Tanec - diskuse

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
1454648505167

Komentáře

• upraveno 20. července 2012
    Everett Young napsal(a):

Neviem prečo ale vybavil som si Eddarda Starka ako sedi na železnom prove a pomaly zamrza.. s rukami na opierkach jednou držiac ľad
    Led = Mrazivý Smutek
    I keď ich porovnanim zistime že Len vyzerá ako na urovni 1 a Mrazivý smútek ako lvl33
  • upraveno 20. července 2012
    Vzdycky jsem si myslela, ze nejvic nenavidim Joffa, ale byl to slaby odvar proti tomu, jak se mi zveda zaludek z Bastarda Boltona. Me snad zacina byt Theona lito...
  • upraveno 21. července 2012
    to El Presidente: Aegon žádné velké šance nemá. Rovina a Bouřlivý konec jsou "dědiční" nepřátelé Dorne, a tak by jim musel nabídnout něco hodně zajímavého, aby proti němu nebojovaly. Vzhledem k tomu, že Vysoká Zahrada si dělá zálusk na post královny a král nosí rodové jméno Baratheon a řada bouřlivých lordů byla spjatá s trůnem, tak jim vlastně nemá co nabídnout. Dornové navíc nemají žádnou extra armádu, tak nanejvýš 15 000 mužů - a tolik bez problémů dají dohromady Bouřliví a Rovináři taky (nezaznamenal jsem, že by mezi nimi panovala nějaká větší nevraživost). Dornové navíc budou bojovat v cizím prostředí. Les a zima asi nebudou dělat příliš dobře písečným koním.

Navíc objevení se společného nepřítele je jedna z mála věcí, které mohou alespoň dočasně utišit hádky (husitské frakce si taky šly po krku, ale tváří v tvář Zikmundovi šly spory stranou).
    Taky konečně dočteno. Čtu, že hodně lidí tu fandí Jonovi jako zrozenému bojovníkovi světla. Stannis byl mimo již dlouho (od rozhovoru Aemona o tom že meč nevyzařoval teplo) a myslím, že to Jon není. Dokonce si myslím, že je mrtvý opravdu. Buď se setká se svým strýcem jako nemrtvý nebo skončil úplně. Zeď padne, divocí taky, bastard z Hrůzova udělá ještě pár "nesympatických" věcí a stane se snídaní Jiných. A když už to bude vypadat, že někdo získá železný trůn - Jiní se převalí přes celé Západozemí. Zatím nedostali prostor a určitě to nebude tak, že přijdou pod zeď a dostanou tam čočku. Tečka. Konec. To se mi nezdá. Mají potenciál a "číhají" na svoji šanci v knížce dlouho. O to větší entrée to bude.

A jako znovuzrozeného azora ahaie si přeju a doufám v Theona. Na něj sem čekal dvě knížky a věděl jsem, že se vrátí. Nějak mi přesvědčily ty scény ze seriálu (jelikož tvůrci znají přibližný konec ságy pro sichr a lepší "optimalizaci" času postav).

Pokud už tu někdo řešil znovuzrození Smraďocha budu rád za nějaký výtah, přečetl jsem pár stránek komentářů z těch padesáti. Díky.
    Krev pomalu stékala po jílci meče, stále se díval do jejích překvapených očí. Očí, které tak rád kdysi vídal a rád se v nich utápěl. Oči jenž byly zelené jako jarní tráva.. V jeho srdci se rozprostřel žal, obrovský bol, který musel z něj ven. Pomalu její tělo položil na zem a meč odhodil co nejdál od sebe. Naposledy ji políbil, když tu si povšiml, že v místnosti je stále větší teplo a světlo. "Rozbil jsem snad nějakou lampu?" Rozhlédl se po místnosti a ke svému údivu viděl, že zdrojem toho světla je meč, jímž zabil svou milovanou sestru.. svou Cersei.. Srdcožrout, tak se ten meč jmenoval

:-))
    chrochta napsal(a):

Dornové navíc nemají žádnou extra armádu, tak nanejvýš 15 000 mužů

Quentyn povedal Daenerys, že Dorne jej dá 50 tisíc kopijí.
    A rovina jich má v králolese sto tisíc, stále nic, když by se měla porovnávat surová síla.
    skelet napsal(a):

Krev pomalu stékala po jílci meče, stále se díval do jejích překvapených očí. Očí, které tak rád kdysi vídal a rád se v nich utápěl. Oči jenž byly zelené jako jarní tráva.. V jeho srdci se rozprostřel žal, obrovský bol, který musel z něj ven. Pomalu její tělo položil na zem a meč odhodil co nejdál od sebe. Naposledy ji políbil, když tu si povšiml, že v místnosti je stále větší teplo a světlo. "Rozbil jsem snad nějakou lampu?" Rozhlédl se po místnosti a ke svému údivu viděl, že zdrojem toho světla je meč, jímž zabil svou milovanou sestru.. svou Cersei.. Srdcožrout, tak se ten meč jmenoval

