Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1155156158160161172

Komentáře

• Sagart napsal(a):

Aviv napsal(a):

Blackfish napsal(a):

Aviv napsal(a):

Jo a taky byli i v Americe, i v Británii i v Itálii. Jen na tom Blízkem východě jsem je neviděla, nebo si na to nevzpomínám. :-D

Assassins creed? heh? První díl?
    Reagovala som na Sagarta. Asi som z toho mala urobiť citáciu. Mrkni na tú farebnú figúrku na sfinge, či ti nie je povedomá.
    AC má ísť do Egypta, on napísal, že Egpytských asasínov už máme, pretože Asterixa a Obelixa a spol, ktorí bežne stvárajú fyzicky náročné kúsky, tam obvinili zo zaslania otrávenej torty a ja som vymenovala ďalšiu podobnosť s tým, že boli tam, kde sa odohráva aj AC (len s iným načasovaním). Všetky lokácie sedia, len Blízky východ nie, pretože AC tam je a Asterix a Obelix tam nie sú. Ak sú, tak niekto povedzte.

Asterixova oddyssea ;) :D
    Dík.
  • docela slabé mi to přijde
    vypadá to jako Warband jenom trochu hezčí
  • Age of empires ve 4k
  • tak poslední předváděčka proběhla tak na co se nejvíc těšíte? abych řekl pravdu tak 30 minutový gameplay Assassins Creed mě přesvědčil a nejspíš si to pořídím
    takže já se těším na:
    Wolfenstein
    Assassins Creed
    Skull and Bones
    Mount and Blade (i když neukázali nic pořádného)
    ještě jsem nehrál Dishonored 2 ale jsem rád za ten datadisk
    Shadow Of War
    počítám jen hry, které se objevily na nějaké prezentaci
  • O Skull and bones mi ani neřikej. Nejdřív navnadí CGI trailerem a pak tam padnou slova online, PVP. Stejně nevim co si o tom slibujou, má to bejt jako world of warships? tohle podle mě moc dobře nedopadne, jako For Honor.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    DanielSvatoš napsal(a):

@Mikke bude i singlplayer

Pokud ano, sem s tím. Každopádně i For Hodor má single, mám dojem, a jak to dopadlo...
    Nicméně krom Assassínů se na Scully těším asi nejvíc. Třebaže trailer je otřesný..
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @DanielSvatoš a to ukazali len tie boje ? Ak ano tak graficky to vylepsili razantne oproti minulym hram.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. června 2017
    Jo pěkný trailer (hlavně hudebně) a pak z toho vyleze tohle. Vzali lodičky z AC Black Flag a namontovali je na For Honor model. Nic víc v tom nevidím.
    Docela zvědav jsem byl na ten Ashen ale vyklubal se z toho online co-op :-?
    Nejvíc her mě zaujalo u toho Sony, jenže je to všechno konzolová exkluzivita, takže si ten God of War, Remake Shadow of Colossus a datadisky do Uncharted a Horizon nikdy nezahraju.
    Takže sečteno podtrženo: Jediná věc, ze které mám velkou radost je ten Ori. Jenže ten výjde nejdřív tak za dva roky. :-(
  • @Edem jo jen asi dvě nebo tři videa, jsou ale dost nudné
    Wolfenstein vyjde už v říjnu takže já jsem spokojen :) a taky si musím dát to Metro, takže je co hrát

btw chtěl jsem zkusit Life is Strange (první epizoda je zdarma) ale jelikož to nějak nefrčí na Woknech10 tak to padlo nakonec
    zkoušel jsem to opravit podle návodů ale pořád nic
  • Mě teda nezaujalo vůbec nic, Assasins Creed, který dostane očividně ještě víc fantasy kabátek možná stáhnu ale kupovat nehodlám, na to byly předchozí díly i film hrozný zklamání a od Black Flag to stálo za prd. Shadow of Mordor mě nebavila ani jednička, Wolfenstein mi přišla nuda/šeď. Jediná hra na kterou se těším je South Park: Fractured but whole.
  • Blackfish napsal(a):

Wolfenstein mi přišla nuda/šeď.

image

• RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    upraveno 13. června 2017
    @DanielSvatoš LiS jsem na desítkách hrál úplně v pohodě.

Jinak mně osobně se líbil gameplay z Days Gone, což mi připomíná, že si musím konečně zahrát The Last of Us, což mám v ToPlay listu už dost dlouho.
  • @Monte Karstark
    Jo pěkný trailer (hlavně hudebně)
    Až na to že to neni ono. Tady se na tom dohadujou. Podle zpěvačky, která nazpívala první část, je to prej speciálně udělaný na žádost Ubisoftu.
  • upraveno 13. června 2017
    @Riokai
    Jinak mně osobně se líbil gameplay z Days Gone, což mi připomíná
    že musíš vytáhnout ty lidi co ti visej z balkonu na lane za nohy hlavou dolu. =D :twisted:
  • upraveno 13. června 2017
    @Blackfish Já se ti ani nedivim. Mě v posledních letech málo co zaujme a dohraju tak maximálně jednu hru za rok z těch pár co si vyberu např jsem ani nedohrál Black flag (nevim jestli to ma cenu začínat odznova, když si vzpomenu na chozeni po kanceláři s tabletem v ruce hned mě chuť přejde)
    upraveno 14. června 2017
    @Mikke Je to ono. Je to ta první část v 0:30 (Malia J). To co zazní v 1:40 už je zase něco jiného a ta holka (Alma) tam píše, že nahrála až tu třetí část ve 2:10.
  • z E3 výčtu jsem ještě zapomněl The Last Night

vypadá to fakt pěkně
    Journey to the West jako plošinová mlátička?
    Tak přeci jen bude při čekání na Oriho co hrát. :-)

• už se to rýsuje
  • DanielSvatoš napsal(a):

Blackfish napsal(a):

Wolfenstein mi přišla nuda/šeď.

image

Jako Jan Hus neodvolám! :D Prostě mi to přišlo nezábavné a tuctové, špatně optimalizované ovládání na pc. Oproti třeba DOOM tomu chyběla ta jiskra ve střílení nácků, tady jsem si připadal jako v Call of Duty: Wolfenstein

• upraveno 16. června 2017
    @Blackfish asi jsme každej hráli jinou hru :D
  • @DanielSvatoš @Blackfish hrál jiný hry naopak zabíjení nácků mě bavilo víc, než zabíjení démonů. :twisted:
    Už to zase vypuklo
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Zkoušel někdo co-op v Portal 2?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 4. července 2017
    Hľadám jednu staršiu hru. Hral som to kedysi dávno a moc si z toho nepamätám, ani názov. Zrejme to bola v podstate hra primárne pre deti, jemne logická, 3D pohľad do miestnosti (prechádzalo sa z miestnosti do miestnosti) tak, že vidno dve steny a podlahu podobné takémuto pohľadu:
    image

Ovládali sa postavy, čo boli v podstate žlté lopty s očami a tvárou (žiadny vyspelý model ľudí, detské postavičky), trebao ich pohybovať skrze nástrahy logicky tak, aby prechádzali skrze miestnosti, posúvali si objekty apod. Viac neviem. Ak zhodou magických okolností niekomu čosi napadne, môžete sem hodiť meno.
    @Gepeto Takových her je mraky :-k
    Napiš si do vyhledávače "isometric game" a projížděj obrázky dokud nenarazíš na to, co hledáš. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.