Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1143144146148149172

Komentáře

• @DanielSvatoš Jo, jo. Bohové, chraňte naše peněženky/účty. :D
    Jinak jsem našel obdobné video, s GoT tématikou (wildfire) a myslím si, že je to velmi povedené.

• upraveno 26. června 2016
    @DanielSvatoš Neé...! =D
    To je pak nakrásně zbytečné řešit zaměnitelnost nějakého "Czechia" s Čečnou, když se povede totok :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 26. června 2016
    =D
    I didn't know the "Kingdom of Bolivia" has such a rich medieval Czech history lol
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    :wall:
  • upraveno 27. června 2016
    @DanielSvatoš WTF!? 8-O Jako pochopil bych, kdyby Američan z Texasu (trochu jsem si ho prolustroval) nevěděl, kde je Bohemia. Ale vždyť on studuje vysokou školu a neví, na jakém (alespoň orientačně) kontinentu je Bolívie? Moje víra v lidstvo je opět otřesena. :wall:

Dnes v době internetu je kontrola, zda nepíšu v článku nějakou krávovinu, otázkou pár vteřin.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Magister_Peditum mozno T9 :D aalebo mozno ten clanok pisal robot. Nie, ten clanok skutcne pisal robot a ma este nejake muchy, ktore musia doladit.
  • Rád bych se dožil doby kdy si budou "novináři" kontrolovat aspoň informace v titulku (abych po nich nechtěl moc)...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Limitovaná edice:
  • @Monte Karstark A jelikož jsou limitovaný edice xobxu spojovány vždycky s nějakou suprovou AAA hrou ptám se kde je o ta suprová AAA hra na téma GoT.
    @Mikke Tohle ne, stejně jako tohle:
    image

Ale já myslel, že s AAA hrami je spojený vždy jen design ovladače, ne?
  • Co já bych dal za nějaký Total War z ASoIaF. (Vím, že je mód na Medieval 2, ale tam se mi to po nějaké chvíli vždy ošklivě bugne :( :D ). Teď, když vyšel Warhammer: TW, tak by tam dráčky a magii mohli udělat pěkně.

Xbox vypadá zajímavě, ale bohužel jsem pc hráč, takže by se na to akorát prášilo. :D
  • JayJay
    upraveno 30. června 2016
    @AviaRa: Pro M2 je těch módů několik Westeros (Nejlepší bylo, když jsem pročistil House of Joffrey a vyběhl tam Sandor Clegane, king on the Iron Throne :o)), King of Rivers and Hills (Boltoni jsou hratelní... :o), a asi nejkomplexnější... ale zatím jsem nedohrál) a Blackfyre rebelion (Nepřišla mi nic moc). Ale zkušenost s padáním nemám (díkybohům)
  • @AviaRa Neboj na to určo taky přijde
    upraveno 14. července 2016
    Huaaa! Jotun pokořen!
    image

Odin byl pořádný zmetek, ale nejvíc mě asi potrápil hned druhá obryně Fé.
    image
    Než jsem ji dostal na kolena (asi až na miliontý pokus), málem jsem u toho rozmlátil klávesnici. A to jsem jinak docela klidný chlapec :-)
    To spíš vypadá jako Banner saga
    Vypadá to skutečně strašně podobně.
  • Banner Sagu jsem ale nehrál takže já si to asi užiju :)
    Hlavně zítra vychází Inside. Zatím všechny recenze co jsem viděl 10/10. Zítra bude mazec :-)
    Tak Inside dohrán. Je to jednohubka na jeden večer (max. 4 hod.). Strašně divná, strašně dobrá, atmosférická a místy i trochu strašidelná věc, ale velké doporučení. Pokud se vám líbilo Limbo tak tohle vás dostane ;-)
  • Nevím jestli jste hráli Zaklínače 3, každopádně v posledním datadisku je postava Dettlaff van der Eretein. A jak rád bych viděl zaklínače, klidně i herního zfilmovaného, tak tuhle postavu by měl hrát Nikolai Coster Waldau. V reakcích té postavy, jeho mimice i pohybu jsem prostě viděl Jaimeho :D
    Zase něco o Kingdom Come:

• radši bych Ludvíka XI. ale taky dobrý :)

jinak Kingdom Come už docela dlouho opakuje tenhle systém oblékání až se bojím že nemají nic jiného :D
    upraveno 26. července 2016
    @DanielSvatoš Nějaký žabožrouti sou mi buřt. Mě hlavně nahnětalo, že Montezuma bude exkluzivní jen pro předplatitele. To jsou ale vyděrači!
    Jestli zase budou vydávat další frakce po jednom dlc měsíčně za 5 euro, tak mě klepne.
  • upraveno 26. července 2016
    @Montezuma3 a zdá se mi to nebo jsou ty postavy vizuálně horší než předtím ?

na porovnání

třeba Kleopatra mi přijde jak retardovaná
    Ty postavy mi příjdou lepší než předtím. Detailnější a rozhýbanější. Jen pozadí už není 3D ale jen obrázek a samozřejmě ta stylizace víc odpovídá celkovému ztvárnění šestek.
  • @Monte Karstark Montezuma bude pro ostatní dostupný zdarma 90 dní od vydání hry... Furt je to trapné, ale aspoň nebude placený.
    Kdyby vás zajímalo za koho si zahrajete v Civ6 tak několik borců na fóru to dalo dohromady:
    image
    image
    upraveno 1. srpna 2016
    To by mě zajímalo, jak daleko by to ve hře dotáhnu Gándhí se svojí politikou nenásilí. jedině by ho musel zpracovat nějaký Rimmer. "Nevejrej na mě, Gándhí!"
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.