Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Navíc objevení se společného nepřítele je jedna z mála věcí, které mohou alespoň dočasně utišit hádky (husitské frakce si taky šly po krku, ale tváří v tvář Zikmundovi šly spory stranou).
A jako znovuzrozeného azora ahaie si přeju a doufám v Theona. Na něj sem čekal dvě knížky a věděl jsem, že se vrátí. Nějak mi přesvědčily ty scény ze seriálu (jelikož tvůrci znají přibližný konec ságy pro sichr a lepší "optimalizaci" času postav).
Pokud už tu někdo řešil znovuzrození Smraďocha budu rád za nějaký výtah, přečetl jsem pár stránek komentářů z těch padesáti. Díky.
:-))
Podle mně zachvíli Aegon stane v čele spojené armády Dornů, Bouřlivých a Zlatého společenstva zatímco Tyrrelové budou mýt nedořešené záležitosti v KL a železné, kteří zrovna provádějí velkou invazi na jejich území.
Ja normálne začínam držať palce Cersei, nech ten boj vyhrá, zabije Maceho, dá povraždiť od zúfalstva aj jeho armádu (prestane veriť, že Joffa zabil Tyrion, hoci malá šanca, ale po Kevanovej smrti ak z toho Tyriona neobviní, mohla by k tomu mať blízko) a potom mi je jedno, čo s ňou bude...
Thanagor.....
An Karanir Thanagor,
Mor Ok Angalor.
Mor Ok Gorum
Pala'Ahm Raval.
Ro-mun A'l Ga
Ballog A'l Enthu
Korok Na Boda...
Ha! Ma! Da! Ma!
Erigo Eo Draco Modo!
Mor Ok Gorum Pala'ahm
Mor Ok Croval Angalor
Thanagor.....
Mor Ok Gorum
Pala'Ahm raval
Specto Su Praesenti...
Caligo Caelum...
Mor Ok Croval Anga'lor
Karanir Thanagor....
Karanir Thanagor
Gardien: Veta On nie je Lich King, on je Arthas je trocha odveci. Arthas je Lich King. Síce sa spojil s Nerz'Hulom, ale sa tróne bola jeho prdel. Takže vlastne II. Lich King... :D
A Arthas videl len temnotu preto, lebo nemŕtvi po smrti zostávajú v tme, kde neustále trpia. Svojím spôsobom peklo(toto je zobrazené v jednej poviedke, kde je samovražda Sylvanas(ale kľud, znovu ju oživili)).