Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Druhý důvod je, že mi chyběl jeden stříbrný ingot na meč. Když jsem ho konečně našel, tak jsem zjistil, že v lokaci není kovář, ale jenom zbrojíř.
Mapa automaticky nenavádí ke všem questům v lokaci a všechny nejsou ani na vývěsce. Podle seznamu, co jsi napsal, ti minimálně jeden ještě chybí a ani já si nejsem jistý, jestli mám všechny. :-)
Ale jak říkáš, raději q řešit hned. Ono to bylo už ve dvojce, když jsi s q otálel, tak se mohlo stát, že jsi ho už nesplnil.
Vzhledem k velikosti první lokace a hradu ve Wizimě jsem si říkal: "Ale jo, tak když Novigrad a Skelige bude tak veliké, tako první lokace, tak to bude celkem v pohodě". Velikost a rozmanitost Velenu mi vyrazila dech. :-)
je to psycho a ty sny byly ze začátku dobré radši ani nebudu povídat co ale staly se z toho noční můry :)
o víkendu jsem marně bojoval s půlnočnicí, s tou Janinou. A zatím bez úspěchu. Ale musím zkusit na ní jít až bude zatažená obloha, podle bestiáře se silně nedoporučuje na ní chodit s jasným měsícem na obloze.
Chytli jste tu hlášku ve sklepních u Krvavého barona ? Baví se tam dva strážní a : " Bring out the Gimp. Gimp is sleping ..... :-)
Jinak jsem z toho zatím moc nadšenej :-) A Gwint ej taky super :-)
Ad Janina: Janina je pěkně tuhej zmetek. S tou jsem se včera taky chvíli mořil. U tohoto questu podle mě moc neodhadli doporučenou úroveň (respektive ji posoudili jiným metrem, než v předchozích případech).
-Vůbec na nic nemusíš chodit v noci. Já jsem začal v 11:00 dopoledne.
-Pak jsem si dal olej na zbraň (pocitově, s a bez oleje je tam o 30% víc k zásahovým bodům).
-Ještě jsem se naboostoval bílím medvědem (nebo jak se to jmenuje. Prostře lektvarem na posílení útoku obecně).
- Potom jí vždycky hodím do cesty Yrden (znamení s pastí), počkám až do něj vleze, dám dva silné údery a mizím. Takto opakuji, dokud mám sám polovinu života, potom srabácky utíkám za hranici pronásledování a hodinu medituji. Do tří hodin do odpoledne jsem ji měl.
A na Gwint by to chtělo udělat regulérní multiplayer. Jako alternativu k Heartstone....
Taky používám Irden + měsíční petardu + olej a potíky, ale jde to sakra ztuha. Navíc po chvilce potvora vyvolá 3 přízraky a i když je zabiju co nejrychleji, tak se skrze ně léčí.
Jo a kromě toho jsem hráč na baterky...
A Gwint je parádní, možná se mulťáku dočkáme :-) Můj osobní cíl je pozbírat všechny karty :-)
Navíc podle dalšího setkání není jeho přítomnost jenom odkaz na Pulp Fiction, ale zároveň i na program téhož jména. Kdybych to sám občas nepoužíval, tak by mi to asi nepřišlo tak vtipný.
@Dlady: Congratulation. Já až do víkendu nedám ani ani hodinu. Práce je moc a teho času nejní.
Já se na to těšil snad rok, takže ten čas si teď udělám, sice tak že se k tomu dostanu v 9 večer a sedím u toho do jedné. Pak ale ty rána v práci :-) Ale člověk se musí obětovat :-) Navíc to byl jeden z hlavních důvodů pořídit ps4
Nejspíš mě teď čeká několik probdělých nocí. :-k
@Velbloud Jen tak ze zvědavosti, kolik tě ten noťas stál? Vešel jsi se pod 100 táců?