Krása, jen malá připomínka, neměl Srdcožrout Joff? Jaime měl Oathkeeper a dal ho Brienne. Ale jak říkám, představa moc pěkná.
    brbr napsal(a):

skelet napsal(a):

Krása, jen malá připomínka, neměl Srdcožrout Joff? Jaime měl Oathkeeper a dal ho Brienne. Ale jak říkám, představa moc pěkná.
    Ja, ja. Ten, co měl na Černovodu (a nakonec snad ani nepoužil). Oathkeeperův kvalitní bratříček (čti: druhá půlka zmrzačeného Ledu) je Widow's Wail (Vdovin nářek).
    áá pravda.. no co naplat, kudla jako kudla :-)
    to Connor: Quentyn nejspíš nevěděl, co mluví (ani Arianne to nevěděla). Dle Dorana Martella je Dorne vojensky nejslabší ze Sedmi království, a kdyby Dornové skutečně mohli postavit 50 000 mužů, Aerys Šílenec by se jistě nespokojil jen s 10 000 bojovníky.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 21. července 2012
    kzk napsal(a):

Taky konečně dočteno. Čtu, že hodně lidí tu fandí Jonovi jako zrozenému bojovníkovi světla. Stannis byl mimo již dlouho (od rozhovoru Aemona o tom že meč nevyzařoval teplo) a myslím, že to Jon není. Dokonce si myslím, že je mrtvý opravdu. Buď se setká se svým strýcem jako nemrtvý nebo skončil úplně. Zeď padne, divocí taky, bastard z Hrůzova udělá ještě pár "nesympatických" věcí a stane se snídaní Jiných. A když už to bude vypadat, že někdo získá železný trůn - Jiní se převalí přes celé Západozemí. Zatím nedostali prostor a určitě to nebude tak, že přijdou pod zeď a dostanou tam čočku. Tečka. Konec. To se mi nezdá. Mají potenciál a "číhají" na svoji šanci v knížce dlouho. O to větší entrée to bude.

A jako znovuzrozeného azora ahaie si přeju a doufám v Theona. Na něj sem čekal dvě knížky a věděl jsem, že se vrátí. Nějak mi přesvědčily ty scény ze seriálu (jelikož tvůrci znají přibližný konec ságy pro sichr a lepší "optimalizaci" času postav).

Pokud už tu někdo řešil znovuzrození Smraďocha budu rád za nějaký výtah, přečetl jsem pár stránek komentářů z těch padesáti. Díky.

WW budú mať priestor vo Vichroch, keďže niekto (možno Bran) sa vydá Ďalej na sever...
    Connor napsal(a):

chrochta napsal(a):

Dornové navíc nemají žádnou extra armádu, tak nanejvýš 15 000 mužů

Quentyn povedal Daenerys, že Dorne jej dá 50 tisíc kopijí.
    Veď hovoril o kopách, nie o mužoch :D :D
  • upraveno 22. července 2012
    to chrochta: skoro všichni Bouřlivý lordi dvakrát proti oficiálním Robertovým dětem povstali ( nejdřív Renly a pak Stannis ) a ten zbytek kterej po bitvě na černovodě neutekl se Stannisem nebo nezemřel, přísahal věrnost Tommenovi kvůli tomu ,že pokud chtěli přežít tak jinou možnost neměli. Takže pokud Aegon dobyje Bouřlivý konec tak má podle mně jejich loajalitu jistou. Navíc Mace má svou padesátitisicovou armádu v KL a minimálně dokud neproběhne soud s jeho dcerou , tak s ní nikam nepůjde. A je podle mně téměř jisté že Cersei bude vydět v Kevanově smrti Tyrrelovic dílo, takže se jim bude snažit všemi prostředky škodit.
    Podle mně zachvíli Aegon stane v čele spojené armády Dornů, Bouřlivých a Zlatého společenstva zatímco Tyrrelové budou mýt nedořešené záležitosti v KL a železné, kteří zrovna provádějí velkou invazi na jejich území.
    upraveno 22. července 2012
    El Presidente napsal(a):

to chrochta: skoro všichni Bouřlivý lordi dvakrát proti oficiálním Robertovým dětem povstali ( nejdřív Renly a pak Stannis ) a ten zbytek kterej po bitvě na černovodě neutekl se Stannisem nebo nezemřel, přísahal věrnost Tommenovi kvůli tomu ,že pokud chtěli přežít tak jinou možnost neměli. Takže pokud Aegon dobyje Bouřlivý konec tak má podle mně jejich loajalitu jistou. Navíc Mace má svou padesátitisicovou armádu v KL a minimálně dokud neproběhne soud s jeho dcerou , tak s ní nikam nepůjde. A je podle mně téměř jisté že Cersei bude vydět v Kevanově smrti Tyrrelovic dílo, takže se jim bude snažit všemi prostředky škodit.
    Podle mně zachvíli Aegon stane v čele spojené armády Dornů, Bouřlivých a Zlatého společenstva zatímco Tyrrelové budou mýt nedořešené záležitosti v KL a železné, kteří zrovna provádějí velkou invazi na jejich území.

