Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
16768707273581

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja som natoľko naivný, že verím v slobodu, solidaritu, symbiózu, súdržnosť, jednotu, spravodlivosť, spokojnosť, finančnú rovnováhu, mier, inteligenciu, toleranciu a pomsrtný život. To je pravda. :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Branislav_Gepeto napsal(a):

Ja som natoľko naivný, že verím v slobodu, solidaritu, symbiózu, súdržnosť, jednotu, spravodlivosť, spokojnosť, finančnú rovnováhu, mier, inteligenciu, toleranciu a pomsrtný život. To je pravda. :)

Neboj, to přejde :D
    Krisa napsal(a):

Ja mám dve chvíľky. Raz keď som naštvaný z porušovanie týchto bodov a vtedy som ako "Jediná správna vec, ktorú ľudstvo následujúcich 50 rokov spraví, je to, že zahynie" a inokedy, keď som v pohode ako teraz som naivný a mám vieru :D

Krisa napsal(a):

Ja mám dve chvíľky. Raz keď som naštvaný z porušovanie týchto bodov a vtedy som ako "Jediná správna vec, ktorú ľudstvo následujúcich 50 rokov spraví, je to, že zahynie" a inokedy, keď som v pohode ako teraz som naivný a mám vieru :D
    Ta první varianta nepřejde :D
    Krisa napsal(a):

Krisa napsal(a):

Ta první varianta nepřejde :D
    No to viem, tá bude čím dalej intenzívnejšia a intenzívnejšia :)
  • Ja verim že laska je svinstvo ktore ale chuti tak sladko že aj ja mu občas podľahnem, ľútosť je hriech a lož najlepšia zbraň
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. listopadu 2012
    pomsrtný život
    Do you want to live forever?

Gardien napsal(a):

Ja verim že laska je svinstvo ktore ale chuti tak sladko že aj ja mu občas podľahnem, ľútosť je hriech a lož najlepšia zbraň

You know nothing :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Říkal někdo v bodovačce dort? Dávám odkazem, protože je to dlouhé jako pohádka.
    Nevada napsal(a):

Ty bláho, to chci umět - já se zasekla na potahovací hmotě (jedna jde dobře potahovat, ale nechutná mi a ta druhá je výborná, ale praská...)
  • Krisa: protahovací hmota je fondán?
    Gardien napsal(a):

Krisa: protahovací hmota je fondán?

Jo, ale dá se vyrábět různě, takže podle mě není všechno fondánovitý fondán :)
    Nevada napsal(a):

Takto neskoro som hladný a ešte chute rob! :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Z kterého dílu je prosím tohle video?

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To je poté co mu Ned vrátil odznak pobočník a ještě předtím než ho napadl Jaime. Takže v druhé polovině 5. epizody.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    díky ;-)
  • Tyna napsal(a):

flanker.27: Cože? já Rusku nevyčítám, že nám teď už neprodává za tržní. jen jsem vysvětlila, proč byly dříve energie levnější...

Teď je o tom pěkný článek v 22 čísle respektu, jak EK obžalovala Gazprom, že zvyšuje uměle některým členským státům ceny a brání jim využívat možnosti konkurence. Za ruský plyn se platí větší ceny než nabízí volný trh. Ale oni musejí jít dolu s cenami. Teď přichází na scénu levný břidlicový plyn s USA...

upraveno 9. listopadu 2012
    levný břidlicový plyn s USA...
    To je protimluv sám o sobě :)
    Podle toho, co o podobných zdrojích píší v knize Nejistý plamen Cílek a Kašík, je to jeden z energeticky nejnáročnějších zdrojů, s výtěžností asi 4 jednotky energie na jednu vloženou. Nemluvě o dosti problematických metodách těžby. Takže pokud tu cenu nedotujou tak nevím :)
  • Taky ne... Zas tak se v tom nevyznám. :-)
  • Podařilo se mi opařit si palec čajem a následně zmrazit, myslíte, že mi do rána neupadne :/
    Dreamer napsal(a):

Podařilo se mi opařit si palec čajem a následně zmrazit, myslíte, že mi do rána neupadne :/

Začni si přikládat hlínu na prsa, ať si zvykáš :)
  • Dreamer napsal(a):

Podařilo se mi opařit si palec čajem a následně zmrazit, myslíte, že mi do rána neupadne :/

Kdyžtak máš ještě druhý ;-) A dalších osm krásných prstů! :-)
  • Michelle napsal(a):

Dreamer napsal(a):

Kdyžtak máš ještě druhý ;-) A dalších osm krásných prstů! :-)
    Ramsay? Jsi to vážně Ty?! :-P
  • @MissUtahraptor Pšššt! ;-) :anxious:
  • Dobře, budu pokračovat v ledové terapii :D zatím mi palec pěkně ladí s červenou mikinou, tak třeba na tom nebude zas tak zle.
  • @Dreamer Červená je lepší než modrá nebo černá... ;-) Určitě to zvládneš :-)
    Červená s meruňkovou? Krvácím v nemoderní barvě...
  • flanker: existuje farbivo po ktorom isty Čas krvacaš čierne
  • mam otazku... z ktoreho dielu je tato veta: There is only one god, and his name, is death... and there is only one thing we say to Death: Not today...
    hovoril to tanečny majster na treningu aryi
  • upraveno 16. listopadu 2012
    @Gardien Je to po tom, co zraní Neda. Šestý díl (Golden Crown), cca. 15 minuta.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.