka ? :-)
Kibic: Neznám.
Amaroun: Jo, právě ty.
Kromne Temný mam všechny dočtený. Skvělá originální četba. Jen jsem nikdy nepochopil proč je na zadní vazbě Noční hlídky to povídaní o tom proroctví.
Tigana byla prvni z jeho knih, ktera parafrazovala historicka obdobi. Ty nasledujici jsou pry lepsi, ja nemohu porovnavat, Tiganu jeste neznam. Kazdopadne to, co jsem cetl, patri imho k nejlepsi fantasy vubec.