Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Škoda , že muj komp neutáhne Metro :-?
Za nejlepší strašárny z poslední doby považuji:
Metro: Last Light – Post apokaliptické Moskevské metro. Radiace, zmutovaná zvířátka. Pěkně vytvořený svět a skvělá atmosféra. Pěkný psycho momenty. Možnost hrát v autentickém ruském znění. Survivor prvky jako: plynové masky s časově omezeným filtrem, zasekávání zbraní, ruční dobíjení baterek, munice = platidlo. Stealth akce (tma je váš spojenec), survivor akce (světlo je váš spojenec). Celkem fajn příbeh s několika možnostmi jej ovlivnit rozhodnutím a dva možné konce dle vaší karmy. Pro dobré pobrání příběhu je ale nutné hrát také předchozí díl Metro 2033.
Amnesia: A Machine for Pigs – Londýn 1899, bohatý chlápek se ztrátou paměti se probudí uprostřed svého honosného domu a pomalu zjišťuje kdo je, co se stalo, kde jsou jeho dva synové a proč se sakra celý barák třese. Žádné zbraně. Máte jen nohy, ruce a jednu olejovou lampu. Tma, hromady hnusných zvuků, spousta slaniny a jeden hodně velký a pořádně děsivý stroj na smrt. Kvalitně smradlavá atmosféra s minimem lekaček. Dobrý příběh a hudba. Není potřeba hrát předchozí díl Amnesia: The Dark Descent.
Alien Isolation – Příběh navazuje na konec prvního filmového vetřelce. Pobíhání po stísněných prostorech společně s jedním slizkým potvorem, který strašně touží ochutnat váš mozek. Atmosféra a strašidelnost na výbornou. Příběh ale pokulhává. Dementní konce a stereotypní úkoly typu: jdi tam, zapni tohle, pak zapoj támhleto a běž tam, nenech se přitom sežrat tím černým zmetkem a až to budeš mít hotové, máme pro tebe připravený jeden z mnoha předvýdatelných zvratů jen proto, aby jsi musel jít tam a zapnul tohle, aktivoval támhleto a musel přitom dávat bacha na toho velkýho slizáka. Až to uděláš, všechno se posere a ty budeš muset jít tam a tam a aktivovat tam tohle a tamto a nnechat se při tom sežrat.
http://games.tiscali.cz/tema/serie-assassin-s-creed-vrati-vic-pasazi-ze-soucasnosti-a-ma-material-na-deset-let-dopredu-248323
Tohle kdyby mi někdo řekl tak před pěti lety, tak ho pošlu du blázince.
Ve Skyrimu máš dva typy úkolů:
- Obnovující se úkoly u hostinských (splnění se hlásí u Jarla) a u gild. Obnovující se úkoly bývají náhodně generovány stylem: jdi, seber a přines, nebo jdi a zabij, tam a tam a můžeš se na ně klidně vykašlat.
- Neobnovující se úkoly jsou mnohem zajímavější a nalezení některých z nich bývá i složitější. Vedle hlavní dějové linie sem patří získávání postavení v gildách (zde je občas třeba doplnit o jeden nebo dva opakující se úkoly), získávání reputace ve městě, velmi nápadité úkoly jsou pak spojeny s Daedrickými princ-i/eznami.
Ne, vůbec jsem neměl pocit opakování.
Postižený mluvící pes byl ve skutečnosti nejlepší přítel daedrického prince. Nevím, jestli to bylo vlivem nějakého updateu, ale já si starost s doprovodem nedělal. Vyjma jednoho případu, kdy společník spadnul ze skály a zmizel, se mi vždy doprovod objevil po boku a to i po rychlém cestování. Respektive občas jsem je rychlím cestováním respawn-ul .
Ale v legendary edici, kterou jsem hrál naposled už takové bugy nejsou :)
Jo jinak jsem začal hrát Dragon Age Inkvizice... No a nedostavil se ten pocit, který jsem měl u jedničky. Tam jsem si prostě vzpomněl na Baldurs Gate nebo Icewind Dale.... Ale tady se prostě nedostavilo, začíná to jako normální obyčejný RPG, bez příběhu, který by mě nějak nadchnul, postavy, které mi byli v předchozích dílech nesympatické vyskočí hned v prologu (ano Varric a Leliana) Nemám rád ani Chantry, ani Templáře, ani Mágy, ani ublížené Elfy. První díl byl super díky Grey Wardens, zplozencům a blížící se zkáze. Zatím, po pár hodinách hraní má trojka mnohem více neduhů z dvojky (kterou jsem neměl hrát po druhé, protože vše se pak ukázalo jako odpad) než pocitů a příběhu jedničky.
Uvidíme co bude dál, ale nejprve radši dohraju Shadows of Mordor a pak už jen chvilka na dohrání obou zaklínačů abych měl save pro další díl pro pana Geralta z Rivie :) Witcher is Coming!
Já vím že spousta lidí DA2 kritizuje, ale příběhově je na tom asi nejlíp. Je to komornější, je to přímo o konkrétní postavě a ten příběh je fakt silnej, i když tam není žádná zkáza světa a podobný blbiny a ty lokace jsou šíleně odfláknutý.
V Inquisition jsem čekal že ty pletichy, intriky a politika bude víc rozvedený. Třeba mě ze všech misí bavil nejvíc ples, kde jsme potkali jednu z nejlepších postav toho světa vůbec. Byl jsem i rád za Hawka a škoda že se neobjevil Hrdina Fereldenu :/ tím mě dost naštvali