Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1127128130132133172

Komentáře

• @Jay A New Vegas?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 4. června 2015
    Je v Witcherovi III nějaká možnost jak můžu zabít toho dementního Krvavého Barona? Ještě jsem nenašel manželku, jenom dceru, ale čekám, kdy toho špinavýho šmejda dostanu pod kudlu.
  • @Everett_Young: A opravdu chceš, aby ti to někdo prozradil?

Jinak dnes jsem objevil parádní easter egg. Jestlipak víte, kdo/jaká firma dodává mágům v Novigradu golemy? Našel jsem fakturu...
  • @Velbloud tak to netuším :-)

Já narazil jen u barona ve sklepě na stráže. Jeden povídá druhému, Bring out the Gimp. :-)
  • @Velbloud opravdu se ho chystám rozpárat při nejbližší příležitosti.
  • @Dlady: Dodavatelem golemů je podle faktury firma "Jehuda Löw a synové".

@Everett_Young: To ti hra myslím nedovolí. Musíš si holt zchladit žáhu při tom, když mu dáváš na budku.
  • @Everett_Young @Velbloud

Jedna možnost by tu byla :-) Ale to bych Ti musel prozradit, jak se v jedné z následujících situací příběhu rozhodnout
  • Já si dělám kamarády kudy chodím... kluci od věčného ohně by mohly vyprávět :twisted:
  • @Everett_Young :-D :-D :-D

Já se zase "kamarádím" s lovci čarodějnic :-)

Menší zadostiučinění na barona
    Pokud opravdu chceš aby na Barona došlo, tak až se dostaneš k čarodějnicím, tak Ti dají úkol. Máš vyřešit záhadu šeptajícího stromu. Zjistíš že ve stromu je uvězněný zlý duch a máš možnost výběru. Buď mu pomůžeš, nebo ho zabiješ. Pokud mu pomůžeš jako já, o pár fází úkolů dál uvidíš následky. Takový kamínek co probudí lavinu událostí
  • upraveno 5. června 2015
    @Everett_Young @Dlady :
    Já se nekamarádím ani s jedněmi. Podle mě je to zcela logický přístup, protože u obou dvou těch skupin je zaklínač na seznamu terčů hned za čarodějnicemi a nelidmi (a za nelidmi je jenom proto, že se ho víc bojí).
    Ad Baron:
    Mě ho bylo upřímně celkem líto. Ostatně bylo mi líto i té jeho ženy. Ano je to sice hrubián, ochlasta a vztáhnout ruku na ženu považuji za nepřijatelné. Na druhou stranu pokud budeš vnímat i jeho verzi příběhu, najdeš i polehčující okolnosti. A nakonec se to upřímně snažil napravit. @Dlady: Podle toho, co říkáš jsi volil prakticky stejná rozhodnutí jako já. Takže byl asi i stejný závěr. Já si myslím, že mu nakonec odpustila... Jo a ještě, pokud už máš tuto příběhovou linku za sebou, tak už jsi musel potkat Johnyho, co hodně ví. :-) To je zatím moje nejoblíbenější postava. A nejenom kvůli odkazu na Johnyho, co naopak nic neví. Hrozně mi evokuje Petra Pana. Pokud si ještě vzpomenete na "Návrat do Země Nezemě", tak dokonce říká ty stejné básničky, jako Robin Wiliams.

Čím víc nad tím přemýšlím, tak si myslím, že Gimp, o kterém mluví ti strážní je Uma. Prý se ještě jednou v příběhu vyskytne.
  • @Velbloud
    co jsem si vyslechnul jeho verzi, tak mi ho taky bylo trochu líto a bylo vidět, že se chce napravit. Ale opravdu jsem hodně koukal, jaké následky mělo moje rozhodnutí u toho stromu.
    Démon osvobodí děti, za to následně potrestají čarodějky baronovu ženu a když z ní sundáš kletbu, tak umírá. Následně se baron oběsí. To byl opravdu masakr.

