Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Každopádně základ je dobrý a hra vypadá dost pěkně. Kodex je narvaný informacemi, takže se člověk může i ledacos naučit o historii. Hromady skillů, perků atd. Co hru sráží dolů je technická stránka na kterou si stěžují úplně všichni. A můžu potvrdit, že to je poměrně zlé. Hraju s grafikou na Ultra a můj stroj to zvládá celkem dobře až na jednu místnost, kde mi ze záhadných důvodů padalo FPS na 15-20. Jiným nastavením grafiky se dá tohle určitě vyřešit. Ale jinak mi hra již jednou spadla. Jednou zmrzla při změnách v nastavení. Jsou vidět nehezky doskakující textury a objekty. V rozhovorech občas nesedí mimika a některé postavy se dost divně pohybují a jedna důležitá příběhová cutscéna se mu v druhé polovině začala tak sekat, že šel zážitek oné scény naprosto do prdele. Co jsem tak koukal, tak dost lidí také hejtuje sejvovici. V prologu není moc důvodů ukládat, takže nevím jak mi tohle bude vadit, ale už je na steamu nějaký mod, aby ufňukánci co jsou zvyklí v RPGčkách ukládat hru každých pět vteřin, nebuleli hrachy.
nějaký větší patch má být do 14 dnů
aha tak ne
číst jsem se naučil taky opravdu brzo (mělo by to být dražší)
Taky nevím jak často se ty prachy doplňují. Ale v Ratajích je obchodníků poměrně dost a mají i dost peněz. Popřípadě to řeším tak, že si během prodeje rovnou i něco koupím nebo si nechám věci opravit a pak z nich ty peníze dostanu zpět prodejem nějakého harampádí. A taky už jsem se naučil nelůtovat úplně všechno ale jen to, co má nějakou cenu a mojí Eponě se z toho nezaboří kopyta.
To snad není pravda tohleto :wall: Jsem docela zvědav, kdy uslyšíme o tom, že mezi husity máme malo černejch
Co k tomu dodat?
@DanielSvatoš btw, ta cenzura v AC:Origins padla jen na samostatný Historical Tour. Když máš plnou hru do něhož byl ten režil přidám zdarma, tak tam je to bez mušlí a lístečků. Je to kvůli ratingu.
ale ta přemalovaná váza tam je pořád
co si pamatuju tak stačí zaměnit vlasy
ten svět je tak krásně zpracovaný a obrovský že to naprosto nepobírám
to opravdu musíte mít armádu lidí na takovou hru
Už na tebe v poušti pršeli brouci?
já si dokonce myslím že AC je lepší než Zaklínač ale na veřejnosti to neříkám aby mě lidi neubodali
btw hru jsem začal na obtížnost Noční můra ale srazil jsem to na těžkou když jsem zjistil že za to achievment není - což je docela bizár
doporučuju jestli máte kamaráda :D