Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@M1on že si můžeš vymodelovat obličej do libovolnýho tvaru, tak daleko ale já nezacházel, už jen proto že v nabídce nebyly brýle.. Můj inkvizitor vypadá jako hipsterský mág z ostwicku, ani nevím za koho hrát příště. Asi zkusím ženskou, abych si rozehrál lesbickou romanci se Serou :D
Co se týká zpracování, tak ty účesy, oblečení, brnění bylo odfláknutý mám pocit ve všech dílech (včetně jedničky), proto jsem to všechno přemódoval, což teda zatím není možný v trojce (pokud vůbec bude).
V tom to bylo prostě strašně přepálený.
u da3 jsem zase čekal finále, který bude víc finále. sice to nedojebali jako u mass effectu, ale bylo to opět biowarově divný až sterilní..
Mě se prostě ta trojka DA začala líbit, i když bych ten svět uvítal trošku živejší tak zatím mi to vyhovuje a jedničce dýchá za krk. A na nové mašině, co jsem si pořídil kvůli Wild Hunt je ta grafika prostředí a soubojů prostě krásná, stylizovaná ale krásná. Dokonce uvažuji i o nákupu pevné kopie, kvůli savům, Dragon Keep a novému DLC.
Když chtěla Philippa ingredience pro "pomoc" Saskii tak se zmínila že by potřebovala prsteny moci a Geralt s Iorvethem pak v rozhovoru měli pár narážek na to, že prsten je zničen v sopce.
Ve Vergenu v dolech u jedné mrtvoly najdeš lístek, kde se píše že dolovali příliš hluboko a probudili prastaré zlo, na konci je Utíkejte, hlupáci.
Když děláš hádanky u Ekharta Hennesyho tak dostaneš meč, který patřil Kapitánu Gondorovy.
A to jsou jen některé, na které si vzpomenu teď. Takových Easter eggů je tam hrozně moc.
V DA:O jsem si musel zvykat, že hrdina není namluvený, ale časem se to vsáklo. DA2 a trapný spawning byl taky důvod, proč všechny "příběhovky" jedu na nejlehčí obtížnost - hru nehraju kvůli bojům, ale kvůli příběhu (u her od Biowaru navíc i kvůli postavám a partě). DA:I a jeho (někdy možná přílišná) obsáhlost to hezky zakončil, ale raději bych v něm viděl více "hlavních" questů (a Wardena :D ).
Celkově bombovní, podobný pocit prázdnoty jako po dohrání ME. Ta parta mi prostě bude chybět. Bioware tohle umí jako nikdo. Morrigan, Alistair, Leliana, Merrill, Cassandra, Dorian... Ale i vedlejší postavy a antagonisti, jako naprosto opovrženíhodný Loghain (nechápu, jak ho někdo může nechat přežít), šílená Meredith, hustodémonsky krutopřísný Gaspard de Chalons (brutální dabing)...
EDIT: Zaklínač se s tím vůbec nedá srovnávat. Jednička nesahá ani po kotníky a mám co dělat, abych se donutil k jejímu dohrání (nebýt Siegfrieda v podání Libora Terše, tak už sem s tím dávno seknul). Pořád doufám, že dvojka už takové utrpení nebude.
Loghaina jsem nechal žít, dokonce jsem ho vzal do party. ;) Gaspard neohromil, jenom vojáček, proto jsem taky podpořil Celene. Z těch vyjmenovaných postav je fajn jen Cass, zvláště v romaci je dost roztomilá :D
Origins jsou skvělá hra, Dvojka stojí za hovno, uspěchaná, strašná hra, příběh ať je jakýkoliv to nevytrhne. Inquisition má své vady ale je to taky skvělá hra. Ale prostě Zaklínač je srdcovka.
Gaspard byl skvělý, ale nakonec jsem donutil všechny tři spolupracovat. Je to moje nejdiskutabilnější rozhodnutí, které jsem kdy v Bioware hře udělal (jinak bylo vždy víceméně jasné, jak to povedu)... No, možná ještě oběšení Nathaniela Howe, ale tam vlastně nebylo moc co rozmýšlet, ten šupal na šibenici okamžitě, vždyť jsem to jeho otci slíbil :D .
Gasparda bych na trůnu asi viděl raději, ale přišel jsem tam ZACHRÁNIT Celene, a ne se dívat, jak umírá... Takže nakonec tak no.
A jestli z z těch vyjmenovaných je fajn jen Cassandra, tak asi zase DA nesedl tobě no, každý má holt svoje požadavky, nároky apod... Já je teda považuju za skvělé charaktery, rozhodně lepší a hlubší než kohokoli ze Zaklínače.
To je fajn. Jako, abych tu jedničku mohl vůbec hrát, tak jsem si stáhl několik modu a mezi nima i zvýšení rychlosti, bo pobíhání po té vesnici před Wyzimou mi fakt zvedalo tlak.
Gaspard, Celene nebo Briala s tím že jsou různý způsoby jak je nutit spolupracovat? Co mě mrzí na DA3 je to, že i když jsem vybral poprvé Celene, podruhý Gasparda, tak se vlastně vůbec nic nezměnilo. Ve výsledku je totiž úplně jedno koho vybereš a hru to absolutně nijak neovlivní. Dokonce bych čekal že Morrigan bude trochu naštvaná, když Celene necháš vlastně úmyslně zlikvidovat.
Jinak do budoucna asi bude jasná volba Celene (aspoň pocitově, když už to nic neovlivní), je taková víc pokroková, Briala je elfka, což mi přijde blbost samo o sobě abych jí nechal v popředí a Gaspard nesnáší Ferelden, takže já nesnáším jeho :D
Celene+Briala (znovu milenci)
Gaspard+Briala (Gaspard je jenom figurka, Briala vládne ze stínu)
Celene (Gaspard popraven/vyhnán to same Briala)
Gaspard (mír/nepřátelství s Fereldenem)
Nevím, jestli Briala může vládnout sama...
EDIT: Ne, nemůže...
Btw, Gaspard navíc v poslední misi i osobně bojuje a sám porazí Behemonta ( nebo jak se jmenuje ta velká červená abominace).
(btw smrt Tali, alias male sestricky meho Sheparda, je dle mne nejsilnější moment, který jsem kdy v PC hře viděl. Naštěstí jen jednou na youtubu. Kdyby se mi to ve hře stalo tak PC letí z okna :D )
Jinak mam civilizované Orlais radeji než zapadakov Ferelden...
Fuj Orlais, to je strašná přetvářka :D A já doufám že Alistair se pochlapí a dítě mít bude s mojí hero-of-ferelden-samičkou-z-rodu-couslandů :D
A ty ji máš i jako Alistairovu královnu? Nebo to bude bastard? Aby se z toho ve Fereldenu nestal zvyk :D