Vichry zimy - Theon
Ukázková kapitola z Vichrů zimy (pozor, obsahuje spoilery). Vůbec první ukázku z šestého chystaného dílu Písně ledu a ohně si můžete přečíst v českém překladu díky Arutha2321.
Králi se hněvem dusil hlas. „Jsi horší pirát než Salladhor Saan.“
Theon Greyjoy otevřel oči. Ramena mu hořela a nemohl hýbat rukama. Půl vteřiny se bál, že je zpátky ve své staré cele pod Hrůzovem, že směs vzpomínek, která mu vířila v hlavě, není ničím...
Číst celý článek zde
Králi se hněvem dusil hlas. „Jsi horší pirát než Salladhor Saan.“
Theon Greyjoy otevřel oči. Ramena mu hořela a nemohl hýbat rukama. Půl vteřiny se bál, že je zpátky ve své staré cele pod Hrůzovem, že směs vzpomínek, která mu vířila v hlavě, není ničím...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
It's gonna be legen.. wait for it... wedding!!!!
Mě to přišlo docela logické vysvětlení a budu se ho držet.
Syn lyanny a Rhaegara - to by bylo jako z pohádky a ne z drsné fantasy :)
To jen, aby tě nevystresovalo, až případně dvakrát zasuneš a ono nic.
btw: Já jsem počala při svém prvním nechráněném styku v životě, když jsme se s manželem na svatební cestě dohodli, že "to teda zkusíme" a oba jsme měli představu, že to bude trvat půl roku až rok :-) Inu, můj muž je asi víc muž. A to není ani středověký, ani bohužel zdravý...
Ale je pravda, že do své vlastní svatební noci jsem si říkala, že početí Robba je pěkná blbost.
jinak mému otci na to stačil taky jediný pokus ... víc ani nedostal :D
A nikdy se nikdo nedopátrá, kdo je otcem - ani jedna strana :-)
S početím na jeden pokus mám své 3 zkušenosti :-) Plodné a neplodné dny jsou poněkud...řekněme nepřesná konstanta, která se posouvá, jak je libo. Teoreticky být musí, ale prakticky jsou universálně šoupací a spoléhat na ně může jen nezodpovědný hazardér, kterému je výsledek vuřt :-)
Nejen lidští muži ale i ti z říše zvířat tím trpí, nedávno jsem se díval jak to zkoumali u krokodýlů a místo pořádných macků měli jen takové divné žižalky a den vědec řekl že s tímhle nemůžou plodit že antikoncepce a kosmetika je vyhubí ...
ale není to jen v tom, taky znečištění, chemicky upravovaná strava, nezdravý způsob života - to ničí i ženy :) ale muži jsou víc náchylnější :)
Lorde z Kalamáře, já se neptal otce, ale matky :D:D:D
buďte rádi, že nejsme jak koně a nečicháme vám víte kde :D
Ačkoliv je pár témat, na které jsem háklivá - moje nejoblíbenější je o rozmáznutém hmyzu - to men vždycky otřepe. Tak se přiznám, že jsem nejspíše na pitevně otrla a podružnosti neřeším :-D Na obědě si od nás pajdačky odsedávaly s nakrčeným nosem :-D
svoa00: Radši nechtěj vědět, co občas pronášej některý "borci" v posilovně... :)
:-)