Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Soumrak na Worlonu - hořkosladký, Ledový drak hořkosladký, Píseň pro Lyu hořkosladký, Nightfliers hořkosladký , Sen Ockerwee hepík SPísečníci přijde na to, jestli fandíte vrahovi proti mimozemským broukům Proměny kůže v zásadě hepík Skleněná květina přijde na to, jestli chcete být robot
Chudák Vetřelec nebo co ta příšerka z Morie z Pána prstenů? Ona byla zlá, protože zabila Gandalfa, přitom to byli chamtiví trpaslíci, co kopali moc hluboko... :-)
Ještě se daří prozatím Malíčkovi a Varysovi.
Nové postavy mě taky neberou. A taky sáhodlouhé kapitoly, jejichž děj se dá shrnout do dvou vět.
Taky se mi líbily kapitoly s novými POV - Barristan, Theon, Victarion, Arianne. Vlastně mě nudily (za to ukrutně) dvě nové POV a to Brienne a Cersei.
Barristan mě taky bavil, je to vlastně podobné jako Areo, akorát plné pochybností a nastupujícího strachu ze stáří.
Arianne mě nebavila, hlavně její kapitola, jak ji celou profňuká ve věži a nakonec přijde tatík s "šokující" informací. V Hostině mě kromě Brienne nudila strašně Sansa. Ale to bude tím Orlím hnízdem, protože předtím mě stejně nudila Catelyn.
Nepochopila jsem, proč někdy Martin dá POV hlavní postavy, třeba Cersei, Dany a jindy jenom má POV nějaký přihlížeč.
Po POV Malíčka, Varyse či Ramsaye neprahnu. Doran nemá POV asi kvůli tomu, že by nikdo nechtěl číst o nemocech a bolestech starého člověka. Stav Theona po mučení je určitě zajímavější.
POV Viktariona bych klidně vyměnila za Eurona. Krakatice mají vůbec moc POV.
Victarion môže zastať úlohu Robba a Jona, taký náš úbohý bojovníček... Takže zomrie buď tak, že naňho zaútočia vo vzbure Železných mužov alebo na... Železnej svatbe...
Euron bude Catelyn, taká milá osôbka, čo chce prekonať bariéry :D A tiež taký malý Rickon, pretože ten nemal POV, ani Euron... Takže bude podrezaný na Železnej svatbe...
Aeron je Eddard, milý to človiečik, čo chce šíriť svoju vieru - utopí sa/utopia ho.
Aša je Arya a Sansa, krásna deva s bojovou dušou... Takže sa buď vykotí z Štítu alebo oslepne a spadne cez palubu alebo prežije, ale bude si musieť vziať niekoho, koho nechce (ak sa tak už nestalo)
Theon je Bran, zmrzačená dušička, ten napokon povedie Železných mužov a pridá sa na stranu ľadu :D