Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak podle mě spíš musíš na každou frakci hrát trochu jinou taktiku (podle toho, co má protivník v balíčku) a přizpůsobit tomu volbu svých speciálních karet (třeba na monstra jsem si bral zimu nebo to "vzplanutí" či jak se to jmenuje, na sever je zase lepší mlha, protože má silné obléhací karty). Alespoň myslím, že to byla mlha, už si to moc nepamatuji.
To násobení bojovníků stejného typu se podle mě daleko víc používá u příšer, protože tam to dělá každá druhá karta.
Eredin: ,,Geralt už konečne dohral ten turnaj v gwente, môžeme pokračovať v snahe nájsť Ciri."
Ještě mám takovou poznámku ohledně toho, jak jsme řešili, kde dostat papírové kartičky. Zjistil jsem, že je možné je oficiálně dokoupit od CD Projektu i pokud vlastníte jenom steam verzi hry. Stačí pouze vyplnit formulář tady http://redeemgwent.com/ a poslat jim printscreen expansion passu v knihovně steamu. Následně by Vám měli zpřístupnit shop, kde půjde balíčky k oběma expanzím koupit samostatně. Už jsem to tam poslal a čekám na registraci.
naproti tomu Watch Dogs 2 vypadá hrozně
Terry jede PC Master Race :D
jinak z E3 zatím ni moc asi nejlepší ten Battlefield a potom Dishonored 2 jinak ani nevím
Prey mě zklamalo jsem myslel že to bude něco jiného než říkají