@flanker.27 Já bych taky rád, nebo aspoň druhou světovou z pohledu té "druhé strany". Ale to nehrozí, protože se všichni bojí přes půl století mrtvého režimu jak čert kříže.
Mŕtvy síce je, ale jeho odkaz nie. Dokým žijú svedkovia a asi aj deti svedkov, je to ešte citlivé. Tým nechcem tvrdiť, že sa to nemá vytvoriť, to by som viac než schvaľovala, ale chápem tú zdráhavosť.
Jelikož je americký herní trh pořád největší, tak asi těžko můžete očekávat, že se jim někdo bude snažit prodat AAA hru, ve které bude muset za zlé nácky střílet americké spoluobčany a přesto stále prohrávat a ustupovat až do Berlína.
No, prohrávat.. oni to na začátku hnali vidlema na všechny strany. :D a proč ne, kampaň by mohla mít i slušný příběh. Tam je tolik možností než jen pořád omílat Den D, skákání ze člunů do moře a pohledy na to jak kamarády kosí MG42 jak papír (viz. nové Call of Duty).
Tak blizzard měl marketing vždycky dobře zmáklej. Škoda, že to pořád cpou na tu jejich nekonečnou dojnou krávu. ( :-$ Vypadá to líp, než ten jejich film. )
Takže, Banner saga byl úžasný zážitek. Ale asi si počkám na lokalizaci, než se pustím do druhého dílu. Chci si to vychutnat naplno. Vážně skvělé. A závěrečná rána mě i emocioanálně dostala. MountBlade jsem si před nedávnem koupil taky a bohužel mě původní hra nějak nechytla. Kdyby nešlo o fiktivní svět ke kterému si nemůžu vytvořit žádný vztah...a proto jsem se pustil do módu iceFire. Snad nějak zvládnu absenci češtiny. :wall:
Komentáře
Nečekal jsem, že mě to tak chytne.
:'-(
Je úžastný jak budují tu atmosféru "německovyhráloválku" a já se na tu hru těším čím dál tím víc.
http://store.steampowered.com/app/694880/Total_War_ROME_II__Empire_Divided/
Vážně skvělé. A závěrečná rána mě i emocioanálně dostala.
MountBlade jsem si před nedávnem koupil taky a bohužel mě původní hra nějak nechytla. Kdyby nešlo o fiktivní svět ke kterému si nemůžu vytvořit žádný vztah...a proto jsem se pustil do módu iceFire. Snad nějak zvládnu absenci češtiny. :wall: