Tak hotovo. Savy pro Zaklínače 3 jsou připraveny :) Kdyby někoho zajímalo tak: 1.díl-Alvin dán k Triss. Adda zachráněna. Na straně Řádu. 2.díl-Šel jsem s Vernonem. Henselta jsem nechal žít. Zachránil jsem Anais a předal ji Radovidovi. Shealu jsem ušetřil a draka taky.(S tou Shealou si to jěště rozmyslim) Letha jsem nechal jít. BTW dvojku jsem začal v pondělí a ve středu byla hotová a to se všim všudy (kontrolováno podle witcher.wiki)
@Blackfish to můžu :-) jen upozornění:hrál jsem na lehkou obtížnost protože jsem to chtěl rychle mít zařízený ale mám všechny questy a geralt by má nejlepší vybavení tak mi pošli do zpráv email kam to chceš poslat
Kdo hrajete Dragon age Inquisition, prosím o radu. Vždycky nebo skoro vždycky hraju DA hry za mága, stejně tak i první hraní v inkvizici, teď bych rád zkusil warriora ale nevím jestli tanka nebo obouruč. Dík :)
@pavel Jsem tu očekávál spoustu nadšených příspěvků o tom jak běháte po Novigradu, lovíte gryfy a chodíte s Yennefer do lesa na bylinky, a ty sem taháš Dragon Age. :roll:
@Montezuma3 : Běháme a lovíme a proto nemáme čas na nic jiného (ani na práci) :-). Začínám přemýšlet, že si vezmu dovolenou. Přece jenom, hodiny jsem odpočítával už od minulého pondělí a z nervozity jsem si opět po dlouhé době přečetl všechny povídky, abych se dostal do varu.
Běhám po Velenu, lovím, žiju tím, vzal jsem si v práci dva dny volna. Každý okamžik si užívám na maximum! Tohle je jediný a právoplatný král! Hraju polsky pro větší vtáhnutí do příběhu, angličtina by ho zaváděla. Jsem unešen! Nějaké Dragon Age, Skyrim, whatever tomu nesahá po kotníky!
A abych pravdu řekl, tak momentálně mě přirůstá k srdci spíš Nilfgaard než král severu Radovid. Nilfgaard na tom dobytém území má svoji samosprávu, vše mají rozdělené a jasné a nechávají žít lidi, rolníky v pokoji. Zato Radovid tam má fanatiky z řádu věčného ohně, lovce čarodějnic a podobnou verbež. Takže až se příště budu rozhodovat na čí straně stát. Tak pánbíčkáři to určitě nebudou.
@Scipio Asi tak :D Já jsem slavil rozfachání DA-I. Naštěstí mě Witcher nebral, ani jako knížky, ani jako předchozí hry, který jsem zkusil a pokaždé odinstaloval :)
Ale jako no offence, přeju vám herní zážitky na maximum :)
S tím warriorem jsem se na to vykašlal a začal hrát znovu za mága :D
@Blackfish: To není otázka otázka severu proti jihu. To je tím, že Radovid je prostě blbec a byl jím i v druhém díle. :-) Já jsem si ho neoblíbil ani tam. Jediná správná strana, za kterou stojí za to válčit je Mahakam... Všichni ostatní Nilfgardem počínaje a Kovirem konče jsou buď imperialisti, anarchisti, komunisti, náboženští fanatici nebo oportunisti... Asi to beru moc vážně...
Musím říct že zaklínač opravdu pecka. Včera jsem u toho seděl do jedné a taky to dnes v práci vypadá :-) Ale dnes znova :-)
Jak psal Blackfish, taky si užívám každý okamžik. Po grafické stránce naprostá paráda do každího detailu. Btw taky se mi Nilfgaard líbí čím dál víc :-) A ten hlas Tywina jako císaře sedí jako pr.. na hrnec :-)
Já jsem včera skončil o půl druhé. Do práce jsem přijel před hodinou... Zatím mám odehráno jen asi 8 hodin a dostal jsem se z Bělosadu do Wizimi, takže předpokládám, že můj dosavadní skvělý dojem ještě poroste raketově nahoru. Občas mi to nedá a jenom se tak zastavím v pšenici a koukám se, jak se ohýbá ve větru, opravdu paráda. A nebo chodím od vesničana k vesničanovi a poslouchám ty jejich průpovídky. V Bělosadu je malý chlapec, který říká o Emhyrovi moc pěknou básničku. :-)
A prošel jsi všechyn "otazníky" v Bělosadu ?. Pár jsme jich prošel, ale mám v plánu se tam vrátit až půjdu od císaře a dodělat je všechny. Jinak z vedlejších úkolů jsem našel Studnu s polednicí, Uvaření Vlaštovky pro raněnou u bulinkářky, Našel jsem toho pohřešovaného bratra, Našel žháře kovárny a vyřešil "záhadu" pánvičky :-) Rád bych ale prošel všechny ty otazníky
Komentáře
Kdyby někoho zajímalo tak:
1.díl-Alvin dán k Triss.
Adda zachráněna.
Na straně Řádu.
2.díl-Šel jsem s Vernonem.
Henselta jsem nechal žít.
Zachránil jsem Anais a předal ji Radovidovi.
Shealu jsem ušetřil a draka taky.(S tou Shealou si to jěště rozmyslim)
Letha jsem nechal jít.
BTW dvojku jsem začal v pondělí a ve středu byla hotová a to se všim všudy (kontrolováno podle witcher.wiki)
ale mám všechny questy a geralt by má nejlepší vybavení
tak mi pošli do zpráv email kam to chceš poslat
Ale jako no offence, přeju vám herní zážitky na maximum :)
S tím warriorem jsem se na to vykašlal a začal hrát znovu za mága :D
Asi to beru moc vážně...
Jak psal Blackfish, taky si užívám každý okamžik. Po grafické stránce naprostá paráda do každího detailu. Btw taky se mi Nilfgaard líbí čím dál víc :-) A ten hlas Tywina jako císaře sedí jako pr.. na hrnec :-)
Zatím mám odehráno jen asi 8 hodin a dostal jsem se z Bělosadu do Wizimi, takže předpokládám, že můj dosavadní skvělý dojem ještě poroste raketově nahoru. Občas mi to nedá a jenom se tak zastavím v pšenici a koukám se, jak se ohýbá ve větru, opravdu paráda. A nebo chodím od vesničana k vesničanovi a poslouchám ty jejich průpovídky. V Bělosadu je malý chlapec, který říká o Emhyrovi moc pěknou básničku. :-)
Jinak z vedlejších úkolů jsem našel Studnu s polednicí, Uvaření Vlaštovky pro raněnou u bulinkářky, Našel jsem toho pohřešovaného bratra, Našel žháře kovárny a vyřešil "záhadu" pánvičky :-) Rád bych ale prošel všechny ty otazníky