Tanec - diskuse

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
1444547495067

Komentáře

• upraveno 19. července 2012
    Ja jsem asi uplne hloupa...ale sakra kdo to je ten Griff, mi vubec neochazi, kdo by to mohl byt ani pres Tyrionovy narazky na okridleneho lva....a nerikejte mi, ze se to dozvim v posledni Tyrionove kapitole....(jsem strana 280) Prosim prosim o spam....lamu si s tim hlavu
    TYRION niytt napsal(a):

Ja jsem asi uplne hloupa...ale sakra kdo to je ten Griff, mi vubec neochazi, kdo by to mohl byt ani pres Tyrionovy narazky na okridleneho lva....a nerikejte mi, ze se to dozvim v posledni Tyrionove kapitole....(jsem strana 280) Prosim prosim o spam....lamu si s tim hlavu

No, Griff je z rodu, který má ve znaku gryfa. :-) Ale víc ti říkat nebudu, protože se to dozvíš dřív než v poslední kapitole. Tak vydrž, a nekaž si překvapení!
    A pak zjistíš, že toho týpka vůbec neznáš. :-)
    Ben Nevis: Ale jo, jestli četl velmi velmi velmi pozorně a pamatuje si každého joudu, na kterého Cersei kdy vzpomínala...
    TYRION niytt napsal(a):

Je to snadné Griff je Jon Connington mající ve znaku Griffony, je to bývalý králův pobočník, kterého milý král Aerys sesadil, zbavil všech pozemků a titulů, zabavil majetek a vyhostil ze západozemí. Mimo jiné byl Connington zamilován do Rhaegara a proto kope za targaryeny, přestože se mu dostalo z jejich rukou tak vlídného zacházení. A to je vše přátelé :-p
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. července 2012
    sveva napsal(a):

TYRION niytt napsal(a):

No, Griff je z rodu, který má ve znaku gryfa. :-) Ale víc ti říkat nebudu, protože se to dozvíš dřív než v poslední kapitole. Tak vydrž, a nekaž si překvapení!
    Nechápem, prečo to tu spoilujete. Keby sa to dozvedieť nechcela, tak nepíše. A ak by som sa niečo nechcel dozvedieť, tak nejdem do témy, ktorá má v názve "Spoiler". Takže ak sa už spýtala, pokojne čierniť nemusíte.
    Tyna napsal(a):

Ben Nevis: Ale jo, jestli četl velmi velmi velmi pozorně a pamatuje si každého joudu, na kterého Cersei kdy vzpomínala...

Aj Jaime ho raz spomínal, v tej jame s tým iným Conningtonom... Robarrom? Neviem ako sa volal...
    :-)) jj, o 4 stranky dale prislo vysvetleni:-)) Akorat teda na Conningtona si vubec z predchozich knih nepamatuju...musela tam byt o nem jen letma zminka
    sakrys, kdo si ma tech 33333333 postav pamatovat:-)))
    Gepeto: to byl Ronnet Connington, jeho otec zdědil vše po "zrádci" Jonovi Conningtonovi. Jaime ho shodí že schodů, když se Ronnet nelichotivě vyjadřuje o Brienne.
    TYRION niytt napsal(a):

:-)) jj, o 4 stranky dale prislo vysvetleni:-)) Akorat teda na Conningtona si vubec z predchozich knih nepamatuju...musela tam byt o nem jen letma zminka

V Cerseiných kapitolách v Hostine pár krát spomína na neho ako na predchádzajúceho pobočníka (ešte pred Arrynom a tým pyromancerom) a spomínala na veci ohľadne jeho vyhostenia. Aj Jaime ho spomína. Ja som vedel, čo mám od mena Jon Conington čakať, takže si to pamútám, ale naozaj to boli také minimálne zmienky.
    TYRION niytt napsal(a):

George Raymond R***cenzúra z dôvodu nebezpečnosti pri vyslovení***d Martin :)
    TYRION niytt napsal(a):

George Raymond R***cenzúra z dôvodu nebezpečnosti pri vyslovení***d Martin :)

Klasika, reknes si, nejake priblble jmeno z historie a ono to ma princatko:-))
    V podstatě má Jon C. stejný vztah ke Aegonovi, jako má Malíček k Sanse :-)
    Tyna napsal(a):

