Obálka vázané Hostiny pro vrány
Konečně máme přebal vázané Hostiny pro vrány od Martiny Pilcerové. K samotnému vydání je stále aktuální vyjádření Talpressu:
Vázaná Hostina pro vrány (opravená jména) a opravené dotisky paperbacků Hostina 1 a 2 vyjdou duben-květen 2012. Nový titul Tanec s draky (ve vázané i paperbackové verzi) vyjde, když vše půjde hladce, květen-červen 2012.
Číst celý článek zde
Vázaná Hostina pro vrány (opravená jména) a opravené dotisky paperbacků Hostina 1 a 2 vyjdou duben-květen 2012. Nový titul Tanec s draky (ve vázané i paperbackové verzi) vyjde, když vše půjde hladce, květen-červen 2012.
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
edit: Na jednoho jsem si vzpomněla Petr Modlitba- tohle je ten "jediný český dinosaurus".
edit2: Jaroslav Bažant- modely; Jiří Svoboda a našla jsem i Burianovský western- Bohumil Konečný
edit: Na jednoho jsem si vzpomněla Petr Modlitba- tohle je ten "jediný český dinosaurus".
edit2: Jaroslav Bažant- modely; Jiří Svoboda a našla jsem i Burianovský western- Bohumil Konečný
Bohumila Konečného znám maloval hlavně v 80 létech ostatní moc neznám,ale je pravda,že má hodně napodobitelu bohužel jeho kvalit nedosahuje nikdo( aspoň koho znám)I tak věřím,že je u nás dost malířů a ilustrátorů kteří by obálku zvládli lépe jak M.Pilcerová(nechci být nějak zaujatý,ale mě se její tvorba prostě moc nelíbí)
Já jsem vyrostl na Vernovi, takže jsem nejvíc ovlivněn původními ilustracemi Julese Férata. Pod těmi ilustracemi byly úžasné popisy, jako třeba:
Hovořili, předčítali si a čas jim tak plynul ku prospěchu všech. (akční)
V sále osvětleném svíčkami a vytopeném uhlím naslouchali řevu bouře. (poetické)
"To je přece kapitán Nemo!" zvolal Cyrus Smith mocným hlasem. (emotivní)
A tak podobně. :-)
Souhlasím..Burian je nepřekonaný !
Objevil jsem, kde sl. Pilcerová bere uměleckou inspiraci. Nebo, že by tam též přispívala? Styl figurální kresby je téměř totožný.
Kdo chce může vygůglovat: Vesmírní lidé
Neuvěřitelné, že to někoho bere...
:oDD
dance with dragons by GRR MARTIN by *MarcSimonetti
spoil na ADwD: Asi všichni víme o jakou scénu se jedná... musím říct, že dráčka jsem si představoval menšího :). Každopádně to vypadá úžasně.