Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
vypadá to jako Warband jenom trochu hezčí
takže já se těším na:
Wolfenstein
Assassins Creed
Skull and Bones
Mount and Blade (i když neukázali nic pořádného)
ještě jsem nehrál Dishonored 2 ale jsem rád za ten datadisk
Shadow Of War
počítám jen hry, které se objevily na nějaké prezentaci
Nicméně krom Assassínů se na Scully těším asi nejvíc. Třebaže trailer je otřesný..
Docela zvědav jsem byl na ten Ashen ale vyklubal se z toho online co-op :-?
Nejvíc her mě zaujalo u toho Sony, jenže je to všechno konzolová exkluzivita, takže si ten God of War, Remake Shadow of Colossus a datadisky do Uncharted a Horizon nikdy nezahraju.
Takže sečteno podtrženo: Jediná věc, ze které mám velkou radost je ten Ori. Jenže ten výjde nejdřív tak za dva roky. :-(
Wolfenstein vyjde už v říjnu takže já jsem spokojen :) a taky si musím dát to Metro, takže je co hrát
btw chtěl jsem zkusit Life is Strange (první epizoda je zdarma) ale jelikož to nějak nefrčí na Woknech10 tak to padlo nakonec
zkoušel jsem to opravit podle návodů ale pořád nic
Jinak mně osobně se líbil gameplay z Days Gone, což mi připomíná, že si musím konečně zahrát The Last of Us, což mám v ToPlay listu už dost dlouho.
vypadá to fakt pěkně
Tak přeci jen bude při čekání na Oriho co hrát. :-)
už se to rýsuje
Ovládali sa postavy, čo boli v podstate žlté lopty s očami a tvárou (žiadny vyspelý model ľudí, detské postavičky), trebao ich pohybovať skrze nástrahy logicky tak, aby prechádzali skrze miestnosti, posúvali si objekty apod. Viac neviem. Ak zhodou magických okolností niekomu čosi napadne, môžete sem hodiť meno.
Napiš si do vyhledávače "isometric game" a projížděj obrázky dokud nenarazíš na to, co hledáš. :-)