Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Musím se pochlubit, konečně přišel impuls a já zjistila, kdy má můj vedoucí DP konzultačky a projela katalog knihovny a objednala + vypsala si (regály) knihy.
A fakt mě štve, že limit je 25 knih! Mám jich tolik objednáno - z toho hned bude asi 5 a zbytek čekám ve frontě, takže si nemůžu mezitím půjčit jiné. Já potřebuju knížky projet doma a nepotřebné klidně druhý den vrátím. Doufám, že mi "zachrání život" bratr, jako při BP, kdy jsem si půlku knih půjčila na něho a mohla jsem se nima v klidu přehrabovat :)
@flanker.27 Však já budu mít samozřejmě méně knih - já si je ale potřebuji prohlédnout a vybrat doma v klidu a né před paní na pultu, kdy za mnou klepe na hodinky další člověk. Já si třeba z některých knížek vyberu jen jednu kapitolu, pár stránek, ty si okopíruju a knihu vrátím. S objížděním knihoven je to u nás těžší - máme Vědeckou, Univertitní a Městskou (více poboček, beletrie). A do Pardubic se mi nechce :)
Resp. byl špatně uurčen počátek cyklu.
@Krisa On vlastně člověk může studovat celoživotně,a korát při překročení standardní délky studia už musí platit :)
BTW zrovna minulej tejden zamnou byla v práci jedna holka co překročila studium na fildě a chtěj to teď po ní a "co s tim má dělat" :) (BTW o asi dva roky starší než já - věčnej student)
http://www.novinky.cz/krimi/284986-zachranka-si-vynutila-odvoz-novorozence-matka-vysoudila-100-tisic.html