Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1140141143145146172

Komentáře

• Keď ste tu o tom gwinte, ako ste dali ten turnaj v Novigrade? Doteraz som prechádzal všetkými gwintovými hrami bez nejakých problémov, ale tu neviem poraziť ani toho prvého hobita. Zbieram iba temerské karty, je nutné zbierať všetko? (Resp. je proti niektorým frakciám výhodnejšia niektorá iná frakcia?)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Musíš mít pořádně nabušený balík a taky trochu štěstí. Základem úspěchu jsou špióni, strašáci a healeři.
  • upraveno 24. května 2016
    @Arutha: O to s jakou frakcí hraješ až tak nejde, ale na turnaj v Novigradě potřebuješ mít sesbírané skoro všechny ty hrdinské univerzální karty (padají porůznu jako odměna v gwintových questech) a na druhého protivníka v řadě potřebuješ i minimálně 2-3 návnady a 2-3 ty špiclovské karty (co ti umožní nabrat další karty za balíčku), jinak nemáš šanci, protože tě sundá čistě na počet karet. Pokud nemůžeš sundat ani toho hobita, tak bych ještě s turnajem počkal.

Jinak podle mě spíš musíš na každou frakci hrát trochu jinou taktiku (podle toho, co má protivník v balíčku) a přizpůsobit tomu volbu svých speciálních karet (třeba na monstra jsem si bral zimu nebo to "vzplanutí" či jak se to jmenuje, na sever je zase lepší mlha, protože má silné obléhací karty). Alespoň myslím, že to byla mlha, už si to moc nepamatuji.
    @Monte Karstark @Velbloud Špionské karty aj návnady mám, po prvých dvoch kolách mám spokojne o 3-4 karty viac ako on, problém je v tom, že on má vždy v balíku aspoň tri kópie tej karty ktorá zničí všetky najsilnejšie jednotky (nepamätám si ako sa volá, taká zelená), a s tým ma vždy rozbije. Ja sa dosť spolieham na tých bojovníkov v prvej rade čo si navzájom znásobujú silu, a tí idú vždy dole ako prví.
    Na to nejde poradit nic jiného, než s jejich vyložením čekat, co to půjde aby musel vyházet svoje karty a doložit je tam až nakonec. Jo a zrovna u temerů bych se na tuhle schopnost moc nespoléhal, protože pokud si pamatuji, tak ti bojovníci v první řadě jsou celkem slabí. Já jsem se vždy za temery pokoušel používat taktiku, že vyložím prvně všechno slabé v první a druhé řadě, následně ho nechám vycukat a na závěr teprve pokládám silné obléhací karty, které doplním troubou.
    To násobení bojovníků stejného typu se podle mě daleko víc používá u příšer, protože tam to dělá každá druhá karta.
  • @Velbloud Diky, urcite to vyskusam, lebo momentalne som celkom deprimovany... myslim ze mam nadpriemerne dobry temersky balik s geraltom, ciri, yemmefer, vsetkymi spionmi okrem toho bezutocneho, a vacsinou hrdinov nad 10 ,a napriek tomu to proste neviem dat. Bridi sa mi chodit po vsetkych tych dedinskych obchodnikoch a zbierat od nich karty, ale mozno to budem musiet urobit. :D
  • Nic si z toho nedělej. Já se u toho druhého zápasu hryznul na den a půl. :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Arutha napsal(a):

@Velbloud Diky, urcite to vyskusam, lebo momentalne som celkom deprimovany... myslim ze mam nadpriemerne dobry temersky balik s geraltom, ciri, yemmefer, vsetkymi spionmi okrem toho bezutocneho, a vacsinou hrdinov nad 10 ,a napriek tomu to proste neviem dat. Bridi sa mi chodit po vsetkych tych dedinskych obchodnikoch a zbierat od nich karty, ale mozno to budem musiet urobit. :D

