Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Bylo to kolem 40 tisíc cca před půl rokem. Sám pro sebe jsem si zdůvodnil, že to potřebuju kvůli stříhání videí...
Ze všech těch nastavení mám vypnuté jenom jedno jediné a to NVIDIA Hairworks (hezčí vlasy). Měl jsem to puštěné a vypnul jsem to. Zásadní rozdíl v tom nevidím, ale přitom tahle samotná blbina žere tak 10-15 fps.
Jinak pokud si správně pamatuju, když jsem se díval do Benchmarku, tak notebooková verze GTX970 má cca 85-90% výkonu té desktopové. Takže z toho podle mě musíš vyždímat úplně nejvyšší nastavení.
A počkej, jak se ti začne protáčet elektroměr. :-D Zapne se zaklínač a světla v domě pohasnou...
No řekl bych, že ta 980 je výš jen tak o půl třídy. Ten poměr cena/výkon už je podstatně horší než u té 970.
:-)
Docela by se na přízraky hodila, ale za boha nemůžu nikde sehnat recept
To si takhle jdu po lese a najednou co nevidím, prašivec loupežnická na konisku jede okolo a zdraví mě svou rezavou sekerou. Já úroveň 4, on úroveň 10. Tož hodím Aard a vzápětí borec leží v mechu a čmuchá houby. Neváhám ani vteřinu. Naběhnu k němu a zabořím mu mezi žebra svou ocel. S triumfálním výtlemem, jak jsem si s tím hovadem luxusně poradil mu prohledávám děravé kapsy, když v tom najednou, prásk! Rána jako z děla. Jeho konisko mě čutlo rovnou do ksichtu takovou silou, že Garalt odletěl o několik yardů dál a se zlomeným vazem si to ustlal v nedalekém kapradí.
Bestirář: Velenský kůň. Extrémně nebezpečná bestie. Zbraně: zadní kopita. Slabiny: žádné. Doporučená taktika: otočit se čelem vzad a pokusit se uprchnout.
Jinak mám dotaz na všechny zaklínače. V Novigradu řádí fanaticy a upalují všechny čarodějky které najdou. To je standard? Nebo je to závislé na událostech z W2? Používám savy a dvojku jsem zakončil tak, že se spustil hon na čerodějky (asi proto že jsem pustil Filippu Eilhart). Ale pokud vím, tak je možný i jiný konec, ne? Je možné, že by ten hon na čarodějky vůbec nezačal?
A také jsem ve městě našel plakát, že je Filippa hledaná jako nepřítel číslo jedna. To je také závislé na událostech ze dvojky? Respektive, zajímalo by mě, do jaké míry ovlivňují ty savy dění ve trojce.
Jinak to že je lov na čarodějky a více méně všechny magické bytosti, je podle mě standard. Tohle je hodně velkej zásah do děje, aby to bylo ovlivněno jedním rozhodnutím. To že je hledaná číslo 1 je závislé na tom jestli jsi jí nechal jít. Já třeba potkal Letha, kterého jsem na konci dvojky ušetřil. Na plakátech ve městě mám kromě Filippy také prince Stannise (toho jsem taky ušetřil), teď už vlastně krále.
Těch konců měl zaklínač 2 snad kolem 30 pokud se nepletu. Trojka by jich měla mít podle CD projektu 300.
@Monte Karstark: Já mám nejčastější plakát "Nepřítel číslo 1" Triss Ranuncul. Známá to běhna a nymfomanka. Plakát s Filipou jsme ještě neviděl, ale opravdu si nepamatuji, jestli jsem ji v té dvojce ušetřil. Řekl bych, že spíš ne. Na druhou stranu Stannise jsem ušetřil a nikde v trojce jsem se s ním nesetkal (Letha taky). Pokud si to matně pamatuji, tak stanic podle final cutscény ve dvojce stejně nepřežije, i když ho ušetříš.
Já se obecně (i když jsem svoje savy použil) na dění ve dvojce moc neohlížím, protože jsem zachránil Saskii a podle finále svojí verze dvojky jsem usuzoval, že na horním Pontaru bude dračí království a ono nic. To mě zklamalo....
1) Zvolit počasí, nebo denní dobu. Když jdeš na ni v noci, nesmí svítit měsíc. Já jsem na ní šel ve dne a bylo zataženo a oproti slunečnému počasí jsem viděl velký rozdíl.
2) Hrom a oleje pomáhají, ale sami o sobě tě nespasí. Musíš znamením Yrden vyvolat past. Potom počkat, až do ní vleze, dát dvě silné rány a úskokem pryč, další Yrden a zase počkat. Vždycky jsem si stoupnul tak, aby byl kruh Yrdenu mezi mnou a jí. Když budeš stát uprostřed toho kruhu, máš míň manévrovacího prostoru, protože Geralt s každým sekem udělá krok směrem ven. Vždycky jsem si počkal, až vešla doprostřed kruhu a potom dvě pecky a pryč.
3) Když vyvolá odrazy, tak používám rychlé údery místo silných. Vyvolám Yrden a stojím uprostřed kruhu. Ty odrazy padají na dvě tři rychlé rány (alespoň mě padali), takže je většinou stihneš vykosit, než ji doplní zdraví.
4) Petardy mi naopak přišli úplně neúčinné.
Jinak tento quest mi zatím připadá jako jeden z mála, u kterého je doporučený level nastavený opravdu neadekvátně.
Ono ro skákání tak nějak celkově bere docela dost. Když si člověk zkrátí cestu a místo po schodech to vezme oknem, hned se může rozloučit s polovinou životů.
Asi jen dvakrát se mi stalo, že se v nějaké cutscéně opožděně zobrazila nějaká textura nebo objekt. S lodí to sice není úplně doladěné (projíždění skrze objekty nebo zaparkujete zaboření do jiné lodě atd.) ale není to nic z čeho bych si rval vlasy. Nějaký vážnější problém se mi stal jen jednou, když jsem mezerníkem přeskakoval nějakou scénu a najednou zčernala obrazovka a nešlo s tím udělat nic než na tvrdo restartovat celý stroj.
Kingdome Come má nový videoupdate. Za chvíli si vyzkoušíme nový soubojový systém (jsem na to hodně zvědavý). Zatím to vypadá, že Dan Vávra už nedělá počítačovou hru ale interaktivní učebnici dějepisu kombinovanou s Matrixem. :-)
Navíc u trojky jsem měl problém to rozchodit.
Dvojka je klasika... Nářez
Na jejím enginu běhá český mod 1.5 Resurection - doporučuji, fakt si s tím borci vyhráli
Tactics: Brotherhood of Steel... no, slabota - příliš nalinkovaný,
mohliměli si s tím vyhrát víc...Trojka: Tu jsem jen viděl a celkově mě ten změněný koncept nezaujal... ale proti gustu.