Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1125126128130131172

Komentáře

• @Dlady: Já jsem poctivě prošel všechny otazníky a to ze dvou důvodů. Zaprvé jsem někde slyšel, že když některý quest mineš, nemusí být v budoucnu možnost se k němu vrátit. A to mě vyděsilo, takže to už napoprvé beru celkem poctivě. Zatím nechci spoilovat, ale
    třeba u questu se zraněnou u bylinkářky si nemyslím, že by tam zraněná ležela do druhé poloviny hry a čekala se smrtí, jestli se nerozhodnu jí pomoct. Možná ano, ale já to nebudu riskovat...

Druhý důvod je, že mi chyběl jeden stříbrný ingot na meč. Když jsem ho konečně našel, tak jsem zjistil, že v lokaci není kovář, ale jenom zbrojíř.

Mapa automaticky nenavádí ke všem questům v lokaci a všechny nejsou ani na vývěsce. Podle seznamu, co jsi napsal, ti minimálně jeden ještě chybí a ani já si nejsem jistý, jestli mám všechny. :-)
  • @velbloud Tak jsem se k ni vrátil a dodělat všechny otazníky. Jen ty topivce v jezeře jsem nedal, maj velkej lvl.

Ale jak říkáš, raději q řešit hned. Ono to bylo už ve dvojce, když jsi s q otálel, tak se mohlo stát, že jsi ho už nesplnil.
  • Právě jsem přibil do Velenu/Valenu, nebo jak se ta třetí lokace jmenuje. Musím říct, že to pro mě byl docela šok.
    Vzhledem k velikosti první lokace a hradu ve Wizimě jsem si říkal: "Ale jo, tak když Novigrad a Skelige bude tak veliké, tako první lokace, tak to bude celkem v pohodě". Velikost a rozmanitost Velenu mi vyrazila dech. :-)
  • Včera jsem po splnění úkolů a otazníků v Bělosadu vyrazil do Velenu, pro mě druhá lokace, když nepočítám audienci u císaře. No a byl jsem na tom dost podobně, neskutečně obrovský. První co mě napadlo "to nemůžu nikdy všechno projít" :-D . V Novigradu a Skellige jsem ještě nebyl, tak nevím jak je to velký
  • @Dlady: Já taky ne. Velen počítám jako třetí lokaci s Wizimou včetně...
  • Wizima byla jen návštěva u Tywina viď ?
  • @Dlady: Jo, a za trest jsem to tam Nilfgarďanům pořádně vybílil. Ani kytičku jsem jim tam nenechal.
  • už mám trochu problém jsem doma-hraju zaklínače, jsem v práci-přemýšlím o zaklínači, spím- zdá se mi o zaklínači :D
    je to psycho a ty sny byly ze začátku dobré radši ani nebudu povídat co ale staly se z toho noční můry :)

• Tak nevím jestli to hraju tak blbě, ale v mém podání platí heslo, že kam Geralt stoupne, 100 let tráva neroste. Už jste narazili na Johnyho? Zatím moje nejoblíbenější postava.
  • Hele nevím ,asi ne. Snažím se plnit vedlejší úkoly a zatím jsem stále ve Velenu.
    o víkendu jsem marně bojoval s půlnočnicí, s tou Janinou. A zatím bez úspěchu. Ale musím zkusit na ní jít až bude zatažená obloha, podle bestiáře se silně nedoporučuje na ní chodit s jasným měsícem na obloze.

Chytli jste tu hlášku ve sklepních u Krvavého barona ? Baví se tam dva strážní a : " Bring out the Gimp. Gimp is sleping ..... :-)

Jinak jsem z toho zatím moc nadšenej :-) A Gwint ej taky super :-)
  • Po 31 hodině hraní jsem konečně vstoupil do Novigradu. Pořád ještě mi na mapě Velen/Novigrad zbývá cca 40% míst, kde jsem ještě ani nebyl.

Ad Janina: Janina je pěkně tuhej zmetek. S tou jsem se včera taky chvíli mořil. U tohoto questu podle mě moc neodhadli doporučenou úroveň (respektive ji posoudili jiným metrem, než v předchozích případech).