Na ty básničky si už nevzpomenu :-) Ale Johny se mi taky moc líbil :-)

Teď jsem zrovna ve fázi, kdy jsem Triss pomohl na tom maškarním bále. Jsem zvědavej jestli se mi tady povede být s Triss a ne Yenn. Musím dát Geralta dohromady s Triss :-)
  • @Dlady: Je vidět, že přemýšlíme úplně stejně. Pokud jde o Triss, tak jsem taky strašně chtěl, aby byl Geralt s ní a na Yenn studený čumák se vykašlal (s tím si budu potom trochu protiřečit). Já už jsem za tím a nepodařilo se mi to. Respektive, v momentě, kdy jsem to asi mohl nějak ovlivnit jsem zaváhal. Se hrou je totiž trochu problém, nebo já s ní ten problém mám, že si spoileruji další děj sám sobě. Myslím to takto:
    - Ve svých rozhodnutích ohledně Triss mě ovlivnilo to, že tuším, že Yennefer má být hlavní ženská postava v tomhle dílu. Tudíž lze předpokládat, že tvůrci budou primárně preferovat ji. No a já měl prostě moc velký strach, že kdybych u Triss příliš tlačil na pilu, tak moje rozhodnutí scénárista někde dál překroutí a mohl bych jí tím ublížit ještě víc.... Ježiš, já jsem ale divnej. No a tak jsem v tom klíčovém okamžiku, pokud tedy klíčový byl, zaváhal.
    - Další věc, co mě omezuje, je Geralt sám. Dělá mi totiž problém činit za něj rozhodnutí o kterých si myslím, že by je on sám ve skutečnosti neudělal. Proto jsem taky u toho stromu asi půl hodiny stál a přemýšlel jak dál. Ve třetím díle se tohle "ovlivnění" projevuje trochu jinak než ve dvojce, ale když to uvedu na příkladu, tak já bych třeba ve dvojce nikdy nemohl jít s Vernonem, i když ho mám docela rád. Opravdu jsem nikdy tu drohou variantu nehrál a asi bych se k tomu ani neodhodlal, protože když já jsem volil ve dvojce, tak to pro mě nebyla volba Vernon X Iowerth ale Vernon X trpaslíci. Yapren a Zoltan jsou přátelé, takže tím je to dané.
  • Za mě to bylo stejné :-) ve dvojce jsem s Vernonem taky nešel.

Jinak co myslíš tím klíčovým rozhodnutí u Triss ? Pokud tím myslíš ten polibek u fontány, tak tam jsem jí pusu dal a nebránila se. Jenom se mi pak ve stájích omlouvala.
    Já se snažím volit tak, abych nenápadně dával najevo, že mi není lhostejná. Ale prostě je dám dohromady :-) Yenn je přesně jak říkáš studený psí čumák :) Zlatá krásná Triss :-)
  • Ne, akci fontána nemyslím. Ještě to přijde, tak Ti to zatím nebudu prozrazovat.
    Jinak u Triss je to zase rozhodnutí, které se táhne z dvojky. Já jsem v zásadě věrný člověk, tak když jsem se do jí ve dvojce jakože "zamiloval", tak už tehdy jsem to dělal s tou konsekvencí, že jestli se vrátí Yennefer, tak s ní je konec. A taky jsem se o tom celkem dlouho rozhodoval. A když jsem se jednou rozhodl, tak bych si chtěl za svým rozhodnutím stát. Žel bohu, scénárista dělá z Geralta schizofrenika.
  • S Triss to podle hry ukončili společně už před rokem. Takže teď je Geralt svobodný mládenec. Co se týká Lovců a Věčného táboráku tak ty nesnáším a kdybych mohl vysekám město od nich jako od monster, které jsou.

Upálili Kalksteina! Hovada!

Proto mám tak rád ostrovy, lidi věří v jejich bohy, nestraší tam s věčným ohněm a nejsou zfanatizovaní. A neflušou po mě na potkání.
  • Prosím, jak jste postupovali u Cerys s Jarlem?

