Vichry zimy - Theon
Ukázková kapitola z Vichrů zimy (pozor, obsahuje spoilery). Vůbec první ukázku z šestého chystaného dílu Písně ledu a ohně si můžete přečíst v českém překladu díky Arutha2321.
Králi se hněvem dusil hlas. „Jsi horší pirát než Salladhor Saan.“
Theon Greyjoy otevřel oči. Ramena mu hořela a nemohl hýbat rukama. Půl vteřiny se bál, že je zpátky ve své staré cele pod Hrůzovem, že směs vzpomínek, která mu vířila v hlavě, není ničím...
Číst celý článek zde
Králi se hněvem dusil hlas. „Jsi horší pirát než Salladhor Saan.“
Theon Greyjoy otevřel oči. Ramena mu hořela a nemohl hýbat rukama. Půl vteřiny se bál, že je zpátky ve své staré cele pod Hrůzovem, že směs vzpomínek, která mu vířila v hlavě, není ničím...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
ale já si myslím, že mu Sníh ufikl i kulky i penis... předpokládejme, že Martin neví, že by pak nemohl čurat :D
nebo, což by k Ramsaymu sedělo uplně nejvíc, mu uříznul jen kousek... - ostatně prsty taky bral po kouscích
;)
"Nene, děláme to dobře. Takhle je to pořadí."
"Mně to taky přijde naopak..."
"Tak co s tím? Přišít a začít od znova?"
;D
tak nějak si neumím představit cílovou skupinu ani účel publikace :-D
Podle mě má chlapec pohlavní orgány zatím v cajku, jinak by se tím víc zaobíral. Fakt, že ho Ramsey nepustil jaksi přímo k akci bych viděla spíš v tom, že chce, aby "Arya" měla jeho dítě, ne Theonovo, než v tom, že by Theon neměl čím.
jeho vzhledový propad bude v seriálu výrazně nižší než v knize. Knižní Theon je hezký kluk měnící se v trosku. Seriálový je ošklivec, kterému stačí neumýt si vlasy a bude to Smraďoch Comme il faut. Popasovat se s useknutými prsty je dle mého názoru lehčí a levnější, než ztvárnit useknutou ruku... :-) Bude nosit rukavice, no...
Spíš bych se bála, že s větší vervou šlápnou do naznačeného sexuálního zneužívání.
Cha! nedalo mi to a zadala jsem to do gůglu :-)) Já ji tedy viděla jen z hřbetu..přední stránka už napovídá více :-D
hmmm zub broušený pilníkem bych si představil tak u chlapa ale u ženský ?? To by mě zajímalo jak vypadáš :D:D:D:D:D