Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Dothraky připojí ke svému skromnému khalassaru. Yunkajské armády jsou složené z otroků a žoldáků. Žoldáci mohou kdykoli změnit stranu a otroci se k Dany rádi připojí. Flotilu Volantisu rozpráší Victarion a Ghiscar s Qarthem už si pak ani neškrtnou.
A ten kdo jako další dorazí do Braavosu bude hodně důležitý. Protože ten někdo může vyslovit jméno a mladá asasinka bude mít první zakázku.
Viem jedine že vraj Marwyn ešte nedorazil do Meereenu :O
Do Braavosu ještě nikdo nedorazil a podle toho co víme se tam ani nikdo zatím nechystá. Jen konstatuji, že jestli se tam někdo vydá, může to být jedině proto, že chce vyslovit jméno.
Pozor ta chudinka příšerka totiž pár set let předtím s potěšením pod vedením Sauronova bývalého opána veaždila hodné lidi a elfíky.... takže svině na entou a když pánáíčka porazili tak co? zbaběle se skovala.....
Z těch odvážnějších teorií se mi líbí ty, že je to Blackfyre nebo Jonovo ztracené dvojče... :D
:-)
Já se při Písni vztekala tolikrát... to už by tam mělo běhat dvojčat požehnaně! Jenže GRRM zatvrzele oživuje postavy, který mě naopak nejvíc iritujou. :P
No pořád si myslím, že si Martin nechává zadní vrátka, kdyby se mu story nelíbila a chtěl ji změnit. V tom rozhovoru říkal, že dává do Písně různé náznaky, ale druhou stranu neřeší časové linky. Tak nevím...
Ad Balrog - nevím, proč by měla být sympatická jenom příšerka, která myslí jako člověk a ještě lituje svých činů. Většinou je to poslední nebo jediný exemplář svého druhu, zatímco potravy (lidí nebo elfů, kdyby nebyli dekadentní) je dost. Měli by takové příšerky strčit do rezervace a dobře o ně pečovat. :-)
nehovoriac, že to ako očakávame samé zlo spôsobí, že prípadný happyend nebudeme vnímať "ako niečo trápne", ale sa potešíme.... či?