Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
1150151153155156172

Komentáře

• no tenhle rok už snad určitě
    jenom v betě jsem nahrál přes 100 hodin tak se jen bojím že v tom nechám život :D ve Skyrimu mám něco přes 60 pro srovnání
  • upraveno 21. března 2017
    @everett_young Ahoj, no já jsem tady dlouho ale už nereaguju ani se nepřihlašuju, občas jen čtu.

jinak počet hodin v zaklínači se mi pomalu blíží k číslu 500 a já zkouším už snad všechna rozhodnutí, na NG+, pochod smrti se mi po nalezení optimálního komba talentů proměnil na pochod růžovou zahradou :)

Občas mám takové morální dilema že do určitého rozhodnutí prostě nejdu. (vždy pomůžu Rochemu) A stejně ve mě hra něco nechá.

Například růže Iris von Everec - když jí vezmu růži, prokážu milosrdenství? Nebo ji odkážu do nicoty? Když ji nevezmu tak zůstane navždy prokletá v domě s kočkou a psem. Což se mi jeví jako špatná možnost.

Pomoct Olgierdovi? Je to hajzl ale v zásadě zlomená postava, poprvé jsem ho zachránil kvůli tomu že je člověk a Gaunter je "ďábel" a zaklínač chrání lidi před zlem. Podruhé na NG+ jsem chtěl zmijí meč z Gaunterova "pekla" a O´Dimmovi odměny za to nestojí. Ale teď si říkám, co když Olgierdova duše patří "peklu" a zaslouží si nekonečné utrpení?

Teď mám před sebou poslední DLC a půjdu ho na druhý průchod - Blood and Wine. Chci jít druhou cestou - najít Neviděného Staršího a povolat Detlaffa. Ale trošku si říkám, že tahle cesta vyjde v nejhorší možný konec (z mého pohledu) a obě sestry zemřou. Pravda, Syanna je jako moje bývalka - manipulativní mrcha, Annarietta je namyšlená a rozmazlená cuchta. Ale zaslouží si obě smrt? Jde vůbec mít konec kde nikdo neumře?

• Jde mít konec kde neumre ani Syanna ani Anna ale musíš správně volit v dialogu se Syannou
  • Já vím, ale nejde to když jdeš najít Neviděného, tam totiž není Syannin deník, ten máš jen když jdeš do té pohádky.
  • @Blackfish jo tak máš pravdu :) já jsem ještě Neviděného neviděl (haha) protože vždy chci jít do pohádky za Syannou :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Ad Svanrige.

Člověk co se k moci dostal masovou vraždou a následně rozpoutal občanskou válku, rozděloval místo spojoval a utopil tradice skellige v krvi, sice drsné ale defakto demokratické. toho bych tam sednou nenechal i kdybych tam měl posadit Emhyra.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Blackfish Pokud reaguješ na můj příspěvek, že jsem se Svanrigem spokojen, je to právě tím, že mi Skellige nebylo sympatické a tak jsem jim tento osud rád nechal dopřát ;)
    Mám dojem, že to tu ještě nebylo, ale během Srdce z Kamene v Zaklínači jsem si všiml tří velmi zajímavých easter eggů, když vás u domu Borsodiových zastaví strážní, vaše konverzace irituje, ne-li je dokonce inspirovaná scénou z PoC, kde Jack rozmlouvá s těmi dvěma vojáky. Další najdete, když v knihovně hledáte vzkaz od Jakuba, můžete najít knihu, která svým tématem a postavami velmi usměvavě paroduje Twilight ságu. A o posledním, kdy jeden ze strážných u akademie naráží na nejslavnější hlášku Skyrimu, snad ani nemusím připomínat :)
    Musím uznat, že jakékoli měl základní příběh hry nedostatky, Srdce z kamene je dokonale napravilo. Nyní lituji, že jsem se k tomu dostal až tak dlouho po vydání :) Teď si jenom zjistit, jaké jdou udělat další konce...
  • upraveno 26. března 2017
    @Sagart Já spíš doufám, že to bude český gothic.
  • V HoS mě trkl třeba ďábel z křižovatky - gaunter o dimm. je to pěkný odkaz na samotný mýtus ďábla a třeba Supernatural. Potom třeba ten polykač ohně na svatbě - potom co nepozná kance od medveda - sdělí že se jmenuje david von borough - přímý odkaz na Davida Attenborougha. Na aukci Borsodiových je Ohnivý pohár z harryho pottera. Potom všichni rytíři planoucí růže v boji řvou hlášky z novýho šílenýho maxe. A mám dojem, že Geralt v sídle Olgierda při prohlídce poví pár hlášek z Anny Kareniny, ale za to nedám ruku do ohně, dlouho jsem to nečetl. A nevím jestli je easter egg, ale přímý odkaz na knihy - Olgierd na začátku boje řekne - Graj Muzyko Graj. Což je hláška Leo Bonharta.