Dúfam, že Ciri si už aspoň našiel. Inak to bude vskutku trápne :D
    Eredin: ,,Geralt už konečne dohral ten turnaj v gwente, môžeme pokračovať v snahe nájsť Ciri."
  • @Gepeto Ciri počká, vieš ako sa poteší, keď ju nájde gwintový šampión? :D
    Nevypadá to špatně. Musím se přiznat, že se docela těším :-)
  • boha už aby byla E3 :) mám to radši než Vánoce :D
  • tohle se mi líbí
  • Tak už mám stažené Blood and vine. Teď jenom vydržet do zítřka.
    Ještě mám takovou poznámku ohledně toho, jak jsme řešili, kde dostat papírové kartičky. Zjistil jsem, že je možné je oficiálně dokoupit od CD Projektu i pokud vlastníte jenom steam verzi hry. Stačí pouze vyplnit formulář tady http://redeemgwent.com/ a poslat jim printscreen expansion passu v knihovně steamu. Následně by Vám měli zpřístupnit shop, kde půjde balíčky k oběma expanzím koupit samostatně. Už jsem to tam poslal a čekám na registraci.
  • @Velbloud ale nejde to když mám krabicovky co ?
  • upraveno 30. května 2016
    @DanielSvatoš: No, to já nevím. Osobně si myslím, že pokud máš v krabicovkách steam key (jakože asi máš), tak jim stačí vyfotit, že máš expansion pass v knihovně a přístupy ti pošlou. Myslím si, že s tím nebudou dělat moc ofuky.
  • upraveno 30. května 2016
    Doplnění předchozího: Právě jsem dostal heslo z CD Projektu. Doklad o koupi hry jsem jim neposlal, jenom scan obrazovky s knihovnou. Nikdo nic neřešil. Balíčky mám objednané, ale v současné době jsou obě dvě verze vyprodané. Asi si tedy počkám. Za oba dva balíčky jsem dal cca 760,- korun, ale předpokládám, že mě UPS ještě stáhne o DPH (clo snad z Polska platit nebudu :-)). Nejlevnější doprava (součástí ceny výše) stojí 8 EUR, což je relativně velmi slušná cena. Přeprava overnightem by stála cca 3000,- 8-O
  • zítra nejsem doma tak mi pošta přiveze Zaklínače až ve středu ale stejne to nebudu hrát dřív než za měsíc :D kua
  • po pár letech jsem si dal World in Conflict a docela bych bral dvojku :)
    Co říkáte na 20 minutovou procházku v uličkách futuristické Prahy? (ten ruský přízvuk je docela otravný)
  • přízvuk mne pobavil ale Praha jako taková vypadá dobře
    naproti tomu Watch Dogs 2 vypadá hrozně
  • už v neděli začíná E3 a já se nemůžu dočkat sakra :D snad neusmu až EA začne se sportem :D
  • Tak gwent dostane samostatnú hru. Som celkom zvedavý, či sa to chytí.
  • @Arutha: Já věřím tomu, že se to chytí. Akorát budou muset vymyslet další kartičky a nějaký systém pro srovnání síly balíčků.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Gwent III: Divoká karta

• Terry jede PC Master Race :D
  • @DanielSvatoš Jo taky jsem čuměl když jsem ho viděl hrát battefielda 1 spolu se Snoop Dogem, Jamiem Foxem a Zachem Efronem =D
  • Ten Battlefield mě docela láká.
  • Snoop Dogg s brkem v puse to docela zabil :D jinak by bylo lepší kdyby tolik neskákali mezi hráči a spíš ukázali ty hlavní youtubery co to umí aby to vypadalo lépe :) ale i tak to byl slušnej hukot
  • upraveno 13. června 2016
    No podle tyhle tabulky jim to moc nešlo =D
  • upraveno 13. června 2016
    :D ty celebrity jsou dole no
    jinak z E3 zatím ni moc asi nejlepší ten Battlefield a potom Dishonored 2 jinak ani nevím
    Prey mě zklamalo jsem myslel že to bude něco jiného než říkají
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.