Obálka vázané Hostiny pro vrány

upraveno 9. března 2012 v Píseň ledu a ohně
Konečně máme přebal vázané Hostiny pro vrány od Martiny Pilcerové. K samotnému vydání je stále aktuální vyjádření Talpressu:
Vázaná Hostina pro vrány (opravená jména) a opravené dotisky paperbacků Hostina 1 a 2 vyjdou duben-květen 2012. Nový titul Tanec s draky (ve vázané i paperbackové verzi) vyjde, když vše půjde hladce, květen-červen 2012.

Číst celý článek zde
12345679»

Komentáře

• upraveno 11. dubna 2012
    To bude použito jako přebal na knihu v cizině? Hmm! Jak já jim závidím... =/
    hm, tak to už je na mě moc fantasy :)
    Maliky: Simonetti dělá obálky francouzských vydání. A taky tvoří ASOIAF kalendář na rok 2013.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 11. dubna 2012
    Tohle je zrovna obálka na Brazilskou edici. Mně se naopak tato obálka líbí víc než ty francouzské. Dokonce mi přijde, že je propracovanější po technické stránce.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. dubna 2012
    Jak mě linie s draky moc nebere, tak se mi tenhle obrázek hodně líbí.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. dubna 2012
    Obrázek se mi líbí a to dost, akorát bych ho asi na obálku ASOIAF nedávala. Připomíná mi scénu ze Star Wars - jak nechávali popravit Anakina, Amidalu a Obi-Wana zvířátky.
    Tak tohle bych si hned dal jako obraz nad stůl místo ASOIAF mapy...
    Takze titul vyjde 26.4., konecne.
    http://www.martinus.sk/?uItem=125718
  • upraveno 12. dubna 2012
    Hildegarda napsal(a):

Takze titul vyjde 26.4., konecne.
    http://www.martinus.sk/?uItem=125718

no ještě bych se moc netěšil, kdyby se tu dali uzavírat sázky, vsadil bych si, že se to posune...internetové obchody si píšou co chcou, pamatuju si že některe slovenské eshopy oznámily, že titul výjde v lednu:D
    Vůbec se mi ten drak nelíbí a celkově ten obrázek je slabý...
    konečně někdo, říkal jsem si že jsem divnej :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. dubna 2012
    Hildegarda: Tomu datu bych nevěřila - zvlášť když u toho je "Séria: Píseň ledu a ohně (diel 4 z celkovo 4)" :)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 12. dubna 2012
    Já si tady připadám divnéj často :). Většinou se mi líbí obrázky, které ostatním přijdou hrozné...
    BTW nevíte někdo jestli už je známá obálka tance (paperback)?
    Pokial ja viem, este nie , ale uz mam aj Tanec aj Hostinu objednane za 20 eur kus :)
  • upraveno 13. dubna 2012
    Hildegarda napsal(a):

Pokial ja viem, este nie , ale uz mam aj Tanec aj Hostinu objednane za 20 eur kus :)

:D:D
    Hildegarda napsal(a):

Presne za 20 eur kus idem aj ja kúpiť, ale ešte to neobjednávam, pretože mám s tým zle skúsenosti. Tá doba sa môže pretiahnuť v pohode aj o mesiac/dva
    erik1131 napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Presne za 20 eur kus idem aj ja kúpiť, ale ešte to neobjednávam, pretože mám s tým zle skúsenosti. Tá doba sa môže pretiahnuť v pohode aj o mesiac/dva
    Viem, ale mne to nevadi, mam to na dobierku, takze prachy su stale doma. Ked pride, pride :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.