-Vůbec na nic nemusíš chodit v noci. Já jsem začal v 11:00 dopoledne.
    -Pak jsem si dal olej na zbraň (pocitově, s a bez oleje je tam o 30% víc k zásahovým bodům).
    -Ještě jsem se naboostoval bílím medvědem (nebo jak se to jmenuje. Prostře lektvarem na posílení útoku obecně).
    - Potom jí vždycky hodím do cesty Yrden (znamení s pastí), počkám až do něj vleze, dám dva silné údery a mizím. Takto opakuji, dokud mám sám polovinu života, potom srabácky utíkám za hranici pronásledování a hodinu medituji. Do tří hodin do odpoledne jsem ji měl.
  • @Dlady: Hlášku s Gimpem jsem neslyšel, zato jsem ho viděl.:-)
    A na Gwint by to chtělo udělat regulérní multiplayer. Jako alternativu k Heartstone....
  • To je divný, protože když na ní jdu dopoledne a chci u ohně spálit dopis, tak mě Geralt sám řekne že se neobjeví a hned na mě vyskočí meditace.
    Taky používám Irden + měsíční petardu + olej a potíky, ale jde to sakra ztuha. Navíc po chvilce potvora vyvolá 3 přízraky a i když je zabiju co nejrychleji, tak se skrze ně léčí.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Velbloud to asi hraje na turistickou obtížnost :-P
  • @Montezuma3: A já se za to nestydím. :-) Hraju na tu druhou nejlehčí. Vycházím z předpokladu, že když se u každé potvoru nezaseknu na půl hodiny, tak to ve výsledku dohraju dřív a vzhledem k tomu, že i tak je času málo, tak mi jde spíš o to vidět příběh, než se opájet dobrým pocitem z vlastní šikovnosti.
    Jo a kromě toho jsem hráč na baterky...
  • Ale na druhou stranu je pravda, že poctivě čtu kdejaký odhozený papírek.
  • Počkej on tam někde Gimp je ? :-) Toho jsem minul :-)

A Gwint je parádní, možná se mulťáku dočkáme :-) Můj osobní cíl je pozbírat všechny karty :-)
  • Neminul, pokud jsi ještě nepotkal Johnyho, ještě se s ním setkáš (pravděpodobně).

Navíc podle dalšího setkání není jeho přítomnost jenom odkaz na Pulp Fiction, ale zároveň i na program téhož jména. Kdybych to sám občas nepoužíval, tak by mi to asi nepřišlo tak vtipný.
  • Menší bug :-D

• @Velbloud Tak se mi včera povedlo skolit Janinu :-) A bylo to opravdu tím počasím. Zkusil jsem to když byla zatažená obloha a déšť, no a šla dolů skoro sama
  • @Everett_Young: Škatule škatule, nebo jak se jmenoala ta hra, kde si po skončení písničky musíš sednout a o jednu míň židlí.

@Dlady: Congratulation. Já až do víkendu nedám ani ani hodinu. Práce je moc a teho času nejní.
  • @Velbloud Děkuji :-)

Já se na to těšil snad rok, takže ten čas si teď udělám, sice tak že se k tomu dostanu v 9 večer a sedím u toho do jedné. Pak ale ty rána v práci :-) Ale člověk se musí obětovat :-) Navíc to byl jeden z hlavních důvodů pořídit ps4
  • @Dlady: Já si kvůli tomu koupil nový notebook. Pravda, trošku v tom hrálo roli, že jsem si chtěl zahrát alfu Kingdom Come. :-) Btw, osobně očekávám, že až vyjde plná verze, bude dosahovat minimálně podobných produkčních hodnot, jako zaklínač. Myslím si, že se hodně prozradí v polovině června, až vyjde patch se souboji.
    Já si včera koupil novou grafárnu a Zaklínače jsem k tomu dostal zdarma. :-o
    Nejspíš mě teď čeká několik probdělých nocí. :-k
  • @Montezuma3: Nebo několik týdnů probdělých nocí. Pokud se budeš kochat výhledy. Jakou grafiku jsi si koupil?
    GTX 970
  • Tu mám taky, akorát Mkovou verzi.
    Mkovou = MSI ?
  • @Montezuma3 řekl bych že má tuhle GTX 970M
    upraveno 26. května 2015
    Jo aha, notebooková verze. :roll:
    @Velbloud Jen tak ze zvědavosti, kolik tě ten noťas stál? Vešel jsi se pod 100 táců?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.