Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1129130132134135172

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Zjevně inspirace odtud:

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @flanker.27 Spíš naopak. Tyhle videa jsou inspirované původním ME. Ale zase až tohle ME video je hrané.
  • Co doporučujete koupit na stýmu, když se Gabe rozjel se slevou? :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Monte Karstark Tak jsem se zase něco dozvěděl. Tonepatří mezi žánr her/filmů, které bych vyhledával, takže v tom plavu.
  • @Blackfish jj je to skvělá hra :-)

Jen si přirpav pevné nervy, těch karet je skoro 300. Takže jen to vystříhat je mazec. Pak to chci zatavit a budu muset znova sříhat. Sice na to mám v práci řezačku, ale i tak je to opruz
    @Dlady A kde ty kartičky seženete v tiskové kvalitě?
  • @Monte Karstark Našel sjem přes strejdu gooogla.

Nebo můžu poslat mejlem nebo přes úschovnu, ale každá frakce má tak +- 30 MB
    @Dlady Aha, tak to jo. Já jsem to z těch vašich příspěvků pochopil tak, že je nejdřív ve hře všechny nasbíráte, jednu po druhé vyprintscreenujete, a následně naskládáte do archu a vytisknete :D
  • @Monte Karstark To by mě z toho prasknul ... :-)
  • Tak Dishonored 2 super (i když byl jen trailer), Fallout 4 super, Doom ušel
  • Doom :twisted: sice nic revolučni ale v budocnu si to alespon zahraju a nebude mi u toho blbě jako u jedničky.
    Tak zatím nejlepší z E3 :-D
  • upraveno 15. června 2015
    @Monte Karstark Me to přijde jedno z horších. vypadá to jako interaktivni film a navic je to samej script z toho gameplaye.
    @Mikke Tak to byla ukázka jedné akčnější příběhové pasáže. Takhle to bylo i v prvním díle a mě se to docela líbilo. Skvěle to vtáhne do příběhu.

A tady ještě jedna srdcovka na kterou se těším:

Jinak, co říkáte na TOHLE
  • upraveno 16. června 2015
    @Monte Karstark Na For honor nevim no začátek mi přijde strašně smějšnej, jak je hrač oproti umělí iteligenci o něco větší a kydlí je tam po hrstech =D
    Na Mirror edge nemám nazor, protože nechápu ten úspěch. Vím že se tam odehrává něco na pozadí a je to zajímavě stylizováný , ale pokud je celá hra jenom parkour, tak mě to nechává chladným.

Přiznejte se, kdo už má naistalovaný fallout shelter. =D
  • Pre mňa najepickejšie toto:
  • Tiskovka Square Enix to bylo něco nejdřív týpek s maskou na hlave následovali uspavači hadů a na závěr CEO, který pořádně neuměl anglicky nebo to četl ze čtecího zařízení. Závěrečnej nástup jak na besídce s potleskem. =D
  • @Arutha To vypadá hodně luxusně.
  • Arutha napsal(a):

už abych šetřil na nový pc: SW, Witcher 3 :-D ach jo

• Ešte k SW:BF :)
    image
  • @Arutha To už řikali na tom star wars celebration, že v battlefrontu bude bitva z tý písečný mapy ze VII
  • Za mě nejlepší a nejgenialnější trailer e3 suprově kombinuje vizuál i hudbu. :-)
  • upraveno 19. června 2015
    Deus ex v Praze no nevim no sice serii mám rád, ale ten dabing českejch poznámek. :-?
    Tak už mám zaklínače také dohraného.

Výsledky:
    Hlavní story: Ciri se stala zaklínačkou.
    Geralt: Hrál jsem to na obě strany a tak Geralt zůstal osamělým vlkem.
    Emhyr: Císař zvítězil a obsadil sever.
    Baron: Anna zemřela a Phillip se oběsil.
    Radovid: Zabit Philippou.
    Djikstra: Zabit.
    Vládce Skellige: Cerys.
    Lambert: Zachráněn Keirou Metz.

Jinak můj osobní tip je, že Saskia a Iorweth se objeví v nějakém tom příběhovém DLC :-)
  • viděl jsem podle mě naprostá paráda a nejlepší co bylo na e3 :) nemužu se dočkat až si to za ty 3 tydny zahraju sám
  • @Velbloud Tak zaklínač dohrán :-) A povedlo se mi dat dohromady Geralta a Triss :-)
  • Jinak dotaz ohledně zaklínače.
    Celou hru jsem se těšil až narazím na tu hořícá vesnici jak je v traileru a všech ukázkách a ono nic. Narazili jste na to někdo ?
    @Dlady Tahle scéna byla v jednom flashbacku když do té vesnice dorazíš. Byla to ta zmrzlá vesnice ve Velenu kde jsi se měl setkat s nějakým špehem v rámci hlavní příběhové linie.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.