Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1160161163165166172

Komentáře

• RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Tak co, tak co, tak co?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. února 2018
    Já zatím nemám co hodnotit. Mám za sebou teprve 3 hodiny v prologu.
    Každopádně základ je dobrý a hra vypadá dost pěkně. Kodex je narvaný informacemi, takže se člověk může i ledacos naučit o historii. Hromady skillů, perků atd. Co hru sráží dolů je technická stránka na kterou si stěžují úplně všichni. A můžu potvrdit, že to je poměrně zlé. Hraju s grafikou na Ultra a můj stroj to zvládá celkem dobře až na jednu místnost, kde mi ze záhadných důvodů padalo FPS na 15-20. Jiným nastavením grafiky se dá tohle určitě vyřešit. Ale jinak mi hra již jednou spadla. Jednou zmrzla při změnách v nastavení. Jsou vidět nehezky doskakující textury a objekty. V rozhovorech občas nesedí mimika a některé postavy se dost divně pohybují a jedna důležitá příběhová cutscéna se mu v druhé polovině začala tak sekat, že šel zážitek oné scény naprosto do prdele. Co jsem tak koukal, tak dost lidí také hejtuje sejvovici. V prologu není moc důvodů ukládat, takže nevím jak mi tohle bude vadit, ale už je na steamu nějaký mod, aby ufňukánci co jsou zvyklí v RPGčkách ukládat hru každých pět vteřin, nebuleli hrachy.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Monte Karstark Tak ony se ty problémy daly očekávat. Důležité bude, jak se k tomu Vávra a spol. postaví, a zda začnou co nejdříve vydávat patche.
  • upraveno 15. února 2018
    @Monte ten prolog je to nejhorší pak už to je jízda
    nějaký větší patch má být do 14 dnů
  • upraveno 22. února 2018
    že si koupím AC Origins, když je tam teď History Tour...
    image
    aha tak ne
  • Pokiaľ niekto potrebuje inklúziu na váze, tak... Tak už neviem.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Kdypak asi budou z propagace "historického sexismu" obviňována muzea či odborná literatura? Konečně jak si to staří Římané dovolili, nemít ani jednu císařovnu? To se musí napravit, protože rovnost je důležitější než skutečnost...
  • AvivAviv
    upraveno 22. února 2018
    Ne, prosím ne. "Víťazi píšu dejiny." by nemalo zachádzať do extrémov, stačí, že to vôbec existuje.
    Ten průvodce je docela pěkně udělaný. Jen škoda že to nenabízí češtinu jako zbytek hry.
  • Tak jsem si taky pořídil Kingdom Come. Můj Jindřich si hned v tutoriálové oblasti nalevloval bilinkářství na 10 abych získával sílu i ze sbírání bilinek a už umí číst (a to jsem v dějové lince teprve na úplném začátku, teprve se mám hlásit u rychtáře). Takže mám hromady věcí na prodej ale mám menší problém. Ví někdo z vás jak často se mlynáři doplňují peníze? Jednou jsem si všiml, že se mu doplnili na 500 ale nevim jak často se to děje, nebo jak to spustit. Mám v truhle hromadu věcí které bych potřeboval poprodávat, včetně nabraných věcí z mrtvol a nemám to jak prodat protože obchodníci mají málo peněz.
  • @Everett_Young mám stejný problém s prodáváním ale nevím (v truhle mám brnění v hodnotě 30k)
    číst jsem se naučil taky opravdu brzo (mělo by to být dražší)
    Jo, taky jsem měl bylinkářství na 10 lvl ještě v prologu :D Myslel jsem si, jak si tím budu vydělávat těžký prachy, tedy až do chvíle, kdy jsem vyzkoušel alchymii. :D
    Taky nevím jak často se ty prachy doplňují. Ale v Ratajích je obchodníků poměrně dost a mají i dost peněz. Popřípadě to řeším tak, že si během prodeje rovnou i něco koupím nebo si nechám věci opravit a pak z nich ty peníze dostanu zpět prodejem nějakého harampádí. A taky už jsem se naučil nelůtovat úplně všechno ale jen to, co má nějakou cenu a mojí Eponě se z toho nezaboří kopyta.
  • Já potřebuju peníze na Klepnu :-D Když už jsem s ní strávil těch 120 hodin v Zaklínači, tak jí teď přece nenechám stát někde na poli
  • Mě kytky nechávaj totálně chladným a nějaky přeprodávání jakbysmet.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 24. února 2018

To snad není pravda tohleto :wall: Jsem docela zvědav, kdy uslyšíme o tom, že mezi husity máme malo černejch
  • polygon je dobrá žumpa
    image
  • "Study suggests playing as a black character can reinforce racist attitudes" =D
    Co k tomu dodat?

upraveno 9. března 2018
    Když máš negrochvilku, nejsi to ty.
    image

@DanielSvatoš btw, ta cenzura v AC:Origins padla jen na samostatný Historical Tour. Když máš plnou hru do něhož byl ten režil přidám zdarma, tak tam je to bez mušlí a lístečků. Je to kvůli ratingu.
  • @Monte už jsem to taky zjistil
    ale ta přemalovaná váza tam je pořád
    upraveno 9. března 2018
    Mě se vůbec nedaří vygooglit fotku originálu, abych viděl ten rozdíl. :-k
  • @Monte my jsme to zrovna měli v učebnici dějepisu na základce :D
    co si pamatuju tak stačí zaměnit vlasy
  • btw AC jsem si nakonec koupil a naprosto si to užívám
    ten svět je tak krásně zpracovaný a obrovský že to naprosto nepobírám
    to opravdu musíte mít armádu lidí na takovou hru
    @DanielSvatoš Joo, docela respekt před tím, že se tam dá šplhat úplně všude a po všem.
    Už na tebe v poušti pršeli brouci?
  • @Monte nene zatím jsem tam netrávil tolik času (level 25) a moje první fata morgána byl hořící keř :D to mě opravdu pobavilo
    já si dokonce myslím že AC je lepší než Zaklínač ale na veřejnosti to neříkám aby mě lidi neubodali
    btw hru jsem začal na obtížnost Noční můra ale srazil jsem to na těžkou když jsem zjistil že za to achievment není - což je docela bizár
  • upraveno 15. března 2018
    @Monte a taky ve hře fotíš jak japonec v Praze? :D ten fotomode je naprosto boží věc a přitom taková blbost
    Konečně se podívám, co to pod tou Chichén Itzóu schovávají za hrobky. :dance:
  • A Way Out paradní
    doporučuju jestli máte kamaráda :D
    upraveno 24. března 2018
    Hra jako stvořená pro @Krisa
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Monte Karstark Vuhůůůů, to je superrozkošný. To chci!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.