Sarven: řekl bych, že všichni jsme generálové po bitvě :D Martin to napsal tak jak to napsal, a nevadí mi to. Jen mi trošku vadí to ohánění se ctí apod. Tyna: Tak únos z kláštera šlechticem, který nepožaduje výkupné/požadavky po rodině = jasný úmysl s ní zplodit potomstvo a službou v táboře je přeci jen rozdíl :) Takovou Johanku museli nechat znásilnit ve vězení, aby jí zbavili cti. Takže nedělejte z každé šlechtičny v lazaretu kurtyzánu. Tak to prostě nechodilo
Jo jen drobný rozdíl mezi Johankou a holkou z lazaretu, že Johanku si hlídali a stály jí za prdelí stráže, zatímco holka z lazaretu žádnou ochranku neměla, zato tisíce naddržených chlapů kolem :-D
holt mám pohled na svět jako Tyrion a částečně Tywin .-D P.S: koho měla za prdelí ta seriálová holka nevíme, protože vojsko u kterého sloužila zmasakroval Robb :)
Komentáře
Martin to napsal tak jak to napsal, a nevadí mi to. Jen mi trošku vadí to ohánění se ctí apod.
Tyna: Tak únos z kláštera šlechticem, který nepožaduje výkupné/požadavky po rodině = jasný úmysl s ní zplodit potomstvo a službou v táboře je přeci jen rozdíl :) Takovou Johanku museli nechat znásilnit ve vězení, aby jí zbavili cti. Takže nedělejte z každé šlechtičny v lazaretu kurtyzánu. Tak to prostě nechodilo
P.S: koho měla za prdelí ta seriálová holka nevíme, protože vojsko u kterého sloužila zmasakroval Robb :)