Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak jsem našel obdobné video, s GoT tématikou (wildfire) a myslím si, že je to velmi povedené.
http://www.hardcoregamer.com/2016/06/24/e3-2016-kingdom-come-deliverance-welcomes-you-to-the-kingdom-of-bolivia/214122/
To je pak nakrásně zbytečné řešit zaměnitelnost nějakého "Czechia" s Čečnou, když se povede totok :D
Dnes v době internetu je kontrola, zda nepíšu v článku nějakou krávovinu, otázkou pár vteřin.
Ale já myslel, že s AAA hrami je spojený vždy jen design ovladače, ne?
Xbox vypadá zajímavě, ale bohužel jsem pc hráč, takže by se na to akorát prášilo. :D
Odin byl pořádný zmetek, ale nejvíc mě asi potrápil hned druhá obryně Fé.
Než jsem ji dostal na kolena (asi až na miliontý pokus), málem jsem u toho rozmlátil klávesnici. A to jsem jinak docela klidný chlapec :-)
na to se těším
radši bych Ludvíka XI. ale taky dobrý :)
jinak Kingdom Come už docela dlouho opakuje tenhle systém oblékání až se bojím že nemají nic jiného :D
Jestli zase budou vydávat další frakce po jednom dlc měsíčně za 5 euro, tak mě klepne.
na porovnání
třeba Kleopatra mi přijde jak retardovaná