Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Uvidime po vikende, kolko bude pomer.
Kedy si ju bral? Ked pre 2008, tak sa to este ako tak da pochopit...
Krátké, výstižné a stručné. Jenom mi tak ještě chybí otázka, jak se máme stavět k posvátným symbolům náboženství, jehož vyznavači (a to nemluvím o fundamentalistech) mají respektu k posvátným symbolům jiných náboženství velice málo. Ale to by bylo asi moc jedovaté :twisted:
A pak jsou tu vtipy, kde ovšem často není zřejmý cíl (nebo někteří se jej snaží mylně vykládat)... Klasika: Dva největší politické úspěchy Rakouska - dokázali přesvědčit zbytek světa, že Mozart byl Rakušan a Hitler Němec. - Fajn a dělá si to legraci z Rakouska, politiků, Hitlera, Mozarta? Podle mě ne, vše tam vystupuje, ale předně to často ukáže na (byť jen pocitovou) neznalost posluchače...
A já mám trochu pocit, že karikatury ChH nejsou ani tak o Pokrokovi, ani o Knize a ani o víře jako takové, ale o obraze, který vrhají současní slimáci (to jsou takoví ti šneci bezdomovci)
(Samozřejmě se nechci dotknout ničí víry, proto používám zcela nenávodná slova, pod nimiž si každý může představit cokoli)
Já nevím, nebylo by jednoduché řešení, aby DP měl nějakou interní databázi platných "jízdenek na jméno" s omezeným přístupem a revizor si jen pípl QR kód (a kdybych neměl QR, tak vyhledal dle čísla OP, jména a příjmení) nebo podobnou blbost a vyjelo mu "webovou stránku" obsahující:
Foto:
Jméno: JAY
Číslo OP: 123456
Jízdenka platná: 1.1.2015-31.1.2015
Kontrola: OK (a ještě jim to může zaznamenat, že mě zkontrolovali pro kontrolu kontrolorů)
Tohle se dá zavést přes mobilní telefony a není k tomu potřeba skoro nic... A ve vlaku metra jsem je stejně neviděl ani nepamatuju...
Mlady Grek a student politologie vysvetluje, preco volil Syrizu
...clovek pri citani trosku pochopi, aku velku cast problemu predstavuje grecke myslenie
Zaujimavy pokus (simulovanie vyvoja spolocnosti na mysiach)
A dnes som zistila, ze som asi zila na inej planete, ked som nevedela, co je Bubbleology :D
A pokračování. Už před pár lety jsem říkala, že Řecko mělo v té situaci podstoupit řízený státní bankrot a teď by na tom byli líp. Teď si jejich premiér představuje (v reálu předpokládám tak naivní není), že nejenže Řecko neplní podmínky, za jakých peníze dostalo, ale dluh nesplatí, protože "to není reálné"? Jinak se zhroutí celá eurozóna, lol. IMO naopak, euru by prospělo, kdyby se Řecko vrátilo k drachmě, když ostatně euro stejně přijalo díky falšované finanční statistice.
A od koho si pan premiér bude chtít půjčit příště? Čína? Rusko?
http://www.novinky.cz/domaci/359930-islamsky-stat-je-uhlavni-nepritel-musime-ho-znicit-vyzval-svet-zeman.html