Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1142143145147148172

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • jen taková ukázka grafiky ale vypadá to božsky :-o
  • Letošní E3 byla jednoznačným zklamáním - neoznámili totiž nové Half Life 3 =D
  • upraveno 16. června 2016
    Ale nakonec se tam ten Assassin objevil. :-P
  • @Everett_Young tohle zklámání bude ještě nějakou dobu trvat ale jednou se Gabe třeba rozhoupe :D
  • původní kozáky jsem nepochopil, ale trojka vypadá nádherně
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Mikke No nevim, pořád to nemá měřítko Empire: Total War.
  • Cossacks 2 byl nejlepší a tohle ho těžko překoná :) abych pravdu řekl tak se mi to moc nelíbí
  • Koukejte, co jsem na netu objevila :D

image
  • @svoa00 obrázek z Game of Thrones modu ? pěkný no :D
  • @DanielSvatoš: Co je prosím na dvojce tak úžasného? Kampaň byla taková těžce s prstem v nose i na nejvyšší obtížnost. Koupil jsem ji v nějaké sadě (cca 2008) s jedničkou, takže ji možná mám bez nějakého datadisku, ale stejně...
    Jinak mnohem víc mě dávno předtím nadchla jednička (proto jsem kupoval), zvláště pak pirátská kampaň (hrál jsem první asi 2 mise a neznám hru, která by se v námořních bojích vyrovnala) Bohužel po zakoupení toho CD se mi jedničku nainstalovat nepodařilo (což mě mrzelo tak, že to dvojka moc nenapravila).
  • @svoa00 To je GoT mod ke Crusader Kings 2.
  • @Jay kampaň je težká bída ale samostatné bitvy jsou super :) hlavně když si to dáš s kamarádem
  • @DanielSvatoš: Aha, tak to jo,... já sice uvažoval o tom, že by kampaň mohla být super PvP, ale nikdy jsem nezkusil. Jinak u mě samozřejmě převládlo zklamání z toho, že od jedničky osekali námořnictvo (pro mě největší plus, co v jednička měla - dokonce mě překvapilo zjištění, že i to brutální zrychlení stavby lodí na desetinu vychází z reálného základu)...
  • jo tak to máš pravdu, lodě tam jsou úplně minimálně to už bylo lepší v Imperial Glory jestli jsi to hrál
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Vím, že to není na mě, ale já Imperial Glory hrál, námořní bitvy tam nebyly špatný, skoro bych řekl lepší jak pozemní, ale celkově ta hra byla tak napůl. Měla výbornou diplomacii, mnohonásobně lepší než Total Wary, navíc protivníci byli celkem rozumní, takže třeba když jim zbývalo poslední území tak na mě neřvali "a teď vás zadupeme do země", ale nabízeli peníze za mír a podobně. Jinak to ale zvláště co se bitev týče bylo často dost nedomyšlený.
  • @DanielSvatoš: O tom jsem popravdě ani neslyšel,...
    Nicméně co se lodí týče, tak na jsem našel naprosto dokonalou mobilní záležitost Atlantic fleet (období, které mi sedne víc,...a hra která nadchne jen takové extrémy jako jsem já...) - komp jsem na hru nezapnul asi čtvrt roku.
  • @flanker.27 je jedna z mých nejoblíbenějších her vůbec a se přiznám že třeba v kampani jsem dával skoro pořád jen automatické bitvy protože nebyly moc výzva a ani tak moc zajímavé :) ale ta diplomacie byla vskutku skvělá a v tom byla ta výzva i když po opakovaném hraní člověk už zná všechny fígle :D hru jsem si dal znova před měsícem a po dlouhé pauze jsem neměl problém (nejtežší obtížnost)
    @Jay pro představivost

• Kdyby někoho zajímalo, jak to dopadlo a jak se na to tvářila druhá strana:

:-)
  • upraveno 19. června 2016
    Mě se líbí jak na mapě z Francie, proti sobě válčí Britové, z nichž je většina černých, proti Němcům, kteří zde mají své černé taky... Wtf? Kdyby to byly boje v Africe, či nějaké specifické Americké komando (i když u Britů, by se to dalo také), tak neřeknu... Ale když tam pobíhá černý Němec pomalu víckrát než bílý... No nevím. :D

//Nejsem rasista, ale ještě chybí pár černých Rusů, aby to bylo co nejvíc multikulty...
  • já si teda černých němců nevšiml, v jaké minutě tam je ?
  • upraveno 19. června 2016
    @DanielSvatoš První co jsem si všiml je kolem 0:30-0:35, kde s ním bojuje ten youtuber v roli za Brita, Němec pak spadne, a mrtvola se otočí tváří nahoru.

// Čímž nechci jakkoliv kritizovat hru, která bude pravděpodobně zábavná (čtvrtý díl mě dost bavil), ale prostě mi to přijde divné. :D
  • upraveno 21. srpna 2016
    asi jo a teď nevím jaké mělo Německo kolonie ale třeba jeden zrovna z Afriky no :D
  • Německé kolonie to byla v podstatě jen malá továrna na párky v Tanganice (nejspolehlivější zdroj ve věci 1. světové vůbec: BlackAdder - )

Pravděpodobně to byli tedy tito :-)
  • hraje někdo Exanima ? je to docela hardcore ale začínám tomu přicházet na kloub :D
  • @undefined Dark souls mezi izometrickýma rpgčkama?
  • něco takového + jednou zemřeš a hru jdeš celou znova :D
  • AviaRa napsal(a):

Mě se líbí jak na mapě z Francie, proti sobě válčí Britové, z nichž je většina černých, proti Němcům, kteří zde mají své černé taky... Wtf? Kdyby to byly boje v Africe, či nějaké specifické Americké komando (i když u Britů, by se to dalo také), tak neřeknu... Ale když tam pobíhá černý Němec pomalu víckrát než bílý... No nevím. :D

//Nejsem rasista, ale ještě chybí pár černých Rusů, aby to bylo co nejvíc multikulty...

Je to samozřejmě blbost, stejně jako to, že obě strany tam mají identické zbraně. Dokonce i tanky.A korunu tomu nasadil ten Zeppelin, který na sobě může mít i Union Jack. Battlefield si nikdy nehrál na autenticitu, ale přijde mi, že z té hry nejde poznat, jestli se odehrává za první nebo druhé světové války. Jen tam hráči běhají s pár prvoválečnými zbraněmi (i když většina z nich byla vymyšlena až na samém sklonku války a taková opakovací puška, která tvořila 99,9% všech zbraní, v té ukázce nebyla ani jednou). Všichni tam běhají se samopaly a kulomety.
  • steam slevy už jsou skoro tu :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.