Obálka vázané Hostiny pro vrány
Konečně máme přebal vázané Hostiny pro vrány od Martiny Pilcerové. K samotnému vydání je stále aktuální vyjádření Talpressu:
Vázaná Hostina pro vrány (opravená jména) a opravené dotisky paperbacků Hostina 1 a 2 vyjdou duben-květen 2012. Nový titul Tanec s draky (ve vázané i paperbackové verzi) vyjde, když vše půjde hladce, květen-červen 2012.
Číst celý článek zde
Vázaná Hostina pro vrány (opravená jména) a opravené dotisky paperbacků Hostina 1 a 2 vyjdou duben-květen 2012. Nový titul Tanec s draky (ve vázané i paperbackové verzi) vyjde, když vše půjde hladce, květen-červen 2012.
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jako plus vidím profil Králova přístaviště.
2) Mohlo by tam byť vidieť plamene, nie len nejaký zelený oblak.
3) Taktiež kontúry veže by si zaslúžili zvýrazniť.
4) Prečo nie je aj Jaime v strede? Prečo musí byť na chrbte knihy? Takto to pôsobí hrozne nevyvážene - Cersei úplne naľavo a vedľa nej na štvrť obálky prázdny priestor.
Inak, sranda je, že pokiaľ ma pamäť neklame, tak návrh na túto obálku vyšiel prvý krát z mojich úst ;)
Naopak pozadí s Královým přístavištěm se mi líbí, a to moc.
Ale uvažuju o pořízení si i nové nevázané verzi... Ale jsem na vážkách, takovej hříšnej peníz...
taky se mi obálka nijak zvlášť nelíbí, doufám, že změní nos..ale snažím se na to koukat i jinak...první hřbet byl v podstatě modrý...druhý hřbet byl hnědý...třetí bylo žluto červený, tento bude zelený...když vidím fyzicky první tři knihy, nemuselo by to vypadat špatně..
Já mám doma první tři knížky vázané, tak budu asi pokračovat, ale trhá mi to žíly, protože dvojsvazkové vydání mi přijde úžasné.