• tak celý zaklínač je přímo narvaný easter eggy
    tady je docela solidní seznam ale určitě není úplný http://witcher.wikia.com/wiki/The_Witcher_3_Easter_Eggs_&_Pop_Culture_References
    @Blackfish ty hraješ v polštině? jaké to je oproti eng? já hraju v němčině a třeba triss má mnohem lepší dabing a nezní tak otravně
  • Nevím zda jste to zmiňovali, ale datadisk Blood & Wine má i pár easter eggů na ASoIaF (potažmo GoT)... Základní hra měla také pár, ale B&W přidalo např. postavu v side questu - Mountain, pak jakousi napodobeninu Brienne (podobný obličej) a nebo běhající NPC Aryu co mluví o své "Needle".
  • @Sagart To netuším. Možná se nesmí v turnaji používat Znamení nebo lektvary, to už si nepamatuji, ale to by asi herold řekl, jako důvod vyloučení. Bohužel si to nepamatuji přesně, protože jsem to hrál hned po vydání, ale neměl jsem problém s výhrou (je za to tuším i achievement).

Takže bych řekl, že je to bug, pokud v tom není nějaký ten háček s tím, že se nesmí něco používat.

• Bug to není, jednoduše jsi nevyhrál. :) Já to měl taky, je tam nutnost aby jsi vyhrál předchozí soutěže - závod na koních a střelnici, protože když jen porazíš protivníky v aréně tak to není dost. Vím, že tam byla i nějaká podmínka v boji, ale teď si to z hlavy nepamatuju.

Mimochodem je to závěrečný boss turnaje, který je o metr větší než geralt, zakutý v oceli a zove se poeticky Gregoire de Gorgon (což je hora ;) ) Holčička na ulici zahlásí, že jí bratr dal meč a jmenuje se jehla. A Brienne je obsazená v side questu pěstních soubojů, v češtině jako Stojvodák - v angličtině Stillwaters, po tom co ji porazíte tak sundá masku a je poznat že je to ženská, má podobné rysy a krátké vlasy, takže by to měl být odkaz na ni. Btw. na skellige je pěstní quest, kdy se v aréně perete na pěsti s medvěděm ;)

Hraju to v polštině už od druhého zaklínače, přijdu sice o Emhyrův dabing v podání Tywina Lannistera, ale všechno zní lépe, od nadávek obyčejných banditů až po dabing hlavních postav. Prostě mi k tomu ta polština sedí.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nejlepší hlášky dabing nepotřebují
    @Blackfish ok, tímto jsi mi prohru vysvětlil, nezvládl jsem Klepnu :D
    Nicméně, co se týče dabingu, hrají v angličtině (pro lepší studium jazyka, když už nic jinýho) a je to jen moje chyba, nebo se mi zdá, že dabing nesedí postavám do "huby". Někdy je to dost infantilní.
    Jinak, hráli jste někdo New game +? Jaký to je?
  • Od té doby co jsem přišel na ultimátní build tak ng+ na pochod smrti není problém :) jinak jsem si musel zvyknout, že mě vše složí na ránu.
  • @Sagart hrál jsem ng+ na pochod smrti a je to pohoda tak se toho neboj :D
    německý dabing mi přijde dost dobrý a líbí se mi víc než ten anglický (hlavně Ciri a Triss)
  • @undefined Když bude Radovida citovat nějaký Dolfík Hitlerů tak by to mohla být celkem bžunda
    :roll:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já myslel, že oznamovali návrat k historii. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil:
  • A tak musím říct, že se mi ta jednička celkem líbila. :)
  • Historický total war je ve výrobě a dle jejich slov to nebude nic s trojkou ve jméně. (takže medieval III nebo něco hodně podobného je nepravděpodobný)

Také dopředu ohlašovali, že chtějí pokrýt celý Warhammer ve třech dílech. Takže první číslice 3 u total war bude tipuju Warhammer. :D

Už zhruba dva týdny bylo jasné, že tohle ohlášení je Warhammer.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 31. března 2017
    @AviaRa Aha, takže je to vlastně takové velké samostatně hratelné DLCéčko :-k
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.