Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
16869717374581

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Abych neplevelila Fanouškovskou fikci, tak to napíšu sem.
    Musím se pochlubit, konečně přišel impuls a já zjistila, kdy má můj vedoucí DP konzultačky a projela katalog knihovny a objednala + vypsala si (regály) knihy.
    A fakt mě štve, že limit je 25 knih! Mám jich tolik objednáno - z toho hned bude asi 5 a zbytek čekám ve frontě, takže si nemůžu mezitím půjčit jiné. Já potřebuju knížky projet doma a nepotřebné klidně druhý den vrátím. Doufám, že mi "zachrání život" bratr, jako při BP, kdy jsem si půlku knih půjčila na něho a mohla jsem se nima v klidu přehrabovat :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. listopadu 2012
    @Krisa Musíš objet i jiné knihovny :) Ale příliš mnoho knih je zlo, to pak práce působí spíš schizofrenně, tu kousek, tam kousek, dost to tříští nějakej základní tah tý práce. Je dobrý to mít pro orientaci,a le nakonec stejě člověk vezme 4-5 reprezentativních a ze zbytku tu a tam odcituje, aby se neřeklo :)
  • @Krisa Gratulujem k impulzu a nech ti to vydrzi co najdlhsie :)
  • @Krisa Máš můj obdiv za aktivitu! :applause: :-)
    Děkuji, chtěla jsem být příkladem :D

@flanker.27 Však já budu mít samozřejmě méně knih - já si je ale potřebuji prohlédnout a vybrat doma v klidu a né před paní na pultu, kdy za mnou klepe na hodinky další člověk. Já si třeba z některých knížek vyberu jen jednu kapitolu, pár stránek, ty si okopíruju a knihu vrátím. S objížděním knihoven je to u nás těžší - máme Vědeckou, Univertitní a Městskou (více poboček, beletrie). A do Pardubic se mi nechce :)
    @Krisa Tak nechť ti ten impuls vydrží notně dlouho :)
    flanker.27 napsal(a):

@Krisa Tak nechť ti ten impuls vydrží notně dlouho :)

Právě me vypekl 17. listopad - chtěla jsem jít zítra pro ty knížky a ono je dneska už 16. :(
  • @Krisa Spoustu zdrojů můžeš získat i přes různé elektronické databáze, určitě má vaše škola k nějakým přístup ;-) Když to tak čtu, začínám se stydět za svoji línost... :-D
    @Michelle Stydět se nemusíš - svého vedoucího jsem navštívila pouze 1x a to aby mi podepsal přihlášku DP :D
  • @Krisa Já už ji taky viděla naživo :-) V září... Musím se na ni jít ještě letos alespoň jednou mrknout :-D
    @Michelle To jsi na tom líp, já za ním byla přesně před rokem :D Ale vídám ho na přednáškách Antropologie, takže alespoň nezapomenu, jak vypadá :D
    @Krisa A je nějakej problém jít dneska nebo v pondělí?
  • Tak to začínám mít hned lepší pocit :-D Už mám osnovu, docela dost literatury, mám to zadané v informačním systému... Teď už jen začít psát :-)
    flanker.27 napsal(a):

@Krisa A je nějakej problém jít dneska nebo v pondělí?

Bratr dneska nemůže (potřebuju si ty knížky půjčit na něj, páč mám zamluveno 25 kusů a čekám na ně ve frontě, takže je dostanu možná v průběhu prosince...). A chtěla jsem začít o víkendu psát, když už jsem se rozhodla :D
    @Krisa To je chvályhodné. Začít dřív, než budou povídky a vánoce :)
    flanker.27 napsal(a):

@Krisa To je chvályhodné. Začít dřív, než budou povídky a vánoce :)

Já jsem původně chtěla čekat na 22.12. a pak začít, ale asi jsem si to nějak rozmyslela...
    @Krisa No vidíš, a přitom podle novejch propočtů bys čekala až do 14.12.2116. To by bylo úža studium co? :)
    flanker.27 napsal(a):

@Krisa No vidíš, a přitom podle novejch propočtů bys čekala až do 14.12.2116. To by bylo úža studium co? :)

Kdyby to šlo, tak klidně do roku 2116 studovat budu.
  • @flanker.27 Mayovia predlzili kalendar? :)
    @Hildegarda Ne, ale ten přepočet z jejich kalendáře na náš je vraj špatně :)
    Resp. byl špatně uurčen počátek cyklu.

@Krisa On vlastně člověk může studovat celoživotně,a korát při překročení standardní délky studia už musí platit :)
    @flanker.27 Pokud jsi absolvent, tak může překročit stadardní délku studia a stejně platíš "jen" absolventský poplatek. Mě se druhý bakalář počítá už jako navazující studium (magistr), takže kromě toho, že jsem platila ve třeťáku na druhém bakaláři (5. rok studia na VŠ), tak musím platit i teď na magisterkém studiu. Naštěstí je absolvenstký poplatek 2 900 Kč za rok, což je proti "normálnímu" poplatku za překročení (kolem 15 000 za semestr) lahoda :)
    @Krisa Já vim, je to něco jako dvě školy za cenu jedné. Ale je tam ten problém zvaný "absolvent"

BTW zrovna minulej tejden zamnou byla v práci jedna holka co překročila studium na fildě a chtěj to teď po ní a "co s tim má dělat" :) (BTW o asi dva roky starší než já - věčnej student)
    flanker.27 napsal(a):

Ale je tam ten problém zvaný "absolvent

Tak to se holt musí nějaká škola dodělat za každou cenu :).

Krisa napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Ale je tam ten problém zvaný "absolvent

Tak to se holt musí nějaká škola dodělat za každou cenu :).

Za cenu práv v Plzni :)
    flanker.27 napsal(a):

Za cenu práv v Plzni :)

Obávám se, že to bylo dražší, než samotné školné...

@Krisa Ale za ušetřený čas si ti lidé vydělali, takže se to vyplatilo :)
    @flanker.27 To je pravda.
  • já doufam že se příští tejden nebo tenhle výkend dostanu do knihkupectví a pořídim si další přírůstek zde http://www.knihydobrovsky.cz/files/most/fotky-prodejna-006.jpg
    GRRM pod Halinou Pawlowskou? 8-O
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.