Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@DanielSvatoš No měl jsem ten druhý lepší konec = Ciri se stala zaklínačkou. Baron se houpal na větvi, Nilfgaard zvítězil, na Skellige zavládla ženská ruka a Yenn s Triss se mnou vystlali postel :D
jo Triss a Yenn to dobře udělali :D
netuším proč to tak je ale v knižce to nebyla taková mrcha jako Yenn tak ten rozdíl chtěli dát nějak najevo víc
má teď vlastní tým a dělají zajímavou věc
první světová jéj :D
Už se těšim na středeční fight club až se to bude rozebírat. =D
IMHO to byla podle mě vůbec nejustřelenější recenze na Games, kterou si vybavím. Já jsem hodně tolerantní, ale dát takové sračce 9/10, to se Aleš Smutný teda hodně mignul. Ale můžu si za to do jisté míry i sám. Já jsem totiž nehrál Shoguna II a skočil jsem z EMPIRE rovnou k ROME II, takže jsem neměl ten mezistupeň, který by mě varoval, že celý ten koncept ničí. A to jsem ještě velmi slušný.
co se týče recenzí na games.cz tak je nečtu a chodím tam jen na novinky a koukám na Fight Club
hry si kupuju na základě osobních preferencí a ohlasu od lidí - recenzím prostě nevěřím