Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1158159161163164172

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 5. ledna 2018
    @Benji
    No tu vzpouru vedl hlavně Onef. Takže když ho nevezmeš do party, tak se to asi nestane. Každopádně tahle postava v jedničce tak jako tak umře.

Já měl Odd od začátku snad ve všech bitvách co to šlo, abych měl vždy tři střelce. Ty největší borci šli do první linie na prorážení obrany nepřátel a lučištnice za nimi zabíjeli svými šípy. Vtipný bylo, že i když je Alette takové mírumilovné naivní sluníčko, na konci hry jsem u ní měl asi nejvíc killů ze všech postav. =D
    Ještě že u mě na tom kuse dřeva neodplula ona, jinak bych v tom killstreaku nemohl pokračovat. :anxious:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    The Banner Saga jsem hrál už nějaké dva roky zpět, takže už si to skoro nepamatuju, budu si to muset dát znovu, než se pustím do dvojky. Ale na konci se obětoval samozřejmě otec.

• :-? tohle mi nic neříká ale třeba se něco dozvím při hraní
  • SagartSagart Amo ergo sum
    upraveno 10. ledna 2018
    @DanielSvatoš Tři království považuji za jednu z nejzajímavějších období Číny, přestože to také není mým primárním zájmovým okruhem. Přesto to však člověka naláká.
    Předpokládám, že lidech jako Cao Cao, Liu Bei, Zhang Fei či Guan Yu by nám víc pověděl zdejší mudrc Flanker.
  • A já bych si to ráda poslechla.
  • @Sagart tuším že ani flankera Čína nebere
    upraveno 10. ledna 2018
    Jednou jsem do tohoto zabředl ve snaze dopídit se, jestli byl Guan Yu zkutečná historická postava, či snad smyšlená, bůh, polobůh, či výplod nějakého Minga co si to celé vycucal z fingra. Nebo snad reálná postava po čase zkreslená báchorkami o nadpřirozených schopnostech. Jestli jsou na tom ti další tři pánové podobně a kam do toho všeho ještě vecpat Putování na západ s opičím králem a prasečím rypákem. Všechna ta čínská božstva, nebožstva, hliněné vojáčky, nefritové králíky a devítiocasé lišky. Nakonec jsem dospěl k tomu, že dokud se nenaučím číst rozsypaný čaj, nikdy se v tom nevyznám. Nechal jsem tedy čínské mýty Číňanům. Ať si hranici mezi zkutečnou historií, mythologií a bájnými příběhy určují sami.

btw. a co je sakra tohle? To budou letos tři TW hry?
  • a žádná mi zatím nedělá moc radost
    moje přání je třicetiletá válka
    DanielSvatoš napsal(a):

@Sagart tuším že ani flankera Čína nebere

Pravdu díš, vím o tom minimum, takže vlastně skoro nic. Největší přichýlení k čínským dějinám jsem zažil na výstavě terakotové armády, ale to je období nějakých pět století před tímhle. Cao Cao byl vojevůdce a to je asi tak všechno. Jednou jsem si dokonce i zapamatoval názvy těch tří království, ale teď bych je bez wiki nedal.
  • AvivAviv
    upraveno 10. ledna 2018
    Ja som zas čítala Čínsku cisárovnu a Tajný vejár. Ale to je beletria.
    Právě tři říše považuji za jedno z nejzajímavějších období číny, proto je škoda minimálních znalostí o této době, zvlášť v naší zemi. Co jsem sledoval, je to jistě způsobeno silnou romantizací této doby, všemožných božských a legendárních verzí význaných osobností... Guan Yu a Zhang Fei by mohli povídat... Což je také důvod,proč bych si rád přečetl dílo Čchen Šou... bohužel se ještě nenaskytla příležitost. Ale myslím, že hra by mohla dost poučit a přestože Total War obvykle nevyhledávám (snažím se odhodlat k Rome II, to je ale asi všechno) tak do této hry bych zainvestoval.
    snažím se odhodlat k Rome II
    Za sebe můžu dodat, že Rome II mě hodně zklamal a moc jsem z něj neodehrál.
  • @Sagart lepší bude asi Attila sice jsem to nehrál ale má to mnohem lepší hodnocení
    Rome II bylo v době kdy jsem to hrál docela zklamání
    @flanker.27 @DanielSvatoš v těchto hrách mi nijak nejde o hodnocení, ale o oblíbené historické období. Tudíž mi toto nijak nevadí a budu nejspíš investovat i do TW z čínského prostředí
  • Tak ať to splní očekávání.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Tomhle období se celkem podrobně věnuje stará strategická hra Fate of the Dragon která nabízela postupnou kampaň za všechny tři strany, celkem podrobně rozebírala životy výše zmíněných (každý tam má několika stránkový životopis) a události tehdejší Číny.
    @Everett_Young Zajímavé, podívám se. Dík za tip.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Za poslední měsíc jsem si koupil Total War (středověk), Mount and blade (kvůli Icefire módu a pořád nedokážu nikoho najmout v takovem množství, abych měl v bitvách šanci) a Metro - nejsmutnejsi na tom je to, že stejně ještě pořád hraju Rayman Legends, který mi dělá větší radost, než ostatní hry dohromady.
    Nějaká diagnóza? :-k
  • @Benji já si koupil Metro 2033 i Metro Last Light a to první mě docela zklamalo a tak jsem se do Last Light ještě nepustil
    @DanielSvatoš já se nedostal přes první misi. Nějak mě to taky nechytlo, nevím proč
  • atmosféru to má dobrou ale jinak to je docela nuda
    já to dohrál jen abych si mohl dát někdy Last light

o slevách jsem si koupil docela dost her (třeba i Ori and Blind Forest) ale teď nějak nemám chuť hrát a čekám na Kingdom Come
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Aviv ja poznam jeden fajn hiszoricko/vojensky film, Krvavé pobrežie.
  • Edem napsal(a):

@Aviv ja poznam jeden fajn hiszoricko/vojensky film, Krvavé pobrežie.

Vďaka za tip.
    upraveno 14. ledna 2018
    Já se chtěl pustit do What Remains of Edith Finch, ale zradilo mě, že není čeština. Přitom jsem měl pocit, že už jsem o ni někde četl.
    Tak jsem se místo toho vydal do boje s vnitřními hlasy na krvavé stezce do Helheimu.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Monte Karstark Hellblade je skvělá hra, hned jak bude na steamu v akci tak jí kupuju. A ještě letos má vyjít nový Tomb Raider. Pravděpodobně v prosinci pro konzole a v lednu 2019 pro PC. Ale přesné datum ještě není známé.
    @Everett_Young Jo trailer a oznámení Stínů Tomb Raider si asi schovávají na letošní E3. Ta časová exkluzivita na pro xbox se snad nepotvrdí a půjde to ven souběžně i s PC.
    Takovou dobu jsem čekal, až bude Dark Souls na steamu v akci, až jsem to nevydržel a dnes si ji koupil. Dark Souls 3 mě neskutečně uchvátila, jde se na tohle. Můj kancelářšký ntb to snad v pořádku utáhne :-D
    A snad to nebude takový žrout času, jako Witcher. Další tři hodiny spánku bych teď, když je v práci práce nad hlavu, asi nedal :-k
  • upraveno 21. ledna 2018
    Metro 2033 jsem rozehrál 2x a nikdy nedohrál, za to kniha byla skvělá. Hra je hodně zjednodušená v ději.

• nemůžu se dočkat
  • @Mikke Metro Last Light je mnohem lepší než 2033 a tak se rozhodně těším na Exodus
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.