Dobrý postřeh :-)) (a oba jsou mi stejně sympatičtí)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    :-@
    Tyna napsal(a):

Taky mě to při čtení jeho kapitoly napadlo :D
    A pak že Aegona šetří pro Dany... ;-)
    Tak jako Malíček, ten hajzl, Sansu pro Dědice údolí...
    Začína to dávať... ,,Zmysel".. Perverzný zmysel :D
    A až Aegon usedne na trůn, uspořádají na jeho počest turnaj. A tam mladý drak potká Sansu s modrým ptáčkem ve vlasech a... Déjà vu
    Montezuma3 napsal(a):

A až Aegon usedne na trůn, uspořádají na jeho počest turnaj. A tam mladý drak potká Sansu s modrým ptáčkem ve vlasech a... Déjà vu

A tak ju unesie a jej brat Bran bude zabitý, keď sa bude Aegonovi vyhrážať, no našťastie tu bude malý Rickon, ktorý vyprovokuje rebéliu so svojím priateľom... Shireen Baratheon :D A tú si vezme a zasadne na trón? A Starkovia vládnu svetu .D
    No jasně a zatím na Ostrově tváří v Bažinách si užívají života a srandy tři velcí kámoši Robert, Eddard a Howland, poté, co zinscenovali první dva svou smrt, aby měli klid a vzpomínají na svého kámoše Arryna :-p
    Jarla napsal(a):

No jasně a zatím na Ostrově tváří v Bažinách si užívají života a srandy tři velcí kámoši Robert, Eddard a Howland, poté, co zinscenovali první dva svou smrt, aby měli klid a vzpomínají na svého kámoše Arryna :-p

How??? Land????
    Zinscenovaná smrt Eddarda? To by nezvládl ani Chriss Angel
    Monty - Kryštofa Andílka neznám...jen jsem přihodila šílenou teorii jakožto reakci na jiné neméně šílené :-D
    Hmmm, taky by se mohli alternativně dát dohromady Robert Arryn s Danaerys...
    Ahoj, chtěl bych se zeptat co si myslíte o Aegonově invazi, podaří se mu získat sedm království ? Situace pro něj vypadá příznivě, až moc příznivě podle mně. V králově přístavavišti teď budou všichni bojovat o moc a k Aegonovi se téměř určitě přidají Dornové, a právě proto že to vypadá že Aegon hladce zvýtězí, tak se to určitě nestane, minimálně ne tak přímím způsobem, v písni se věci totiž nevyvýjejí tak jak to vypadá ,že se budou vyvýjet.
    Jsou tu taky stále Železní a Stannis, první jmenovaní budou určitě působit potíže tyrrelům, ale mají potenciál na něco většího? Stannis je zase v naprosto zoufalé situaci, i kdybi se mu totiž podařilo získat sever ,tak z toho nic mýt nebude, protože sever je zničen válkou a momntálně v něm panuje tuhá zima, navíc by musel čelit nebezpečí nejen z jihu, ale taky mnohem nebezpečnějšímu ze severu.
    Kdo tedy nakonec získá to ošklivé kovové křeslo ?
    Já myslím, že brzo začnou mít obyvatelé Západozemí úplně jiné starosti...
    Tyna napsal(a):

Já myslím, že brzo začnou mít obyvatelé Západozemí úplně jiné starosti...

Ja myslim že už zaČali
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Nebo to bude jako s Frozen Throne. Zbydou dva kandidáti kteří se něj porvou a toho přeživšího svrhnou po čase lidi.
    Everett Young napsal(a):

Nebo to bude jako s Frozen Throne. Zbydou dva kandidáti kteří se něj porvou a toho přeživšího svrhnou po čase lidi.

Neviem prečo ale vybavil som si Eddarda Starka ako sedi na železnom prove a pomaly zamrza.. s rukami na opierkach jednou držiac ľad
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 20. července 2012
    Neviem prečo ale vybavil som si Eddarda Starka ako sedi na železnom prove a pomaly zamrza.. s rukami na opierkach jednou držiac ľad
    Led = Mrazivý Smutek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.