Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1141142144146147172

Komentáře

• Od Microsoftu vůbec nevim co očekávat.
    Ubisoft dá určitě přeskinovanej Far cry 3 a bude to Far Cry 5 (nebo bez číslovky s názvem).
    a Assassina. Určitě ukázka Watch dogs 2.
  • Assassin prej letos nebude jsem někde četl ale určitě tam bude For Honor z čehož jsem pořád rozpačitej
    co se týče Watch Dogs tak to mě vůbec nezajímá po tom failu a Far Cry taky nehraju :) takže bud bude něco nového nebo nic pro mne
  • @DanielSvatoš Pro mě taky ne, ale takovej Far Cry na divokym západě. :-)
  • doufám že dnešní den přinese nějakou novou značku
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. června 2016
    No vypadá to jako Call of Duty 2, jen tam občas proletí nějaký ten dvouplošník. :D
    Jediné co mě na tom láká, jsou ty megalomaský čísla 32 vs 32 hráčů na jedné mapě.

Zajímalo by mě, jestli si dala Emilka aspoň jeden kill :D

Z toho co tam zatím bylo, mě zaujalo jen Dishonored 2, takže si možná zahraju jedničku :-)
    Ale u Bethesdy a EA jsem taky nic nečekal, snad jen nějakou tu indie u EA, ale to Fe mě moc neoslovilo :-k

Pro mě ty dvě nejdůležitější tiskovky (Microsoft a Ubisoft) teprve příjdou, takže zatím jsem v klidu. Ještě jsem zvědav na toho Kratose v Asgardu (Sony), ale to bude stejně PS exclusivita, takže to pro mne znamená jen to, že budu čumět na nějaký ten Let's Play. Jo a ještě jsem zvědavý, co předvede Civ6.
  • @undefined: Doshonored je super, jestli jsi ještě jedničku nehrál, tak směle do toho.
  • @Montezuma3 Emili si alespon v tom posledním nedala ani jeden ale 11x zemřela :D
    počkat ty jsi ještě nehrál Dishonored ? tak to běž napravit a to hned :D
    já osobně doufal v novýho Wolfa ale vypadá to že nic teda až na tohle: http://www.zing.cz/novinky/32166/novy-wolfenstein-oznamen-nebyl-nebo-byl
  • Demo nového DOOMu. Je to celkom sranda. :)
  • tak Microsoft nic moc tak to snad PC Show a Ubisoft napraví
    Jak nic moc. We Happy Few, lehké pomrknutí po Below a to nejdůležitější: Inside už na konci června :dance:
  • We Happy Few je jediné co stojí řeč takže prostě nic moc :)
  • Mě ten Gwent strašně potěšil, protože jsem ve Witcherovi 3 "pár" desítek hodin nad ním strávil (a nový Skellige pack mě v Blood & Wine dost baví, byť ze začátku se mi zdál slabý). Jen škoda, že beta bude až v září... Tak nějak jsem doufal, že to vyjde hezky v létě a budu to v tom vedru v pohodě hrát v leže na sluníčku, ale bohužel ne :-( :-D
  • @DanielSvatoš Taky doufám v "one more thing"
  • upraveno 13. června 2016
    tak to "one more thing" je posraný lyžovaní bo co :wall:
    takže teda nejvíc se těším na Battlefiled 1, Dishonored 2, Ghost Recon, Titanfall 2, Mount and Blade 2 a taky We Happy Few
    největší fail je For Honor a Watch Dogs 2
    ještě Mass Effect je zajímavý a South Park byl prostě South Park :D
  • upraveno 14. června 2016
    Taky mě napadá spousta sportých slov na to, že žaboužrouti slavili 30 let, tak takováhle *******.
    ::wall:

Docela mě udivilo že všechny hry od Microsoftu pudou jak Xbox tak na win10.
    upraveno 14. června 2016
    Tak zatím se mi potvrzuje co jsem od letošní E3 čekal. Žádné velké novinky. Ukázky již známých věcí, či pokračování nebo oživování zaběhlých značek které mě nijak nezajímají.
    Ubi: Ghost Recon mě zajímá asi jen díky otevřenému světu v Bolívii, ale to je na AAA titul dost málo. Pěkný trailer na For Honor ale samotná hra půjde asi úplně mimo mě. Nějaké to Alpské lyžování a zbytek už jsem stihl zapomenout.
    PC Gaming: Tak z tohodle si pamatuji jen to, že tvůrci Layers of Fear vytáhli něco podobného, ale v cyberpunkovém stylu. Dontnod se pustil do upírů. Téma které mě nebere a trochu mě toto jejich rozhodnutí sere. No a... to je vlastně všechno :-/

@Mikke Jo oni to mají teď v plánu nějak spojovat. Představili tam tu novou platformu díky které můžeš hrát jednu hru na PC i na XBoxu. Zaplatíš jednu hru a má kompatibilní savy, postup hrou a samozřejmě propojený multiplayer obou komunit.

Každopádně nejvtipnější moment. Lidi z Re-Play na Bethesde:
  • @Monte Karstark Shirtguy =D
  • konference Sony nic nezměnila kromě toho že nechápu ten hype okolo Horizon Zero Dawn
  • @DanielSvatoš Tak vypadá to líp než vloni. Je to zajímavej nápad. Vypadá to pěkně.
    Škoda, že Sony všechno cpe jenom na tu ps4, kromě toho Horizonu a možná ještě Norman Reedus the videogame. =D
  • Přes co jste sledovali E3?. Přes oficiální streamy, zahraniční weby nebo české herní weby.?

• Já koukal na stream s TBho komentářem (https://www.twitch.tv/totalbiscuit/profile)
  • officiální streamy
    Já koukám na games.cz v podstate nahoudou jsem pred lety hledal viderozhovory s Vávrou a našel fightcluby =D
    Ted jim tam do konce tejdne bezi E3 special kde budou rozebirat E3 s hosty.
  • znám taky občas koukám ale na E3 vždy koukám bez komentáře
    můj oblíbený host je Petr Bulíř (dnes tam zrovna byl) a Vávra je samozřejmě jistota :D
  • @DanielSvatoš Zítra přijde Miloš ...... Zeman ???? =D
  • Bohoněk se určitě bude rozplývat nad tím debilním lyžováním :D
    @DanielSvatoš =D Ať se k tomu Lyžování radši vyjádří Drda. :-D
  • jinak Kojima zase předvedl nějaký haluz a lidem se to libí zatímco já pořád nechápu v čem jeho génius spočívá
  • @DanielSvatoš Taky nevim. Zkusim Phantom pain a pak uvidim. Dneska v tom speciálu říkali, že dokáže navnadit a vyvolá otázky a dává do her zajímavou hudbu.
  • u mě vyvoval ten trailer jedinou: proč ?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.