Osobně jsem odevzdal meč moři, Hyma jsem zkusil oklamat, dítě jsem dal do pece a vyšlo to, i když se mi jarl potom nelíbil. Nějak mám pochybnosti, přemýšlím kdy to na mě dopadne, když už si ten vůl vyloupl oko
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 6. června 2015
    No sakra, jak
    bazilišek odnáší barona a ten řve "kurvááááááááááááááá"
    vypadá neskutečně vtipně, obzvlášť v polštině :-D :-D :-D
  • @Blackfish: Volil jsem úplně stejný postup. Ale myslím si, že i kdybych postupoval jinak, na výsledku to nic nezmění.
    Respektive, kdybych zvolil nějakou násilnější cestu, a pokusil se Hyma zabít (to by se myslím stalo, i kdybych to dítě do pece nehodil), tak bych skončil tak, že bych dostal víc lootu z hyma a míň zkušeností. A riskoval bych, že Jarl zaklepe bačkorama.

@Everett_Young: Jo u toho jsem se taky křenil.

Narazil jsem na Talara. Pokud už si jej nepamatujete, tak je to ten jako kanál sprostej překupník z jedničky. Pokud na něj narazíte taky, tak předtím, než k němu půjdete blíž, počkejte, až dokončí svůj předskriptovaný rozhovor. Když půjdete moc blízko, spustí se cutscéna a přijdete o vtipnou výukovou pasáž.
  • @Velbloud

Štvalo mě, že jsem ty trolly musel zabít :( Ale nechtěli mi Talara dát a já neměl prostě náladu na kecy.
  • tak co lidi...Triss nebo Yennefer ? :D
  • @Blackfish:
    Já jsem si to poctivě odkecal. Trolly nezabíjím, protože trollové jsou boží. Potkal jsi i toho na v táboře na břehu Pontaru, co se dal nalejt a teď zpívá vojenské písničky? Jo, když Talara osvobodíš kecáním, tak Ti řekne, že by ses měl dát na výchovu dětí...

@DanielSvatoš: Tahle debata tady už jednou omezeně proběhla. Zatím všichni, co se ozvali byli pro Triss. Včetně mě. Bohužel, zatím nám nikdo nedal vědět, jestli se mu Triss podařilo sbalit a případně, jaké to mělo konsekvence. Mě se to nepovedlo.
  • Jde nějak očistit Skjollovo jméno? Promluvit s jeho matkou nebo s Astrid? To co se stalo v té zahradě, zase podupalo uplně vše.
  • @DanielSvatoš četl jsem knihy, a knižní Yennefer je mi mnohem sympatičtější než knižní Triss. Takže za mě jednoznačně Yennefer.
  • Já pro udržení tradice jsem také pro Yennefer.

Pro zajímavost, jak jste se rozhodovali v úkolu Lesní duch (Woodland spirit) ?
  • @Blackfish: Tam jsem se ještě nedostal. Já se teď mořím s královským grifem, protože chci tu zatracenou überzbroj. :-)
  • já dám přednost asi taky Yennefer protože to tak proste ma být podle me ale kdybych volil čiste podle sebe tak ani náhodou :)
  • Ale já nevolím Yenn protože "je to tak v knize", ale proto, že je mi prostě o dost sympatičtější.
  • ale já netvrdil že ty ji tak volíš to ja ji zvolím kvůli tomu
  • @Velbloud

Tak teda ta uberzbroj mě zklamala, tedy tím, že jsem si ji nemohl oblíct... a tím že si ji nechci oblíct už z přesvědčení.... stavím si zbroj kočky, čekám na to abych měl level na další vylepšení a uvidím.
  • upraveno 8. června 2015
    @Velbloud Tak se mi podařilo aby Triss neodjela, milostná scéna v majáku a je do mě zakoukaná :-) Už je ruka v rukávě :-)

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.