Když více je méně
Ač mám Martinovu ságu ve velké oblibě, zvěsti o tom, že se HBO rozhodlo pro její seriálovou adaptaci, mne neuvrhlo v nadšení, ale ve zděšení. Z 1. série jsem viděl pouze první díl, ze 2. první tři. To bude myslím stačit.
Nevím, co jsem čekal. Ale v podstatě jsem to asi dostal.
HBO zvulgarizovala starého sprosťáka Martina do té míry, že láme rekordy ve sledovanosti.
Já ale netleskám. Má představa o Písni byla znásilněna. A to způsobem primitivním a...
Číst celý článek zde
Nevím, co jsem čekal. Ale v podstatě jsem to asi dostal.
HBO zvulgarizovala starého sprosťáka Martina do té míry, že láme rekordy ve sledovanosti.
Já ale netleskám. Má představa o Písni byla znásilněna. A to způsobem primitivním a...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Neosekávejme důležité postavy, osekávejme blbosti, které děj nikam neposouvají.
Jarla: No mě stačily i ty pohledy mezi Frodem a "Samíčkem" :)
6 tka je náhodou dobrá .... u Harryho Pottra jde hlavně o to, že je to knižní brak od začátku až do konce ..
Zajímavé, že u Spartaka nemám problém s prasečinkami, a to jich tam bude víc. V GoT mi připadá, že odtahují od zajímavého děje a nic k němu nepřidávají. Byly tam akorát dva důležité sexy: Cersei + Jaime a Dany + Drogo.
Ve filmu je to tak, že třikrát zahučí "Ne", a pak do toho začne bušit, navzdory jejím slzám.
Tomu říkám "mírný" rozdíl mezi seriálem a knihou.
Opravdu, první díl mi stačil.
Víte, co by mne zajímalo...jak by vypadal fantasy seriál natočený podle většinového vkusu třeba místního osazenstva. Vycházím z většinového názoru těch, kteří se vyjadřují obsáhleji, k věci a ví přesně, co jim vadí. Opravdu by mne zajímalo, jaký úspěch by takový seriál měl....dnešní doba versus nezměrná popularita Pána prstenů, Mayovek nebop HP, kde de facto žáden sex není, ačko-li tam jsou i vztahy spojené s láskou :-) Nedovedu se však přiklonit ani na jednu stranu, protože vážně nemám představu, jak by takový seriál obstál :-)