Jen si přirpav pevné nervy, těch karet je skoro 300. Takže jen to vystříhat je mazec. Pak to chci zatavit a budu muset znova sříhat. Sice na to mám v práci řezačku, ale i tak je to opruz
@Dlady Aha, tak to jo. Já jsem to z těch vašich příspěvků pochopil tak, že je nejdřív ve hře všechny nasbíráte, jednu po druhé vyprintscreenujete, a následně naskládáte do archu a vytisknete :D
@Monte Karstark Na For honor nevim no začátek mi přijde strašně smějšnej, jak je hrač oproti umělí iteligenci o něco větší a kydlí je tam po hrstech =D Na Mirror edge nemám nazor, protože nechápu ten úspěch. Vím že se tam odehrává něco na pozadí a je to zajímavě stylizováný , ale pokud je celá hra jenom parkour, tak mě to nechává chladným.
Přiznejte se, kdo už má naistalovaný fallout shelter. =D
Tiskovka Square Enix to bylo něco nejdřív týpek s maskou na hlave následovali uspavači hadů a na závěr CEO, který pořádně neuměl anglicky nebo to četl ze čtecího zařízení. Závěrečnej nástup jak na besídce s potleskem. =D
Jinak dotaz ohledně zaklínače. Celou hru jsem se těšil až narazím na tu hořícá vesnici jak je v traileru a všech ukázkách a ono nic. Narazili jste na to někdo ?
@Dlady Tahle scéna byla v jednom flashbacku když do té vesnice dorazíš. Byla to ta zmrzlá vesnice ve Velenu kde jsi se měl setkat s nějakým špehem v rámci hlavní příběhové linie.
Komentáře
Jen si přirpav pevné nervy, těch karet je skoro 300. Takže jen to vystříhat je mazec. Pak to chci zatavit a budu muset znova sříhat. Sice na to mám v práci řezačku, ale i tak je to opruz
Nebo můžu poslat mejlem nebo přes úschovnu, ale každá frakce má tak +- 30 MB
Na Mirror edge nemám nazor, protože nechápu ten úspěch. Vím že se tam odehrává něco na pozadí a je to zajímavě stylizováný , ale pokud je celá hra jenom parkour, tak mě to nechává chladným.
Přiznejte se, kdo už má naistalovaný fallout shelter. =D
Celou hru jsem se těšil až narazím na tu hořícá vesnici jak je v traileru a všech ukázkách a ono nic. Narazili jste na to někdo ?