Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak dnes jsem objevil parádní easter egg. Jestlipak víte, kdo/jaká firma dodává mágům v Novigradu golemy? Našel jsem fakturu...
Já narazil jen u barona ve sklepě na stráže. Jeden povídá druhému, Bring out the Gimp. :-)
@Everett_Young: To ti hra myslím nedovolí. Musíš si holt zchladit žáhu při tom, když mu dáváš na budku.
Jedna možnost by tu byla :-) Ale to bych Ti musel prozradit, jak se v jedné z následujících situací příběhu rozhodnout
Já se zase "kamarádím" s lovci čarodějnic :-)
Menší zadostiučinění na barona
Já se nekamarádím ani s jedněmi. Podle mě je to zcela logický přístup, protože u obou dvou těch skupin je zaklínač na seznamu terčů hned za čarodějnicemi a nelidmi (a za nelidmi je jenom proto, že se ho víc bojí).
Ad Baron:
Čím víc nad tím přemýšlím, tak si myslím, že Gimp, o kterém mluví ti strážní je Uma. Prý se ještě jednou v příběhu vyskytne.
co jsem si vyslechnul jeho verzi, tak mi ho taky bylo trochu líto a bylo vidět, že se chce napravit. Ale opravdu jsem hodně koukal, jaké následky mělo moje rozhodnutí u toho stromu.
Na ty básničky si už nevzpomenu :-) Ale Johny se mi taky moc líbil :-)
Teď jsem zrovna ve fázi, kdy jsem Triss pomohl na tom maškarním bále. Jsem zvědavej jestli se mi tady povede být s Triss a ne Yenn. Musím dát Geralta dohromady s Triss :-)
- Ve svých rozhodnutích ohledně Triss mě ovlivnilo to, že tuším, že Yennefer má být hlavní ženská postava v tomhle dílu. Tudíž lze předpokládat, že tvůrci budou primárně preferovat ji. No a já měl prostě moc velký strach, že kdybych u Triss příliš tlačil na pilu, tak moje rozhodnutí scénárista někde dál překroutí a mohl bych jí tím ublížit ještě víc.... Ježiš, já jsem ale divnej. No a tak jsem v tom klíčovém okamžiku, pokud tedy klíčový byl, zaváhal.
- Další věc, co mě omezuje, je Geralt sám. Dělá mi totiž problém činit za něj rozhodnutí o kterých si myslím, že by je on sám ve skutečnosti neudělal. Proto jsem taky u toho stromu asi půl hodiny stál a přemýšlel jak dál. Ve třetím díle se tohle "ovlivnění" projevuje trochu jinak než ve dvojce, ale když to uvedu na příkladu, tak já bych třeba ve dvojce nikdy nemohl jít s Vernonem, i když ho mám docela rád. Opravdu jsem nikdy tu drohou variantu nehrál a asi bych se k tomu ani neodhodlal, protože když já jsem volil ve dvojce, tak to pro mě nebyla volba Vernon X Iowerth ale Vernon X trpaslíci. Yapren a Zoltan jsou přátelé, takže tím je to dané.
Jinak co myslíš tím klíčovým rozhodnutí u Triss ? Pokud tím myslíš ten polibek u fontány, tak tam jsem jí pusu dal a nebránila se. Jenom se mi pak ve stájích omlouvala.
Já se snažím volit tak, abych nenápadně dával najevo, že mi není lhostejná. Ale prostě je dám dohromady :-) Yenn je přesně jak říkáš studený psí čumák :) Zlatá krásná Triss :-)
Jinak u Triss je to zase rozhodnutí, které se táhne z dvojky. Já jsem v zásadě věrný člověk, tak když jsem se do jí ve dvojce jakože "zamiloval", tak už tehdy jsem to dělal s tou konsekvencí, že jestli se vrátí Yennefer, tak s ní je konec. A taky jsem se o tom celkem dlouho rozhodoval. A když jsem se jednou rozhodl, tak bych si chtěl za svým rozhodnutím stát. Žel bohu, scénárista dělá z Geralta schizofrenika.
Proto mám tak rád ostrovy, lidi věří v jejich bohy, nestraší tam s věčným ohněm a nejsou zfanatizovaní. A neflušou po mě na potkání.
@Everett_Young: Jo u toho jsem se taky křenil.
@DanielSvatoš: Tahle debata tady už jednou omezeně proběhla. Zatím všichni, co se ozvali byli pro Triss. Včetně mě. Bohužel, zatím nám nikdo nedal vědět, jestli se mu Triss podařilo sbalit a případně, jaké to mělo konsekvence. Mě se to nepovedlo.
Pro zajímavost, jak jste se rozhodovali v úkolu Lesní duch (Woodland spirit) ?
Tak teda ta uberzbroj mě zklamala, tedy tím, že jsem si ji nemohl oblíct... a tím že si ji nechci oblíct už z přesvědčení.... stavím si zbroj kočky, čekám na to abych měl level na další vylepšení a uvidím.