Já zatím nemám co hodnotit. Mám za sebou teprve 3 hodiny v prologu. Každopádně základ je dobrý a hra vypadá dost pěkně. Kodex je narvaný informacemi, takže se člověk může i ledacos naučit o historii. Hromady skillů, perků atd. Co hru sráží dolů je technická stránka na kterou si stěžují úplně všichni. A můžu potvrdit, že to je poměrně zlé. Hraju s grafikou na Ultra a můj stroj to zvládá celkem dobře až na jednu místnost, kde mi ze záhadných důvodů padalo FPS na 15-20. Jiným nastavením grafiky se dá tohle určitě vyřešit. Ale jinak mi hra již jednou spadla. Jednou zmrzla při změnách v nastavení. Jsou vidět nehezky doskakující textury a objekty. V rozhovorech občas nesedí mimika a některé postavy se dost divně pohybují a jedna důležitá příběhová cutscéna se mu v druhé polovině začala tak sekat, že šel zážitek oné scény naprosto do prdele. Co jsem tak koukal, tak dost lidí také hejtuje sejvovici. V prologu není moc důvodů ukládat, takže nevím jak mi tohle bude vadit, ale už je na steamu nějaký mod, aby ufňukánci co jsou zvyklí v RPGčkách ukládat hru každých pět vteřin, nebuleli hrachy.
Kdypak asi budou z propagace "historického sexismu" obviňována muzea či odborná literatura? Konečně jak si to staří Římané dovolili, nemít ani jednu císařovnu? To se musí napravit, protože rovnost je důležitější než skutečnost...
Tak jsem si taky pořídil Kingdom Come. Můj Jindřich si hned v tutoriálové oblasti nalevloval bilinkářství na 10 abych získával sílu i ze sbírání bilinek a už umí číst (a to jsem v dějové lince teprve na úplném začátku, teprve se mám hlásit u rychtáře). Takže mám hromady věcí na prodej ale mám menší problém. Ví někdo z vás jak často se mlynáři doplňují peníze? Jednou jsem si všiml, že se mu doplnili na 500 ale nevim jak často se to děje, nebo jak to spustit. Mám v truhle hromadu věcí které bych potřeboval poprodávat, včetně nabraných věcí z mrtvol a nemám to jak prodat protože obchodníci mají málo peněz.
@Everett_Young mám stejný problém s prodáváním ale nevím (v truhle mám brnění v hodnotě 30k) číst jsem se naučil taky opravdu brzo (mělo by to být dražší)
Jo, taky jsem měl bylinkářství na 10 lvl ještě v prologu :D Myslel jsem si, jak si tím budu vydělávat těžký prachy, tedy až do chvíle, kdy jsem vyzkoušel alchymii. :D Taky nevím jak často se ty prachy doplňují. Ale v Ratajích je obchodníků poměrně dost a mají i dost peněz. Popřípadě to řeším tak, že si během prodeje rovnou i něco koupím nebo si nechám věci opravit a pak z nich ty peníze dostanu zpět prodejem nějakého harampádí. A taky už jsem se naučil nelůtovat úplně všechno ale jen to, co má nějakou cenu a mojí Eponě se z toho nezaboří kopyta.
btw AC jsem si nakonec koupil a naprosto si to užívám ten svět je tak krásně zpracovaný a obrovský že to naprosto nepobírám to opravdu musíte mít armádu lidí na takovou hru
@Monte nene zatím jsem tam netrávil tolik času (level 25) a moje první fata morgána byl hořící keř :D to mě opravdu pobavilo já si dokonce myslím že AC je lepší než Zaklínač ale na veřejnosti to neříkám aby mě lidi neubodali btw hru jsem začal na obtížnost Noční můra ale srazil jsem to na těžkou když jsem zjistil že za to achievment není - což je docela bizár
Komentáře
Každopádně základ je dobrý a hra vypadá dost pěkně. Kodex je narvaný informacemi, takže se člověk může i ledacos naučit o historii. Hromady skillů, perků atd. Co hru sráží dolů je technická stránka na kterou si stěžují úplně všichni. A můžu potvrdit, že to je poměrně zlé. Hraju s grafikou na Ultra a můj stroj to zvládá celkem dobře až na jednu místnost, kde mi ze záhadných důvodů padalo FPS na 15-20. Jiným nastavením grafiky se dá tohle určitě vyřešit. Ale jinak mi hra již jednou spadla. Jednou zmrzla při změnách v nastavení. Jsou vidět nehezky doskakující textury a objekty. V rozhovorech občas nesedí mimika a některé postavy se dost divně pohybují a jedna důležitá příběhová cutscéna se mu v druhé polovině začala tak sekat, že šel zážitek oné scény naprosto do prdele. Co jsem tak koukal, tak dost lidí také hejtuje sejvovici. V prologu není moc důvodů ukládat, takže nevím jak mi tohle bude vadit, ale už je na steamu nějaký mod, aby ufňukánci co jsou zvyklí v RPGčkách ukládat hru každých pět vteřin, nebuleli hrachy.
nějaký větší patch má být do 14 dnů
číst jsem se naučil taky opravdu brzo (mělo by to být dražší)
Taky nevím jak často se ty prachy doplňují. Ale v Ratajích je obchodníků poměrně dost a mají i dost peněz. Popřípadě to řeším tak, že si během prodeje rovnou i něco koupím nebo si nechám věci opravit a pak z nich ty peníze dostanu zpět prodejem nějakého harampádí. A taky už jsem se naučil nelůtovat úplně všechno ale jen to, co má nějakou cenu a mojí Eponě se z toho nezaboří kopyta.
To snad není pravda tohleto :wall: Jsem docela zvědav, kdy uslyšíme o tom, že mezi husity máme malo černejch
Co k tomu dodat?
ale ta přemalovaná váza tam je pořád
co si pamatuju tak stačí zaměnit vlasy
ten svět je tak krásně zpracovaný a obrovský že to naprosto nepobírám
to opravdu musíte mít armádu lidí na takovou hru
Už na tebe v poušti pršeli brouci?
já si dokonce myslím že AC je lepší než Zaklínač ale na veřejnosti to neříkám aby mě lidi neubodali
btw hru jsem začal na obtížnost Noční můra ale srazil jsem to na těžkou když jsem zjistil že za to achievment není - což je docela bizár
doporučuju jestli máte kamaráda :D