Odprisahali vernosť Joffreymu, nie Tommenovi. Na Tommena prešli automaticky až neskôr.

Ja normálne začínam držať palce Cersei, nech ten boj vyhrá, zabije Maceho, dá povraždiť od zúfalstva aj jeho armádu (prestane veriť, že Joffa zabil Tyrion, hoci malá šanca, ale po Kevanovej smrti ak z toho Tyriona neobviní, mohla by k tomu mať blízko) a potom mi je jedno, čo s ňou bude...
    Tyrellové budou jako Itálie a v polovině zápasu se přidají k vítězící straně.
    Everett Young napsal(a):

Neviem prečo ale vybavil som si Eddarda Starka ako sedi na železnom prove a pomaly zamrza.. s rukami na opierkach jednou držiac ľad
    Led = Mrazivý Smutek
    A Ned Stark se vrátí jako Lich King. Nasadí si ledovou korunu dálného severu, armádu jiných, oživlých a tak podobně a hurá na Královo přístaviště - Cersei, zúčtujeme spolu.
    Blackfish napsal(a):

Everett Young napsal(a):

Led = Mrazivý Smutek
    A Ned Stark se vrátí jako Lich King. Nasadí si ledovou korunu dálného severu, armádu jiných, oživlých a tak podobně a hurá na Královo přístaviště - Cersei, zúčtujeme spolu.
    A potom príde Jaime aka ten-magor-čo-je-teraz-burning-lich-kingom-ale-jeho-meno-som-zabudol-myslím-že-fordrink a Eddarda zabije a Nedova hlava sa zase bude musieť dívať na Jaimeho prdel na JEHO tróne... Déjá vúúúúúúúúúú

Blackfish napsal(a):

Everett Young napsal(a):

Led = Mrazivý Smutek
    A potom príde Jaime aka ten-magor-čo-je-teraz-burning-lich-kingom-ale-jeho-meno-som-zabudol-myslím-že-fordrink a Eddarda zabije a Nedova hlava sa zase bude musieť dívať na Jaimeho prdel na JEHO tróne... Déjá vúúúúúúúúúú
    Neeee Ned nie je lichking.. on je Arthas.... A vlastne sa spoji s lichkingom...
    Thanagor.....
    An Karanir Thanagor,
    Mor Ok Angalor.
    Mor Ok Gorum
    Pala'Ahm Raval.
    Ro-mun A'l Ga
    Ballog A'l Enthu
    Korok Na Boda...
    Ha! Ma! Da! Ma!
    Erigo Eo Draco Modo!
    Mor Ok Gorum Pala'ahm
    Mor Ok Croval Angalor
    Thanagor.....
    Mor Ok Gorum
    Pala'Ahm raval
    Specto Su Praesenti...
    Caligo Caelum...
    Mor Ok Croval Anga'lor
    Karanir Thanagor....
    Karanir Thanagor
    Gardien napsal(a):

Blackfish napsal(a):

Everett Young napsal(a):

Led = Mrazivý Smutek
    Neeee Ned nie je lichking.. on je Arthas.... A vlastne sa spoji s lichkingom...
    Thanagor.....
    An Karanir Thanagor,
    Mor Ok Angalor.
    Mor Ok Gorum
    Pala'Ahm Raval.
    Ro-mun A'l Ga
    Ballog A'l Enthu
    Korok Na Boda...
    Ha! Ma! Da! Ma!
    Erigo Eo Draco Modo!
    Mor Ok Gorum Pala'ahm
    Mor Ok Croval Angalor
    Thanagor.....
    Mor Ok Gorum
    Pala'Ahm raval
    Specto Su Praesenti...
    Caligo Caelum...
    Mor Ok Croval Anga'lor
    Karanir Thanagor....
    Karanir Thanagor
    My son, the day you were born, the very forests of Winterfell whispered the name Eddard. My child, I watched with pride as you grew into a weapon of righteousness. Remember, our line has always ruled with wisdom and Ice. And I know you will show restraint when exercising your great power. But the truest victory, my son, is stirring the hearts of your people. I tell you this, for when my days have come to an end, you shall be King. (I keĎ asi by to bolo lepšie s Robbovym menom)
    Stejně mi Arthase bylo líto, byl to sympaťák. Stejně jako Illidan, ne ten kladnej blbecek Malfurion, Thrall, nebo fanatik Uther.
    Nu, v tejto časti som nechápal Uthera. Pri tej dedine chcel počkať, kým sa tí občania premenia na Zombie a až potom ich pozabíjať aj so stratou vlastných vojakov? Arthas chcel všetko vybaviť rýchlo, tak, aby sa ešte občania nestihli zmeniť. Uther je prosto blbec :P

