Když více je méně
Ač mám Martinovu ságu ve velké oblibě, zvěsti o tom, že se HBO rozhodlo pro její seriálovou adaptaci, mne neuvrhlo v nadšení, ale ve zděšení. Z 1. série jsem viděl pouze první díl, ze 2. první tři. To bude myslím stačit.
Nevím, co jsem čekal. Ale v podstatě jsem to asi dostal.
HBO zvulgarizovala starého sprosťáka Martina do té míry, že láme rekordy ve sledovanosti.
Já ale netleskám. Má představa o Písni byla znásilněna. A to způsobem primitivním a...
Číst celý článek zde
Nevím, co jsem čekal. Ale v podstatě jsem to asi dostal.
HBO zvulgarizovala starého sprosťáka Martina do té míry, že láme rekordy ve sledovanosti.
Já ale netleskám. Má představa o Písni byla znásilněna. A to způsobem primitivním a...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
já třeba poněkud lituji, že jsem se dozvěděla tu trapnost o Stanisovi, kterou jsem ještě včera netušila...ale přežiju to :-)
Za Stanise bych je kopala do hader kolem Dorthackých plání :-p
Nezdají se ti Dothracké pláně málo rozsáhlé? :D Já mám jeho knižní podobu dost rád.
Povšechně pravda na seriály nejsem zatížená, ale neboj, na filmy taky ne - já jsem čistokrevný knihomol :-)
Tedy za předpokladu, že Ti nedělá problém dělat dvě věci najednou. :)
Ale argumenty , že přece řádná porce tvrdého sexu a stříkající krev patří přece k tomu správnému drsnému "středověku" jsou stejně naivní jako dětské představy, že být dospělý znamená řídit auto, chodit si do automatu pro peníze a být vzhůru do půlnoci. Jak už tu někde dříve v jiném vláknu psala Tyna, středověk znamenal daleko více hladu, smradu, špíny a nemocí.