Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1153154156158159172

Komentáře

• @Monte Karstark Trošku mě zaráží to datum to teprve začli zbouchávat ne?

• Ubisoft předvede alespoň jednu novou značku
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Už se to pomalu rozjíždí...
  • juchů! příští týden bude boží :)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Monte Karstark strašně se na to těším, snad to po té dlouhé době bude stát za to :-)
  • Jo jo taky se těším, až oznámí odklad na rok 2019. =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    btw. internetem kolují zvěsti, že Bethesda má nějakou smlouvu s HBO a že se možná jedná o RPG ze světa GoT. No jestli to není kachna (což je docela velká šance) tak mě berou mdloby. Jo na jednu stranu, pořádný RPG z tohoto světa, a třeba i z historie (podpořili by tím ty svoje další chystané seriály) tak by to asi bylo super, jenže se obávám, že budou svázaní seriálovými kulisami :-?
  • to nechci vidět :D chci Wolfa a ostatní je vedlejší
  • Hmm RPG od Bethesdy? Takže zase budu muset dokončovat úkoly pomocí konzole, abych to vůbec mohl dohrát? :D
  • třeba nepůjde konzole
  • Když jsme u toho wolfa jakej byl vůbec ten Old blood? Já jsem se dostal kousek za hot dog a pak už ani nevim proč už jsem to nehrál. =D
  • @Mikke jedna věc mi v druhé části vadila ale jinak super
    New Order byl lepší ale i tak to byla parádní jízda
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Monte Karstark Ruku na srdce. Něco jako rpg mi ke hře o trůny nesedí. Navíc, budou-li se a to oni budou, řídit seriálem, minimálně po stránce vzhledu, bude to spíš k pláči, než k radosti.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ono jedno pár let staré RPG Game of Thrones už existuje, žádného zvláštního úspěchu však nedosáhlo.
  • Spíš mi k tomu světu sedí strategie a ne RPG. Přesně jak píše @Sagart . Viděl bych to na styl strategie Pána prstenů. To si myslím že by mohlo být hodně zajímavé
  • Já chci hezky ASOIAF: Total War... Po výborném Warhammeru by to mohli rozdělit na dva díly, Westeros a Essos, a pak to také spojit do jedné obrovské mapy...
    Taky bych raději strategii než RPG.
  • upraveno 8. června 2017

Gondor má kvóty :D

• Ta hudba :applause:
  • image
    mají tam nějakého špiona protože se jim úplně stejná věc stala s W3
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @DanielSvatoš Já je vydírám, snad to klapne :D
  • @Tyrion Lannister Tak to by si nám mohl zajistit collectorku s figurkou? :-P
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @AviaRa Peníze předem :)
  • Taky mohli napsat, že něco ukážou na e3 (ke vší smůle by to zase stejnak byl nic neříkající CGI film, ale alespoň něco.)
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @DanielSvatoš Tak trailer toho ukazuje hodně. Ve hře se objeví Yenefer po boku sTaliona, bude bojovat proti hrstce Lords of Cinder, máme zde Aragornovu death army, female Groota, lokace vypadají dobře.
    Ke gondorskému rytíři z Haradu se nemá smysl vyjadřovat. Oni k tomu sice dosadí nějaký dojemný příběh o adoptovaném dítěti jižanského obchodníka, které se postupem času vypracovalo až na kapitána stráže Minas Ithil, nicméně stále tím nikterak nezamaskují to, proč jej tam dosadili ve skutečnosti.
    Trailer na mne působí přeplácaně, zvlášť v kontrastu s lehce monotónním prvním dílem. Třebaže lokace vypadají krásně, nelze popřít.
    Kdo ví ale, zda něco takového můj stroj rozjede, alespoň na více, než co minuta, jedno FPS...
  • Mikke napsal(a):

Ta hudba :applause:

Súhlas. A aj trailer bol zaujímavý.
  • @Sagart jenom doufám že boss fight bude víc než 4x zmáčnout nějakou a klávesu a vítezství :D teď ještě hraju poslední DLC k Shadow of Mordor (Bright Lord) a budu to mít vše na 100%
    13. Února, to je daleko ... to jsem zvědavý, jestli to zase neposunou :-k
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.