Gardien: Veta On nie je Lich King, on je Arthas je trocha odveci. Arthas je Lich King. Síce sa spojil s Nerz'Hulom, ale sa tróne bola jeho prdel. Takže vlastne II. Lich King... :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Souhlas, Arthas a Illidan jsou největší frajeři a taky mi jich bylo líto. Hlavně Arthase, protože jsem pochopila, že jeho tělo obsadil padouch a jeho "duše/vědomí" zmizela/zemřela.
    Krisa napsal(a):

Souhlas, Arthas a Illidan jsou největší frajeři a taky mi jich bylo líto. Hlavně Arthase, protože jsem pochopila, že jeho tělo obsadil padouch a jeho "duše/vědomí" zmizela/zemřela.

Nezomrela ona zomrela až na konci wrath of the lich king.. inak su akesi neoverene informacie Že ilidan žije ale nadej tomu nedavam
    Gardien napsal(a):

Krisa napsal(a):

Nezomrela ona zomrela až na konci wrath of the lich king.. inak su akesi neoverene informacie Že ilidan žije ale nadej tomu nedavam
    Arthasov slávny úder do rozkroku z WarCraft: TFT prežil :D Ten je zocelený

Gardien napsal(a):

Krisa napsal(a):

Veď prave.. Frostmourn hungers.. a jeho duša bola v ňom.. ale teoreticky keĎ sa frostmourn rozbil ?
    Jon pokývl Železnému Emmettovy. "Odveďte prosím lorda Janose ke Zdi...
    ..a zavřeteho do ledové cely..., mohl by řict. Jon nepochyboval o tom že po dni nebo deset uvnitř těsne komůrky z ledu by celý roztřesený a horečnatý prosil, aby jej pustili... V okamžiku kdy bude venku začnou ale on a Thorne znovu kout pykle.
    ...A uvažte jej k jeho koni, mohl by řict. Pokud si Janos Slynt nepřál odebrat se do Šedé stráže jako velitel, mohl by se tam vypravit jako jeji kuchař.
    Bylo by jen otazkou času než by dezertoval. A kolich dalšíchby si přitom vzal sebou?
    "...a pověste ho, " doŘekl Jon.
    Naj pasaž.. ale späť k Artanedovy
    Gardien napsal(a):

Gardien napsal(a):

Krisa napsal(a):

Veď prave.. Frostmourn hungers.. a jeho duša bola v ňom.. ale teoreticky keĎ sa frostmourn rozbil ?
    Pokiaľ viem, jeho duša bola vo FM pokiaľ bol Death Knight, keď sa stal Lich Kingom, duša sa mu vrátila, iba počul Nerz'Hulov hlas, takže to, čo robil ako LK bolo v plnej vôli. Možno trocha pokrivený systémom, aký použili na Rampla/Evilu vo OUaT. Ale vo vlastnej veci. Aj v tej animácií pre koniec Fall of the Lich King bolo ako sa rozprával s duchom svojho otca. A otec u odpustil tie hriechy, ale Arthas videl iba temnotu.

Gardien napsal(a):

Gardien napsal(a):

Krisa napsal(a):

Pokiaľ viem, jeho duša bola vo FM pokiaľ bol Death Knight, keď sa stal Lich Kingom, duša sa mu vrátila, iba počul Nerz'Hulov hlas, takže to, čo robil ako LK bolo v plnej vôli. Možno trocha pokrivený systémom, aký použili na Rampla/Evilu vo OUaT. Ale vo vlastnej veci. Aj v tej animácií pre koniec Fall of the Lich King bolo ako sa rozprával s duchom svojho otca. A otec u odpustil tie hriechy, ale Arthas videl iba temnotu.
    Jo jo to viem... hmm musim nakresliť (alebo jednoducho použijem skyrim) Na vytvorenie neda ako lich kinga :D
    Arthas zničil všetko to, čím bol, avšak napriek tomu v ňom zostali spomienky a to mu bránilo vypustiť Pohromu v plnej sile na svet(úprimne, Orgrimmar, Stormwind a Scarlet Enclave? Mali hádam na viac útokov).
    A Arthas videl len temnotu preto, lebo nemŕtvi po smrti zostávajú v tme, kde neustále trpia. Svojím spôsobom peklo(toto je zobrazené v jednej poviedke, kde je samovražda Sylvanas(ale kľud, znovu ju oživili)).
    Kéž bych alespoň přibližně tušila, o čem to tu v diskuzi Tanec - POZOR, diskuse bez omezení !!! mluvíte :-)))))))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.