Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1146147149151152172

Komentáře

• pff jo tohle :) to je pro plebejce
  • @Mikke Každý nemá peníze aby si kupoval každou zastaralou generaci konzolí, která vyjde. :D
  • @Benji: ačkoliv jsem W3-FT hrál poměrně málo (vzhledem k tomu, že jsem dostatečně notořil u SC-BW, už prostě nezbýval čas), hra se mi postupně začala líbit - když jsem konečně akceptoval, že to není klasická RTS.

Po nedávném shlédnutí filmu se mě zmocnila nostalgie, tak teď občas po večerech koukám na komentované replaye ze starších turnajů.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Gorgloj Skúšal. Teraz pre istotu vyhadzuje.
    The application was unable to start (0xc000007b)
    Benji napsal(a):

Vy tady hrajete nejnovější A gamesy a já se musím přiznat, že je jen jedna hra u které teď trávím volný chvíle - Warcraft III.
    Zamiloval jsem si multiplayer, lepším se a fascinuje mě to.
    Asi tu není žádný další nadšenec..? :-k

Ak ťa to poteší pred chvíľou som relaxoval pri SPORE. To nie je zrovna najnovšia A gameska.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. listopadu 2016
    @Mikke problém je, že ty vyhodíš x tisíc za zastaralý kus hardwaru který je ti v podstatě... no, na jedno použití. A navíc ta zastaralost je hrozně vidět (omezená hratelnost, omezená grafika, sbohem 60fps, omezené lokace, inventář, akce postav - protože máme málo tlačítek apod...). Takže je to prostě ztráta peněz. Nekoupíš si teď PS3 aby sis zahrál Last of us přičemž víš, že pak už ti ta ps3 bude k ničemu.
  • @Gepeto No i to je pokrok, dostal jsi krásnou generickou chybu.

Aspoň to nepíše "Error: This will never happen." :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To mě právě štve, že ten nový GoW bude zase nějaká ta PS exkluzivita :-(
    Gorgloj napsal(a):

@Gepeto No i to je pokrok, dostal jsi krásnou generickou chybu.

Aspoň to nepíše "Error: This will never happen." :D

Pomaly ale iste :D
  • Everett_Young napsal(a):

@Mikke problém je, že ty vyhodíš x tisíc za zastaralý kus hardwaru který je ti v podstatě... no, na jedno použití. A navíc ta zastaralost je hrozně vidět (omezená hratelnost, omezená grafika, sbohem 60fps, omezené lokace, inventář, akce postav - protože máme málo tlačítek apod...). Takže je to prostě ztráta peněz. Nekoupíš si teď PS3 aby sis zahrál Last of us přičemž víš, že pak už ti ta ps3 bude k ničemu.

Proto si to taky nekupuju. =D

• SagartSagart Amo ergo sum
    Mikke napsal(a):

Ale prd Skyrim tedkon vylezl v HD edici, tak jsem si ho chtel opět zahrát dodělal tutoriál a vzpoměl jsem si na qeusty tipu pohádka o slepičce a kohoutkovi a rychle jsem to odinstaloval. Jediný co bylo na Skyrimu dobrý byly vedlejsi ukoly temnyho bratrstva a nějaky deadrycký qeusty..

S tímto tak nějak souhlasím. Jedině DB, daedry, nebo thalmor má dobrý questy. A pak ještě Dawnguard! Já hru hraji hlavně kvůli víceméně neomezeným možnostem (převážně u tvorby postavy), který je mi mnohem sympatičtější, než třeba u vychvalovaného Witchera 3 (kde mě vadí hlavně možnost, že musím hrát za Geralta).
  • Ona celá ta HD grafika spočívá v prostém přesamlování textur :-D Takže zas tak velká změna to není. Největší změnou na nové verzi je 64bitové jádro hry, takže časem bude zvládat daleko lepší mody než teď. Jinak Morrowind s ULTRA HD grafickým modem vypadá lépe než nový skyrim v základu :-D
  • kde mě vadí hlavně možnost, že musím hrát za Geralta).
    @Sagart Souhlas
  • pokračování Ultimate Generals je tu!
    http://store.steampowered.com/app/502520/
    větší, lepší, propracovanější
  • Vie niekto poradiť nejakú dobrú RPG na PS4? :)
    Zaklínača 3 som prešiel (aj všetky DLC a ešte ho chcem prejsť znova)
    Dragon Age Inquisition som prešiel tiež :)
    No a dalej si neviem vybrať a chce by som niečo odporučiť :)
    Mám rád RPG zo svetov fantasy (Dark fantasy alebo niečo ako Drakensang alebo Gothic)
    Poznáte niečo? Ide hlavne o single playerovky ale ani multi sa nebránim :)
  • @DonPadre Dark Souls 3 :twisted:
  • @DonPadre co třeba Bloodborn? to je myslím i exkluzivita na PS
    jinak vyšel Skyrim remaster
  • DanielSvatoš napsal(a):

@DonPadre co třeba Bloodborn? to je myslím i exkluzivita na PS
    jinak vyšel Skyrim remaster

Skyrim som prešiel už kedysi na PC :D a Dark Souls a Bloodborne :D DS mám a docela tamdostávam :D cítim sa ako noob :D mal som skôr na mysli niečo menej hardcore :D
  • Bloodborn je prý trošku méně hardcore :)
    tak ještě Fallout 4 a serie Mass Effect jestli je na PS4
  • Tak ještě mě napadlo Mount & Blade: Warband, to právě udělali nově edici na nextgen konzole a hra je to super. Ale nevím jak je to na PS4 s podporou modování.

Myslím že Risen 3 je také na PS4, což tak nějak pokračovalo v tom "Gothic" stylu, ale nehrál jsem, takže nemohu říct zda je to dobré/špatné.

• serie Risen je ale docela bídná (hlavně 2. díl)
  • @DanielSvatoš Já hrál jen první díl a ten neurazil. Dvojku mám na Steamu také, ale mě vždy odradí ti piráti, takže jsem se k tomu nedostal. :D
  • právě ti piráti no... :D
  • upraveno 3. prosince 2016
  • @DanielSvatoš a pořád není na PC :evil:
  • Jů, Emily Kaldwin vypadá v Dishonored 2... naprosto úžasně.

image
    image
  • @Everett_Young tj ale stejně budu hrát za Corva :D
    Last of Us je asi jediná exkluzivita kterou bych si zahrál ale pořád se mi nevyplatí kupovat PS4 kvůli jedné hře
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Everett_Young napsal(a):

@DanielSvatoš a pořád není na PC :evil:

Ani nikdy nebude
  • @DanielSvatoš za Corva, když máš k dispozici Emily? Proč? 8-O
  • nehraju za ženy když nemusím
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.